NERULL BAKARMISIN :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xxDISHONOREDxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

NERULL BAKARMISIN :)

Mesaj gönderen xxDISHONOREDxx »

nerull tılsım sunucusuna ne zaman geleceksiniz ve hangi karakterleri nasıl ödül vermek için çağıracaksınız ?
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: NERULL BAKARMISIN :)

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Arayan bulur etkinliğinden sonra ödül verileceği söylendi.Eminönü'nde 8'de bitti etkinlik.Diğer sunucularda da aynı saat başlangıç olduğuna göre aşağı yukarı yakın zamanlarda bitmiştir.9'a kadar mutlaka ödül dağıtımı yapılır.Ödül kazandıysan eğer sana gelen e postada görmüşsündür,oraya yazdığın karakter ile meteor bölgesinde bekliyorsun onlar seni etkinlik odasına çekiyorlar.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
xxDISHONOREDxx
İskele Babası
İskele Babası

izdirapgrafik yazdı:Arayan bulur etkinliğinden sonra ödül verileceği söylendi.Eminönü'nde 8'de bitti etkinlik.Diğer sunucularda da aynı saat başlangıç olduğuna göre aşağı yukarı yakın zamanlarda bitmiştir.9'a kadar mutlaka ödül dağıtımı yapılır.Ödül kazandıysan eğer sana gelen e postada görmüşsündür,oraya yazdığın karakter ile meteor bölgesinde bekliyorsun onlar seni etkinlik odasına çekiyorlar.

e posta geldi cevabı gönderdim ama bana tekrardan cevap maili gelmedi karakter adımı e mailimi istediler attıkları mailde bence cevap verdim ama geri dönüş yapmadılar bir problem olmasın ?
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

xxDISHONOREDxx yazdı:
izdirapgrafik yazdı:Arayan bulur etkinliğinden sonra ödül verileceği söylendi.Eminönü'nde 8'de bitti etkinlik.Diğer sunucularda da aynı saat başlangıç olduğuna göre aşağı yukarı yakın zamanlarda bitmiştir.9'a kadar mutlaka ödül dağıtımı yapılır.Ödül kazandıysan eğer sana gelen e postada görmüşsündür,oraya yazdığın karakter ile meteor bölgesinde bekliyorsun onlar seni etkinlik odasına çekiyorlar.

e posta geldi cevabı gönderdim ama bana tekrardan cevap maili gelmedi karakter adımı e mailimi istediler attıkları mailde bence cevap verdim ama geri dönüş yapmadılar bir problem olmasın ?
Kimseye gönderilmedi sen dönüş yaptıysan şimdi oyuna gir ödül dağıtımı birazdan başlayacak karakterinle meteorda ol.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
xxDISHONOREDxx
İskele Babası
İskele Babası

izdirapgrafik yazdı:
xxDISHONOREDxx yazdı:

Kimseye gönderilmedi sen dönüş yaptıysan şimdi oyuna gir ödül dağıtımı birazdan başlayacak karakterinle meteorda ol.
tamam çok saol
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Dostum git bunları hızlı desteğe aç ya niye burda durmadan soru sormak için konu açıyosun, resmen ben aptalım hiçbi şey anlamıyorum diye bağırıyosun.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
xxDISHONOREDxx
İskele Babası
İskele Babası

xPrince yazdı:Dostum git bunları hızlı desteğe aç ya niye burda durmadan soru sormak için konu açıyosun, resmen ben aptalım hiçbi şey anlamıyorum diye bağırıyosun.

ne alakası var ilk kez fan art kazandım ödüller nasıl dağıtılır bir fikrim yok bilenlerden yardım almaya çalışıyorum ;)
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

xxDISHONOREDxx yazdı:nerull tılsım sunucusuna ne zaman geleceksiniz ve hangi karakterleri nasıl ödül vermek için çağıracaksınız ?
:D :D
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba şampiyonlar :)

Öncelikle ödül kazanan arkadaşları imrenerek tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Ekibimiz 20 Kasım 2012 yani geçtiğimiz akşam 22:00 itibariyle ödül dağıtımları ve eşya iade hakkı tanınan oyunuların iadesini yapmak üzere sunuculardaydı. [DEV]Nerull FanArt kazananlarına belirlenen saatler arasında ödüllerini takdim etti. Ödülünü alamayan oyuncuların ödüllerinin hesaplarına yükleneceğini belirtti.

Bilgilerinize.
İyi eğlenceler.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

xPrince yazdı:Dostum git bunları hızlı desteğe aç ya niye burda durmadan soru sormak için konu açıyosun, resmen ben aptalım hiçbi şey anlamıyorum diye bağırıyosun.
tam onu yazıyordum +999999999999
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön