1 Haziran 2011 Çemberlitaş Yönetici cvp verirse sevinirm :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RON

1 Haziran 2011 Çemberlitaş Yönetici cvp verirse sevinirm :)

Mesaj gönderen Yurnero »

Sadece benle aynı kaderi paylaşan başka arkadaş varmı diye merak ettim. Büyücü karaktarerimle bu tarihten itibaren sayısız GBMX kesimi yapmama ragmen tek bir ayak almamam çok enteresan savaşcımla aldım şifacı karater sevmediğim için sokmuyorum çembere ama büyücü karakterleriminin hiç birine ayak düşmemesinin nedenini açıklanmasını isterim. Bunun acıklaması şanş olamaz :) böle diyenler benim yerime kendine hakaret edebilir. :) :?: :?:
Resim
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Re: 1 Haziran 2011 Çemberlitaş Yönetici cvp verirse sevinirm

Mesaj gönderen SOVE »

1958 yılından beri GBM X keserim ve büyücümde tek bir ayakkabı bile yok. Diğer karakterlerim eksiksiz fakat büyücüme ipekli ayakkabı dahi atmadı :) Yalnız değilsin. Ya nasip...
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

SOVE yazdı:1958 yılından beri GBM X keserim ve büyücümde tek bir ayakkabı bile yok. Diğer karakterlerim eksiksiz fakat büyücüme ipekli ayakkabı dahi atmadı :) Yalnız değilsin. Ya nasip...

Sıfır Kelvin bile mi yok?
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Merhaba,
2 2 2 kombinasyonu girmenizi öneririz.Boylece şansınız artar
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

SOVE yazdı:1958 yılından beri GBM X keserim ve büyücümde tek bir ayakkabı bile yok. Diğer karakterlerim eksiksiz fakat büyücüme ipekli ayakkabı dahi atmadı :) Yalnız değilsin. Ya nasip...
yalan söyleme 2011 de geldi çemberlitaş
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

kanka 2+2+2 girerik sen dert etme ;) senle ben büyücü diğerleri ne hal varsa görsn.d
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

50 üzeri gaffar kesmiş bili olarak söliyebilirimki 2 2 2 - 4 1 1 - 3 1 2 hertürlü kombinasyon denedim fakat tek düşürebildiğim sıfır kelvin asam oldu :) bana önerisi olan varsa açığım

ForumunMessisi yazdı:
yalan söyleme 2011 de geldi çemberlitaş
kanka gaffar atmaktan ciğerim soldu :(
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Kader ortaklarım. :cry:

Sevgili dostlarım bu durum (bunu söylemem her ne kadar hoşunuza gitmesede) şans işidir. :) Şahsen benimde GBM-X ile aram iyi değil ve bu nedenden ötürü sizi anlıyorum. Fakat bu konu hakkında yapabileceğimiz şey birbirimize iyi şanslar dilemek olacaktır...

Sobee'nin bizlere sunmuş olduğu artırıcı ürünlerin yanı sıra CaptainATX'in yapmış olduğu açıklamaya göre;

Bloodmage yazdı:2 2 2 kombinasyonu girmenizi öneririz.

Bol şanslar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Beyefendi »

Respected yazdı:Kader ortaklarım. :cry:

Sevgili dostlarım bu durum (bunu söylemem her ne kadar hoşunuza gitmesede) şans işidir. :) Şahsen benimde GBM-X ile aram iyi değil ve bu nedenden ötürü sizi anlıyorum. Fakat bu konu hakkında yapabileceğimiz şey birbirimize iyi şanslar dilemek olacaktır...

Sobee'nin bizlere sunmuş olduğu artırıcı ürünlerin yanı sıra CaptainATX'in yapmış olduğu açıklamaya göre;

Bloodmage yazdı:2 2 2 kombinasyonu girmenizi öneririz.

Bol şanslar.
2-2-2 sık sık tavsiye ediyorsunuz.Buna sebeb kesim sonunda eşya dağılımının çeşitli ve daha az boş olma olasılığı üzerine.Hele ikiler bayan-erkek olursa kesin eşya düşüyor gibide bir durum var sanırım.Peki 2 büyü-2şifa-2 savaş kaç saat sürer bununla alakalı bir fikriniz varmı ? Oyunda 4 büyü 1 savaş 1 şifa gidilmesinin tek sebebi insanların zamandan kazanma isteği.2-2-2 pratik bir çözüm olsa zaten insanlar bu şekilde gidecektir.Çemberlitaş bölgesi bizim 3. bölge deneyimimiz ne şekilde gidildiğinde daha çok eşya düşeceği üzerine herkes bilinçli ama kimseyi 2-2-2 bölgeye sokamazsınız insanlar içerde boğuluyor artık.Lütfen eşya bize çıkmıyor diyenlere 2-2-2 girin tavsiyesinde bulunmayın .Şanslı değilsiniz deyin,arttırıcı alın deyin daha samimi gelecektir.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Tekrardan selamlar,

@Beyefendi, güzel yorumun için öncelikle teşekkür ederim.

Beyefendi yazdı:Peki 2 büyü-2şifa-2 savaş kaç saat sürer bununla alakalı bir fikriniz varmı ?
Elbetteki bu konuda fazlasıyla bilgi sahibiyim. Ne de olsa forum yetkilisi olmam, sizinle aramda oyun içi hiç bir farklılık yaratmıyor. Belirtmiş olduğum gibi bende kendi çevremle birlikte defalarca GBM-X ve Gaffar yolunu tüketmenin tecrübesini yaşadım. Size hak veriyorum. 2-2-2 kombinasyonu uzun sürüyor ve oldukça sıkıcı fakat, oyun bu sistem üzerine kurulu olarak programlanmış. Doğru bir şans dağılımı için doğru bir kombinasyon gerekmeli diye düşünüyorum.

Açık konuşuyorum ki 2-2-2 kombinasyonu ile Gaffara gitmiyorum ama üst düzey yetkililerimiz çeşitli platformlarda bu konu hakkında en doğru yolun 2-2-2 kombinasyonu olduğunu belirtmişlerdi.

Benim size yardımcı olmaya çalıştığım konu, ''Nasıl eşya düşürme olasılığını artırabiliriz?'' diye adlandırılabilir. Eğer ki soru, ''Respected grup bölgesini nasıl daha hızlı bitirebiliriz?'' olsaydı cevabım elbeteki 4-1-1 olacaktır.

Lütfen yazdıklarımı yanlış algılamayınız.
ResimResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön