Artık midem bulanmaya başladı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Artık midem bulanmaya başladı.

Mesaj gönderen Sufizm »

Yav ilk hafta güzel geçti bölge geldi diye, olumlu baktık baktım artık gerçekten oyuncu kalmadı bune saar 4 maden ocagında 1 2 kişi trende tangrisste 10 kişi toplasan 30 kişi var bölgede gerçekten çöktü artık oynayamıyorum yav :S Adamda kalmadı bir hal çare düşünün yöneticilere söylüyoruz elimizde bu var diyor yapma etme gözünü seveyim,
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Artık midem bulanmaya başladı.

Mesaj gönderen veym2 »

Sufizm yazdı:Yav ilk hafta güzel geçti bölge geldi diye, olumlu baktık baktım artık gerçekten oyuncu kalmadı bune saar 4 maden ocagında 1 2 kişi trende tangrisste 10 kişi toplasan 30 kişi var bölgede gerçekten çöktü artık oynayamıyorum yav :S Adamda kalmadı bir hal çare düşünün yöneticilere söylüyoruz elimizde bu var diyor yapma etme gözünü seveyim,
farklı bi oyunmu oynuyoruz bizim swde saklı irk kescek yer bulamıyoruz herkes bi odada yatıyo
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Hiç kusura bakmayın ama bundan sonra oyuncuların hepsı oyunu bıraktı artık oyunda adam kalmadı dıyenlere kesınlıkle ınanmıyacam cunku arz lodos geldıgınde anladımkı ne kadar cok oyuncu varmıs oyle gorduklerımde sadece arz tabıkı bıde lodoslarla bırlesse vay anam vay...Bilmiyorum belkide oyunu bırakanlar yada uzun zamandır oynamayanlar gelmıştir arz ve lodosu gormek ıcın ama felaket bı kalabalık vardı kuklacı sunusunda...
Resim
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Hengames yazdı:Hiç kusura bakmayın ama bundan sonra oyuncuların hepsı oyunu bıraktı artık oyunda adam kalmadı dıyenlere kesınlıkle ınanmıyacam cunku arz lodos geldıgınde anladımkı ne kadar cok oyuncu varmıs oyle gorduklerımde sadece arz tabıkı bıde lodoslarla bırlesse vay anam vay...Bilmiyorum belkide oyunu bırakanlar yada uzun zamandır oynamayanlar gelmıştir arz ve lodosu gormek ıcın ama felaket bı kalabalık vardı kuklacı sunusunda...

Bide şunu söyleyeyım oyuncu sayısı azalmamış yada artmış olabılır ama şu açık ve net ki İKV yetişkin olan üyelerini kaybettı 18 yaş altı oyuncular oyunu mesken tuttugu bir gerçek...
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön