viewtopic.php?f=46&t=105133Adresinde görebileceğiniz büyücü tılsımları hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz.Benim favorilerim iki farklı grup şeklinde:
Minör
Meteorit III [Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma süresini 10 saniye yapar.]
Konsantrasyon III [Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir. ] DEHŞET!
Majör
Meteorit I [Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır](Konsantrasyon açıkken 1 saniye daha düşüyor konsantrasyon boyunca 6 meteorit!)
Fiziksel Bilgi III [Fiziksel büyü hasarını %20 arttırır. ]
Not:Konsantrasyon 3 tılsımı üretiliyorsa eğer reçetedeki tüm malzemeler nakit alınır,satıcı ihya edilir.
izdirapgrafik yazdı:viewtopic.php?f=46&t=105133Adresinde görebileceğiniz büyücü tılsımları hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz.Benim favorilerim iki farklı grup şeklinde:
Minör
Meteorit III [Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma süresini 10 saniye yapar.]
Konsantrasyon III [Konsantrasyon yeteneğini uygulayan kişi %100 hareket edebilir. ] DEHŞET!
Majör
Meteorit I [Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır](Konsantrasyon açıkken 1 saniye daha düşüyor konsantrasyon boyunca 6 meteorit!)
Not:Konsantrasyon 3 tılsımı üretiliyorsa eğer reçetedeki tüm malzemeler nakit alınır,satıcı ihya edilir.
%100 hareket edebilir derken, konsantrasyon kullanıldığında bildiğin hareket mi edeceğiz yani? :mrgreen: Eğer ki öyle bir şeyse bu harika bir şey olur.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
@HeilHitler aynen öyle.Listelediğim tılsımları 2331 fiziksel hasara sahip bir büyücüde düşün.Konsantrasyonda hareket halinde 6 meteorit.Zırhın kırılma süresi 10 saniyeye uzuyor.Fiziksel hasar yüzde 20 artıyor.Örneğin ben 2331 fiziksel hasarla aygıtlara zırh kırık değilken 9000-1000 arası vuruyorum.Burdan başlayalım.İlk kritiği konsantrasyon açmadan vurduk.10bin geldi.Konsantrasyonla beraber altı vuruş muhtemelen şöyle olacaktır:15.000,20.000,23.000
izdirapgrafik yazdı:@HeilHitler aynen öyle.Listelediğim tılsımları 2331 fiziksel hasara sahip bir büyücüde düşün.Konsantrasyonda hareket halinde 6 meteorit.Zırhın kırılma süresi 10 saniyeye uzuyor.Fiziksel hasar yüzde 20 artıyor.Örneğin ben 2331 fiziksel hasarla aygıtlara zırh kırık değilken 9000-1000 arası vuruyorum.Burdan başlayalım.İlk kritiği konsantrasyon açmadan vurduk.10bin geldi.Konsantrasyonla beraber altı vuruş muhtemelen şöyle olacaktır:15.000,20.000,23.000
Evet bölgelerde o süper olacak GBM x 1-2 hs de gaffar 3-4 hs de biter sanırım.Hatta bu kadar bile sürmeyebilir
Ama klan savaşlarında pek iyi olacağını sanmıyorum yani tabi ki de iyi olur ama öncelik vereceğim başka tılsımlar var.Ama asitçi şifacıya karşı 6 sn de kesin sonuçlar doğuracağını düşünüyorum tabi biz 6 sn de ölmezsek
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
izdirapgrafik yazdı:@HeilHitler aynen öyle.Listelediğim tılsımları 2331 fiziksel hasara sahip bir büyücüde düşün.Konsantrasyonda hareket halinde 6 meteorit.Zırhın kırılma süresi 10 saniyeye uzuyor.Fiziksel hasar yüzde 20 artıyor.Örneğin ben 2331 fiziksel hasarla aygıtlara zırh kırık değilken 9000-1000 arası vuruyorum.Burdan başlayalım.İlk kritiği konsantrasyon açmadan vurduk.10bin geldi.Konsantrasyonla beraber altı vuruş muhtemelen şöyle olacaktır:15.000,20.000,23.000
Büyücümü Fiziksel alanda geliştirmeyi düşünüyorum. Buz, Elektrik ve Ateş kullanmayacağım. Ve kesinlikle olması gerekenler bana göre;
Bunlara ek olarak benimde bu hoşuma gitti
""Yıldırım 2 >> Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.""
özellikle grup bölgelerinde ki yaratıklarda meteroit buz girenler, meteroit elektrik girerse vay yaratıkların haline
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar CW
izdirapgrafik yazdı:viewtopic.php?f=46&t=105133Adresinde görebileceğiniz büyücü tılsımları hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz.Benim favorilerim iki farklı grup şeklinde:
Minör
Majör
minör meteorit III Meditasyon 1 III majör meteorit 1 meteorit 2 III bunları yapan büyücü hasarcının kralıdır.
ilk vurduğu kritik 10 sn sürer + kons açarsa 4 kritik atsa ardına atılan fiziklerde 4 kritik atsa semiha gaffar karşısında duramaz 6 büyücü konsladığında çok kolay bi şekilde xten 50 /60k hasar alabiliyor.