turkishgameindustry isimli sitemiz adına sayın Game Masterımız; Onur Gürsoy ile bir röportaj yaptık. Okurken çok keyif alacaksınız. İyi okumalar/keyifler
http://www.turkishgameindustry.com/onur-gursoy-soylesi/
Sevgiler

iyi olmuşNewKULL yazdı:Merhaba arkadaşlar,
turkishgameindustry isimli sitemiz adına sayın Game Masterımız; Onur Gürsoy ile bir röportaj yaptık. Okurken çok keyif alacaksınız. İyi okumalar/keyifler![]()
http://www.turkishgameindustry.com/onur-gursoy-soylesi/
Sevgiler

Faust yazdı:Gençlik Sizin İçin Üzülüyorum Ne Kadar Boş İşlerle Uğraşıyorsunuz Şu Oyunu Oynuyorsunuz Üstünede Mastr Yaparcasına Ropörtaj Yapıyosunuz Bilmem Oyun İçin Programlar Yapıyosunuz30-40 Yaşınıza Gelince Anlıcaksınız Ne Kadar Boş Zaman Gecırdıgınızı Ve Pişman Olucaksınız Sosyal Hayatınıza Geri Dönün Artık :idea:
Oyun Size Para Kazandırmaz Gidin Bilimsel Çalışma Yapın Ne Biliyim Bişeylerle Uğraşın Teknolojik Aletlerle İlgilenin Onların Nasıl Yapıldıgını Nasıl İşlediğini Öğrenin. Bu Milletin,Vatanın Gelecekte Sizin Gibi Oyunlara Hipnotize Olmuş Çocuklara Değil Üretken Uğraşan Düşünebilen Zeki Çevik Gençlere İhtiyacı Var. Hiçbiriniz Gelecekte Ülkemizinde Bir Arabası Olsun Bir İphonu Olsun Ne Biliyim Kendimize Ait Bir Teknolojik Aletimiz Olsun Onu Üretebilelim İstemedinizmi ?
İstediyseniz Neden Çabalamıyor Uğraşmıyorsunuz ? Üzücü :|
Sevgili arkadaşlarım,IIKuRDaNKoLLaRII yazdı:Faust yazdı:Gençlik Sizin İçin Üzülüyorum Ne Kadar Boş İşlerle Uğraşıyorsunuz Şu Oyunu Oynuyorsunuz Üstünede Mastr Yaparcasına Ropörtaj Yapıyosunuz Bilmem Oyun İçin Programlar Yapıyosunuz30-40 Yaşınıza Gelince Anlıcaksınız Ne Kadar Boş Zaman Gecırdıgınızı Ve Pişman Olucaksınız Sosyal Hayatınıza Geri Dönün Artık :idea:
Oyun Size Para Kazandırmaz Gidin Bilimsel Çalışma Yapın Ne Biliyim Bişeylerle Uğraşın Teknolojik Aletlerle İlgilenin Onların Nasıl Yapıldıgını Nasıl İşlediğini Öğrenin. Bu Milletin,Vatanın Gelecekte Sizin Gibi Oyunlara Hipnotize Olmuş Çocuklara Değil Üretken Uğraşan Düşünebilen Zeki Çevik Gençlere İhtiyacı Var. Hiçbiriniz Gelecekte Ülkemizinde Bir Arabası Olsun Bir İphonu Olsun Ne Biliyim Kendimize Ait Bir Teknolojik Aletimiz Olsun Onu Üretebilelim İstemedinizmi ?
Bu uykudan uyanmış biri olarak size sonsuz katılıyorum interneti tükeden değil interneti üreten türkiye olmamız gerekiyor ve 15 saat sığınak migrat atarak veya madenlerde ömür çürüten böyle bitirme tezi gibi röportajlar yapan bir gençliğin ne luzum var.. oyuna artık haftada 10 dk giriyorum girmiyorum oda arkadaşlara selam vermeyediranlayacaklar... ama çok geç olacak sizinde dediğiniz gibi

Sevgili çocuk ;NewKULL yazdı:Sevgili arkadaşlarım,IIKuRDaNKoLLaRII yazdı:Faust yazdı:Gençlik Sizin İçin Üzülüyorum Ne Kadar Boş İşlerle Uğraşıyorsunuz Şu Oyunu Oynuyorsunuz Üstünede Mastr Yaparcasına Ropörtaj Yapıyosunuz Bilmem Oyun İçin Programlar Yapıyosunuz30-40 Yaşınıza Gelince Anlıcaksınız Ne Kadar Boş Zaman Gecırdıgınızı Ve Pişman Olucaksınız Sosyal Hayatınıza Geri Dönün Artık :idea:
Bu uykudan uyanmış biri olarak size sonsuz katılıyorum interneti tükeden değil interneti üreten türkiye olmamız gerekiyor ve 15 saat sığınak migrat atarak veya madenlerde ömür çürüten böyle bitirme tezi gibi röportajlar yapan bir gençliğin ne luzum var.. oyuna artık haftada 10 dk giriyorum girmiyorum oda arkadaşlara selam vermeyediranlayacaklar... ama çok geç olacak sizinde dediğiniz gibi
Emin olun sosyal hayatım sizden 1000 kat daha aktifSizler bu oyunu oynamadığınızı iddaa edip sığınak miğrattan çıkmıyorsunuz evet
Benim bilgisayarda oyun oynamadığımı herkes bilir (ki İKV'yi bayağı zamandır oynamıyorum-sonuna kadarda destek olurum!). Neyse sizlere açıklama yapmak gibi bir niyetim yok, benim yaptığım bilimsel çalışmalarda mevcut, sanatsal olanlarda
Hadi siz bilgisayarınızı kapatmaya bakın
Bu yorumları sadece kendinizde, bende ki veya gamenolojiden Yiğit kardeşimde ki medeni cesaret bulamadığınız ve kıskandığınızdan mı yapıyorsunuz bilemem. Ama eline sağlık, iyi çalışmalar demeniz gerekirken yalandan laflarla bizi küçük düşürmeye uğraşıyorsunuz. Bence bu davranışlarınızdan bir an önce uzaklaşın, yaş olarak değil beyin olarak büyüyün. Ülkenize Oyun Sektörüde olsa başka bir sektörde de olsa faydalı olun, vasıfsız eleman kafasında gezmeyin :!: Bilim insanı olun, sosyal olun, sanata önem verin
Okuduğunuz için teşekkürler...