ikv artık oynanmıyacak bi hal aldı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
IesintiI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

ikv artık oynanmıyacak bi hal aldı

Mesaj gönderen IesintiI »

merhaba arkadaslar. bugun yine pc basına geldim canım sıkıldı dur ikv'ye takılım dedim...

Merhaba,
Oyuncularımızdan gelen şikayetler arasında yapılan inceleme sonucunda Kuklaci sunucusunda 15.11.2012 19:11 tarihinde Esinti karakterinizle sergilemiş olduğunuz Telif İhlali nedeniyle hesabınıza 7 gün susturma cezası verilmiştir.

karsıma cıkan yazıya bak vallaha ben bişi yazmadım yaw yasaklanacak. ha gmlerin oyuncagı olmuşuz artık gözleri havada bakınıyorlar acaba kimi banlasAM atsam diye unutmayın hiçbir zaman bu oyun oyuncular sayesinde var onlar olmasa sizde bir hiçsiniz...
Resim
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: ikv artık oynanmıyacak bi hal aldı

Mesaj gönderen Leonidans »

OK :twisted: :twisted:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
bixiaqiuw
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bixiaqiuw »

Korku iyi haber!

Resim
lve1958
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen lve1958 »

İyi haber!

Resim
Kullanıcı avatarı
KemaLxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KemaLxx »

TABİ sizin gibi peleşcileri bulmuşlar kafasına göre suta atar blok ta atar daha bu bişey degil bakın sizi daha neler neler yapacaklar İKV resmen soygunculuk dolandırıcılık yapıyor sizin daha bişeyden haberiniz yok. R
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Forum kurallarının 5. maddesine istinaden konunuz kilitlenmiştir. Oyun içi cezalar hakkında itirazınızı lütfen İletişim/Destek Formu aracılığıyla, Bildirim Tipi: Ceza İtiraz/Bilgilendirme başlığı altından belirtiniz.

:arrow: 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.

Keyifli forumlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön