Artık midem bulanmaya başladı.
Artık midem bulanmaya başladı.
Yav ilk hafta güzel geçti bölge geldi diye, olumlu baktık baktım artık gerçekten oyuncu kalmadı bune saar 4 maden ocagında 1 2 kişi trende tangrisste 10 kişi toplasan 30 kişi var bölgede gerçekten çöktü artık oynayamıyorum yav :S Adamda kalmadı bir hal çare düşünün yöneticilere söylüyoruz elimizde bu var diyor yapma etme gözünü seveyim,
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Artık midem bulanmaya başladı.
farklı bi oyunmu oynuyoruz bizim swde saklı irk kescek yer bulamıyoruz herkes bi odada yatıyoSufizm yazdı:Yav ilk hafta güzel geçti bölge geldi diye, olumlu baktık baktım artık gerçekten oyuncu kalmadı bune saar 4 maden ocagında 1 2 kişi trende tangrisste 10 kişi toplasan 30 kişi var bölgede gerçekten çöktü artık oynayamıyorum yav :S Adamda kalmadı bir hal çare düşünün yöneticilere söylüyoruz elimizde bu var diyor yapma etme gözünü seveyim,
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
Hiç kusura bakmayın ama bundan sonra oyuncuların hepsı oyunu bıraktı artık oyunda adam kalmadı dıyenlere kesınlıkle ınanmıyacam cunku arz lodos geldıgınde anladımkı ne kadar cok oyuncu varmıs oyle gorduklerımde sadece arz tabıkı bıde lodoslarla bırlesse vay anam vay...Bilmiyorum belkide oyunu bırakanlar yada uzun zamandır oynamayanlar gelmıştir arz ve lodosu gormek ıcın ama felaket bı kalabalık vardı kuklacı sunusunda...

- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
Hengames yazdı:Hiç kusura bakmayın ama bundan sonra oyuncuların hepsı oyunu bıraktı artık oyunda adam kalmadı dıyenlere kesınlıkle ınanmıyacam cunku arz lodos geldıgınde anladımkı ne kadar cok oyuncu varmıs oyle gorduklerımde sadece arz tabıkı bıde lodoslarla bırlesse vay anam vay...Bilmiyorum belkide oyunu bırakanlar yada uzun zamandır oynamayanlar gelmıştir arz ve lodosu gormek ıcın ama felaket bı kalabalık vardı kuklacı sunusunda...
Bide şunu söyleyeyım oyuncu sayısı azalmamış yada artmış olabılır ama şu açık ve net ki İKV yetişkin olan üyelerini kaybettı 18 yaş altı oyuncular oyunu mesken tuttugu bir gerçek...