NERULL BAKARMISIN :)
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
NERULL BAKARMISIN :)
nerull tılsım sunucusuna ne zaman geleceksiniz ve hangi karakterleri nasıl ödül vermek için çağıracaksınız ?
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: NERULL BAKARMISIN :)
Arayan bulur etkinliğinden sonra ödül verileceği söylendi.Eminönü'nde 8'de bitti etkinlik.Diğer sunucularda da aynı saat başlangıç olduğuna göre aşağı yukarı yakın zamanlarda bitmiştir.9'a kadar mutlaka ödül dağıtımı yapılır.Ödül kazandıysan eğer sana gelen e postada görmüşsündür,oraya yazdığın karakter ile meteor bölgesinde bekliyorsun onlar seni etkinlik odasına çekiyorlar.
2006-2013
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
izdirapgrafik yazdı:Arayan bulur etkinliğinden sonra ödül verileceği söylendi.Eminönü'nde 8'de bitti etkinlik.Diğer sunucularda da aynı saat başlangıç olduğuna göre aşağı yukarı yakın zamanlarda bitmiştir.9'a kadar mutlaka ödül dağıtımı yapılır.Ödül kazandıysan eğer sana gelen e postada görmüşsündür,oraya yazdığın karakter ile meteor bölgesinde bekliyorsun onlar seni etkinlik odasına çekiyorlar.
e posta geldi cevabı gönderdim ama bana tekrardan cevap maili gelmedi karakter adımı e mailimi istediler attıkları mailde bence cevap verdim ama geri dönüş yapmadılar bir problem olmasın ?
- izdirapgrafik
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Kimseye gönderilmedi sen dönüş yaptıysan şimdi oyuna gir ödül dağıtımı birazdan başlayacak karakterinle meteorda ol.xxDISHONOREDxx yazdı:izdirapgrafik yazdı:Arayan bulur etkinliğinden sonra ödül verileceği söylendi.Eminönü'nde 8'de bitti etkinlik.Diğer sunucularda da aynı saat başlangıç olduğuna göre aşağı yukarı yakın zamanlarda bitmiştir.9'a kadar mutlaka ödül dağıtımı yapılır.Ödül kazandıysan eğer sana gelen e postada görmüşsündür,oraya yazdığın karakter ile meteor bölgesinde bekliyorsun onlar seni etkinlik odasına çekiyorlar.
e posta geldi cevabı gönderdim ama bana tekrardan cevap maili gelmedi karakter adımı e mailimi istediler attıkları mailde bence cevap verdim ama geri dönüş yapmadılar bir problem olmasın ?
2006-2013
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
tamam çok saolizdirapgrafik yazdı:Kimseye gönderilmedi sen dönüş yaptıysan şimdi oyuna gir ödül dağıtımı birazdan başlayacak karakterinle meteorda ol.xxDISHONOREDxx yazdı:izdirapgrafik yazdı:Arayan bulur etkinliğinden sonra ödül verileceği söylendi.Eminönü'nde 8'de bitti etkinlik.Diğer sunucularda da aynı saat başlangıç olduğuna göre aşağı yukarı yakın zamanlarda bitmiştir.9'a kadar mutlaka ödül dağıtımı yapılır.Ödül kazandıysan eğer sana gelen e postada görmüşsündür,oraya yazdığın karakter ile meteor bölgesinde bekliyorsun onlar seni etkinlik odasına çekiyorlar.
Dostum git bunları hızlı desteğe aç ya niye burda durmadan soru sormak için konu açıyosun, resmen ben aptalım hiçbi şey anlamıyorum diye bağırıyosun.
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
xPrince yazdı:Dostum git bunları hızlı desteğe aç ya niye burda durmadan soru sormak için konu açıyosun, resmen ben aptalım hiçbi şey anlamıyorum diye bağırıyosun.
ne alakası var ilk kez fan art kazandım ödüller nasıl dağıtılır bir fikrim yok bilenlerden yardım almaya çalışıyorum
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
xxDISHONOREDxx yazdı:nerull tılsım sunucusuna ne zaman geleceksiniz ve hangi karakterleri nasıl ödül vermek için çağıracaksınız ?

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
Merhaba şampiyonlar 
Öncelikle ödül kazanan arkadaşları imrenerek tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Ekibimiz 20 Kasım 2012 yani geçtiğimiz akşam 22:00 itibariyle ödül dağıtımları ve eşya iade hakkı tanınan oyunuların iadesini yapmak üzere sunuculardaydı. [DEV]Nerull FanArt kazananlarına belirlenen saatler arasında ödüllerini takdim etti. Ödülünü alamayan oyuncuların ödüllerinin hesaplarına yükleneceğini belirtti.
Bilgilerinize.
İyi eğlenceler.
Öncelikle ödül kazanan arkadaşları imrenerek tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Ekibimiz 20 Kasım 2012 yani geçtiğimiz akşam 22:00 itibariyle ödül dağıtımları ve eşya iade hakkı tanınan oyunuların iadesini yapmak üzere sunuculardaydı. [DEV]Nerull FanArt kazananlarına belirlenen saatler arasında ödüllerini takdim etti. Ödülünü alamayan oyuncuların ödüllerinin hesaplarına yükleneceğini belirtti.
Bilgilerinize.
İyi eğlenceler.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
tam onu yazıyordum +999999999999xPrince yazdı:Dostum git bunları hızlı desteğe aç ya niye burda durmadan soru sormak için konu açıyosun, resmen ben aptalım hiçbi şey anlamıyorum diye bağırıyosun.
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen