Büyücü Tılsımları Oyuncu Tartışma Başlığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Büyücü Tılsımları Oyuncu Tartışma Başlığı

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

viewtopic.php?f=46&t=105133 Adresinde görebileceğiniz büyücü tılsımları hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz.Benim favorilerim iki farklı grup şeklinde:

Minör
Meteorit III [Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma süresini 10 saniye yapar.]
Konsantrasyon III [Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir.
] DEHŞET!

Majör

Meteorit I [Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır](Konsantrasyon açıkken 1 saniye daha düşüyor konsantrasyon boyunca 6 meteorit!)
Fiziksel Bilgi III [Fiziksel büyü hasarını %20 arttırır. ]

Not:Konsantrasyon 3 tılsımı üretiliyorsa eğer reçetedeki tüm malzemeler nakit alınır,satıcı ihya edilir. ;)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Büyücü Tılsımları Oyuncu Tartışma Başlığı

Mesaj gönderen HeilHitler »

izdirapgrafik yazdı:viewtopic.php?f=46&t=105133 Adresinde görebileceğiniz büyücü tılsımları hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz.Benim favorilerim iki farklı grup şeklinde:

Minör
Meteorit III [Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma süresini 10 saniye yapar.]
Konsantrasyon III [Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir.
] DEHŞET!

Majör

Meteorit I [Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır](Konsantrasyon açıkken 1 saniye daha düşüyor konsantrasyon boyunca 6 meteorit!)

Not:Konsantrasyon 3 tılsımı üretiliyorsa eğer reçetedeki tüm malzemeler nakit alınır,satıcı ihya edilir. ;)
%100 hareket edebilir derken, konsantrasyon kullanıldığında bildiğin hareket mi edeceğiz yani? :mrgreen: Eğer ki öyle bir şeyse bu harika bir şey olur.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

@HeilHitler aynen öyle.Listelediğim tılsımları 2331 fiziksel hasara sahip bir büyücüde düşün.Konsantrasyonda hareket halinde 6 meteorit.Zırhın kırılma süresi 10 saniyeye uzuyor.Fiziksel hasar yüzde 20 artıyor.Örneğin ben 2331 fiziksel hasarla aygıtlara zırh kırık değilken 9000-1000 arası vuruyorum.Burdan başlayalım.İlk kritiği konsantrasyon açmadan vurduk.10bin geldi.Konsantrasyonla beraber altı vuruş muhtemelen şöyle olacaktır:15.000,20.000,23.000 :)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

izdirapgrafik yazdı:@HeilHitler aynen öyle.Listelediğim tılsımları 2331 fiziksel hasara sahip bir büyücüde düşün.Konsantrasyonda hareket halinde 6 meteorit.Zırhın kırılma süresi 10 saniyeye uzuyor.Fiziksel hasar yüzde 20 artıyor.Örneğin ben 2331 fiziksel hasarla aygıtlara zırh kırık değilken 9000-1000 arası vuruyorum.Burdan başlayalım.İlk kritiği konsantrasyon açmadan vurduk.10bin geldi.Konsantrasyonla beraber altı vuruş muhtemelen şöyle olacaktır:15.000,20.000,23.000 :)
Evet bölgelerde o süper olacak GBM x 1-2 hs de gaffar 3-4 hs de biter sanırım.Hatta bu kadar bile sürmeyebilir :)
Ama klan savaşlarında pek iyi olacağını sanmıyorum yani tabi ki de iyi olur ama öncelik vereceğim başka tılsımlar var.Ama asitçi şifacıya karşı 6 sn de kesin sonuçlar doğuracağını düşünüyorum tabi biz 6 sn de ölmezsek ;)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HeilHitler »

izdirapgrafik yazdı:@HeilHitler aynen öyle.Listelediğim tılsımları 2331 fiziksel hasara sahip bir büyücüde düşün.Konsantrasyonda hareket halinde 6 meteorit.Zırhın kırılma süresi 10 saniyeye uzuyor.Fiziksel hasar yüzde 20 artıyor.Örneğin ben 2331 fiziksel hasarla aygıtlara zırh kırık değilken 9000-1000 arası vuruyorum.Burdan başlayalım.İlk kritiği konsantrasyon açmadan vurduk.10bin geldi.Konsantrasyonla beraber altı vuruş muhtemelen şöyle olacaktır:15.000,20.000,23.000 :)
Büyücümü Fiziksel alanda geliştirmeyi düşünüyorum. Buz, Elektrik ve Ateş kullanmayacağım. Ve kesinlikle olması gerekenler bana göre;

Majör

Meteorit 1 Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.

Fiziksel Bilgi (III) Fiziksel büyü hasarını %20 arttırır.

Minör

Meteorit (III) Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma süresini 10 saniye yapar.

Konsantrasyon 1 (III) Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir.

Sizinki ile aynı yani :) Bu şekilde kombinasyon dizilirse harika bir şey çıkar ortaya, ilk deneyeceğim sistem bu şekilde olacak benimde.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Bunlara ek olarak benimde bu hoşuma gitti
""Yıldırım 2 >> Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.""
özellikle grup bölgelerinde ki yaratıklarda meteroit buz girenler, meteroit elektrik girerse vay yaratıkların haline :)
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Iıı SoN ııI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

izdirapgrafik yazdı:viewtopic.php?f=46&t=105133 Adresinde görebileceğiniz büyücü tılsımları hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz.Benim favorilerim iki farklı grup şeklinde:

Minör
] DEHŞET!

Majör

http://inciswf.com/tripgj9.swf
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

kizilmaskee yazdı:

[youtube]http://youtu.be/4bl6R9XwM_4[/youtube]
2006-2013
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Iıı SoN ııI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

izdirapgrafik yazdı:
kizilmaskee yazdı:

[youtube]http://youtu.be/4bl6R9XwM_4[/youtube]

Abi paylasım youtube paylasımı super http://inciswf.com/tripgj9.swf

Cevap : Ama Kızmak yok :) http://inciswf.com/1285415038.swf
GaMeOFShaDoW
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: seyri beka

Mesaj gönderen GaMeOFShaDoW »

minör meteorit III Meditasyon 1 III majör meteorit 1 meteorit 2 III bunları yapan büyücü hasarcının kralıdır.
ilk vurduğu kritik 10 sn sürer + kons açarsa 4 kritik atsa ardına atılan fiziklerde 4 kritik atsa semiha gaffar karşısında duramaz 6 büyücü konsladığında çok kolay bi şekilde xten 50 /60k hasar alabiliyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön