Turkish Game Industry - Onur Gürsoy ([GM]Voyant) Röportajı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NewKULL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Turkish Game Industry - Onur Gürsoy ([GM]Voyant) Röportajı

Mesaj gönderen NewKULL »

Merhaba arkadaşlar,

turkishgameindustry isimli sitemiz adına sayın Game Masterımız; Onur Gürsoy ile bir röportaj yaptık. Okurken çok keyif alacaksınız. İyi okumalar/keyifler 8-)

http://www.turkishgameindustry.com/onur-gursoy-soylesi/

Sevgiler ;)
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi B-)

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...

Bana ulaşmak isterseniz...

facebook.com/DenizCx

twitter.com/CaptainDC

instagram.com/deniz7ceylan

İyi oyunlar Neferler!
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Re: Turkish Game Industry - Onur Gürsoy ([GM]Voyant) Röporta

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Bu yapılandırmaya, Onur Gürsoy ile yaptığı röportaj ile bizleri, oyunumuz hakkında açıklığa kavuşturduğu için Teşekkür Ediyorum.

Röportajı Keyifle Okudum.
Ayriyetten dünkü Röportaj için Gamenoloji yapılandırmasına, Yiğit'e ve Ahmet Kaptana da Teşekkürlerimi iletiyorum.

Ara sıra da olsa, Bu tür etkinliklerin bitmemesi temennisi ile,

İyi forumlar.
Mert Furkan
CaNHaVLi

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
Rescuer
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Rescuer »

Onur Gürsoy'a sonsuz teşekkürler.
Yeni röportajlarda görüşmek üzere mi desek? Takipte kalın. :)

http://www.turkishgameindustry.com
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Onur Gürsoy'a... nam-ı diğer [GM]Voyant'a röportaj teklifimizi geri çevirmediği için çok teşekkürler.
Oldukça keyifli bir söyleşi yaptık, oyunumuz hakkında ufak ipuçları da aldık:)

Yine, yeni, yeniden röportajlarda görüşmek üzere, bizi takip etmeye devam edin.

www.turkishgameindustry.com
2009-2013
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

NewKULL yazdı:Merhaba arkadaşlar,

turkishgameindustry isimli sitemiz adına sayın Game Masterımız; Onur Gürsoy ile bir röportaj yaptık. Okurken çok keyif alacaksınız. İyi okumalar/keyifler 8-)

http://www.turkishgameindustry.com/onur-gursoy-soylesi/

Sevgiler ;)
iyi olmuş
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

Gereksiz İçerik Silindi.

Süregelen bir gereksiz ileti geçmişinize rağmen size iyi niyetle yaklaşarak, yine iyi niyetimize istinaden bu iletileri görmezden gelmeye çalışıyoruz. Fakat açılan konuları sürekli olarak farklı yönlere çekerek ve sabote ederek iyi niyetimizi suistimal ediyorsunuz.

Bu gereksiz tavırlarınız ve iletilerinizden dolayı hesabınız kapatılmıştır. Ek olarak belirtirim ki bu iletiden sonra İKV Forum üzerindeki gereksiz iletileriniz hoş görülmeyecek, yeni hesaplarınızın da ilk ve tek cezası süresiz uzaklaştırma olacaktır.

Mantıklı iletilerle sizi aramızda görmek dileği ile, iyi eğlenceler.

Respected
En son Respected tarafından 11 Ara 2012 20:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Düzenlendi.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
Faust
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Faust »

Gençlik Sizin İçin Üzülüyorum Ne Kadar Boş İşlerle Uğraşıyorsunuz Şu Oyunu Oynuyorsunuz Üstünede Mastr Yaparcasına Ropörtaj Yapıyosunuz Bilmem Oyun İçin Programlar Yapıyosunuz :cry: 30-40 Yaşınıza Gelince Anlıcaksınız Ne Kadar Boş Zaman Gecırdıgınızı Ve Pişman Olucaksınız Sosyal Hayatınıza Geri Dönün Artık :idea:

Oyun Size Para Kazandırmaz Gidin Bilimsel Çalışma Yapın Ne Biliyim Bişeylerle Uğraşın Teknolojik Aletlerle İlgilenin Onların Nasıl Yapıldıgını Nasıl İşlediğini Öğrenin. Bu Milletin,Vatanın Gelecekte Sizin Gibi Oyunlara Hipnotize Olmuş Çocuklara Değil Üretken Uğraşan Düşünebilen Zeki Çevik Gençlere İhtiyacı Var. Hiçbiriniz Gelecekte Ülkemizinde Bir Arabası Olsun Bir İphonu Olsun Ne Biliyim Kendimize Ait Bir Teknolojik Aletimiz Olsun Onu Üretebilelim İstemedinizmi ?
İstediyseniz Neden Çabalamıyor Uğraşmıyorsunuz ? Üzücü :|
Kullanıcı avatarı
IIKuRDaNKoLLaRII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IIKuRDaNKoLLaRII »

Faust yazdı:Gençlik Sizin İçin Üzülüyorum Ne Kadar Boş İşlerle Uğraşıyorsunuz Şu Oyunu Oynuyorsunuz Üstünede Mastr Yaparcasına Ropörtaj Yapıyosunuz Bilmem Oyun İçin Programlar Yapıyosunuz :cry: 30-40 Yaşınıza Gelince Anlıcaksınız Ne Kadar Boş Zaman Gecırdıgınızı Ve Pişman Olucaksınız Sosyal Hayatınıza Geri Dönün Artık :idea:

Oyun Size Para Kazandırmaz Gidin Bilimsel Çalışma Yapın Ne Biliyim Bişeylerle Uğraşın Teknolojik Aletlerle İlgilenin Onların Nasıl Yapıldıgını Nasıl İşlediğini Öğrenin. Bu Milletin,Vatanın Gelecekte Sizin Gibi Oyunlara Hipnotize Olmuş Çocuklara Değil Üretken Uğraşan Düşünebilen Zeki Çevik Gençlere İhtiyacı Var. Hiçbiriniz Gelecekte Ülkemizinde Bir Arabası Olsun Bir İphonu Olsun Ne Biliyim Kendimize Ait Bir Teknolojik Aletimiz Olsun Onu Üretebilelim İstemedinizmi ?

Bu uykudan uyanmış biri olarak size sonsuz katılıyorum interneti tükeden değil interneti üreten türkiye olmamız gerekiyor ve 15 saat sığınak migrat atarak veya madenlerde ömür çürüten böyle bitirme tezi gibi röportajlar yapan bir gençliğin ne luzum var.. oyuna artık haftada 10 dk giriyorum girmiyorum oda arkadaşlara selam vermeyedir :) anlayacaklar... ama çok geç olacak sizinde dediğiniz gibi :)
Şimdi sabah oluyor bak,kentin diğer yarısında.Öyle yorgun ve kimsesiz, Bakıyor bana, bakıyor...
Kullanıcı avatarı
NewKULL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NewKULL »

IIKuRDaNKoLLaRII yazdı:
Faust yazdı:Gençlik Sizin İçin Üzülüyorum Ne Kadar Boş İşlerle Uğraşıyorsunuz Şu Oyunu Oynuyorsunuz Üstünede Mastr Yaparcasına Ropörtaj Yapıyosunuz Bilmem Oyun İçin Programlar Yapıyosunuz :cry: 30-40 Yaşınıza Gelince Anlıcaksınız Ne Kadar Boş Zaman Gecırdıgınızı Ve Pişman Olucaksınız Sosyal Hayatınıza Geri Dönün Artık :idea:

Bu uykudan uyanmış biri olarak size sonsuz katılıyorum interneti tükeden değil interneti üreten türkiye olmamız gerekiyor ve 15 saat sığınak migrat atarak veya madenlerde ömür çürüten böyle bitirme tezi gibi röportajlar yapan bir gençliğin ne luzum var.. oyuna artık haftada 10 dk giriyorum girmiyorum oda arkadaşlara selam vermeyedir :) anlayacaklar... ama çok geç olacak sizinde dediğiniz gibi :)
Sevgili arkadaşlarım,

Emin olun sosyal hayatım sizden 1000 kat daha aktif :) Sizler bu oyunu oynamadığınızı iddaa edip sığınak miğrattan çıkmıyorsunuz evet :) Benim bilgisayarda oyun oynamadığımı herkes bilir (ki İKV'yi bayağı zamandır oynamıyorum-sonuna kadarda destek olurum!). Neyse sizlere açıklama yapmak gibi bir niyetim yok, benim yaptığım bilimsel çalışmalarda mevcut, sanatsal olanlarda ;) Hadi siz bilgisayarınızı kapatmaya bakın :) Bu yorumları sadece kendinizde, bende ki veya gamenolojiden Yiğit kardeşimde ki medeni cesaret bulamadığınız ve kıskandığınızdan mı yapıyorsunuz bilemem. Ama eline sağlık, iyi çalışmalar demeniz gerekirken yalandan laflarla bizi küçük düşürmeye uğraşıyorsunuz. Bence bu davranışlarınızdan bir an önce uzaklaşın, yaş olarak değil beyin olarak büyüyün. Ülkenize Oyun Sektörüde olsa başka bir sektörde de olsa faydalı olun, vasıfsız eleman kafasında gezmeyin :!: Bilim insanı olun, sosyal olun, sanata önem verin ;)

Okuduğunuz için teşekkürler...
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi B-)

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...

Bana ulaşmak isterseniz...

facebook.com/DenizCx

twitter.com/CaptainDC

instagram.com/deniz7ceylan

İyi oyunlar Neferler!
Kullanıcı avatarı
IIKuRDaNKoLLaRII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IIKuRDaNKoLLaRII »

NewKULL yazdı:
IIKuRDaNKoLLaRII yazdı:

Sevgili arkadaşlarım,

Emin olun sosyal hayatım sizden 1000 kat daha aktif :) Sizler bu oyunu oynamadığınızı iddaa edip sığınak miğrattan çıkmıyorsunuz evet :) Benim bilgisayarda oyun oynamadığımı herkes bilir (ki İKV'yi bayağı zamandır oynamıyorum-sonuna kadarda destek olurum!). Neyse sizlere açıklama yapmak gibi bir niyetim yok, benim yaptığım bilimsel çalışmalarda mevcut, sanatsal olanlarda ;) Hadi siz bilgisayarınızı kapatmaya bakın :) Bu yorumları sadece kendinizde, bende ki veya gamenolojiden Yiğit kardeşimde ki medeni cesaret bulamadığınız ve kıskandığınızdan mı yapıyorsunuz bilemem. Ama eline sağlık, iyi çalışmalar demeniz gerekirken yalandan laflarla bizi küçük düşürmeye uğraşıyorsunuz. Bence bu davranışlarınızdan bir an önce uzaklaşın, yaş olarak değil beyin olarak büyüyün. Ülkenize Oyun Sektörüde olsa başka bir sektörde de olsa faydalı olun, vasıfsız eleman kafasında gezmeyin :!: Bilim insanı olun, sosyal olun, sanata önem verin ;)

Okuduğunuz için teşekkürler...
Sevgili çocuk ;

sıgınak ve migrat eskidendi uyandığımı belirttim artık sizlerin gibi insanları uyarmakdır amaç başka birşeyler aramayın , küçük düşürmek ile ne alakası var zamanınıza yazık.. daha faydalı işler yapın .
Şimdi sabah oluyor bak,kentin diğer yarısında.Öyle yorgun ve kimsesiz, Bakıyor bana, bakıyor...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön