merhaba arkadaslar. bugun yine pc basına geldim canım sıkıldı dur ikv'ye takılım dedim...
Merhaba,
Oyuncularımızdan gelen şikayetler arasında yapılan inceleme sonucunda Kuklaci sunucusunda 15.11.2012 19:11 tarihinde Esinti karakterinizle sergilemiş olduğunuz Telif İhlali nedeniyle hesabınıza 7 gün susturma cezası verilmiştir.
karsıma cıkan yazıya bak vallaha ben bişi yazmadım yaw yasaklanacak. ha gmlerin oyuncagı olmuşuz artık gözleri havada bakınıyorlar acaba kimi banlasAM atsam diye unutmayın hiçbir zaman bu oyun oyuncular sayesinde var onlar olmasa sizde bir hiçsiniz...
ikv artık oynanmıyacak bi hal aldı
Re: ikv artık oynanmıyacak bi hal aldı
OK :twisted: :twisted:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Korku iyi haber!

İyi haber!

TABİ sizin gibi peleşcileri bulmuşlar kafasına göre suta atar blok ta atar daha bu bişey degil bakın sizi daha neler neler yapacaklar İKV resmen soygunculuk dolandırıcılık yapıyor sizin daha bişeyden haberiniz yok. R
Forum kurallarının 5. maddesine istinaden konunuz kilitlenmiştir. Oyun içi cezalar hakkında itirazınızı lütfen İletişim/Destek Formu aracılığıyla, Bildirim Tipi: Ceza İtiraz/Bilgilendirme başlığı altından belirtiniz.
:arrow: 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Keyifli forumlar.
:arrow: 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Keyifli forumlar.