1 Haziran 2011 Çemberlitaş Yönetici cvp verirse sevinirm :)
-
Yurnero
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RON
1 Haziran 2011 Çemberlitaş Yönetici cvp verirse sevinirm :)
Sadece benle aynı kaderi paylaşan başka arkadaş varmı diye merak ettim. Büyücü karaktarerimle bu tarihten itibaren sayısız GBMX kesimi yapmama ragmen tek bir ayak almamam çok enteresan savaşcımla aldım şifacı karater sevmediğim için sokmuyorum çembere ama büyücü karakterleriminin hiç birine ayak düşmemesinin nedenini açıklanmasını isterim. Bunun acıklaması şanş olamaz
böle diyenler benim yerime kendine hakaret edebilir.
:?: :?:

-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Loncusız
Re: 1 Haziran 2011 Çemberlitaş Yönetici cvp verirse sevinirm
1958 yılından beri GBM X keserim ve büyücümde tek bir ayakkabı bile yok. Diğer karakterlerim eksiksiz fakat büyücüme ipekli ayakkabı dahi atmadı :) Yalnız değilsin. Ya nasip...

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
SOVE yazdı:1958 yılından beri GBM X keserim ve büyücümde tek bir ayakkabı bile yok. Diğer karakterlerim eksiksiz fakat büyücüme ipekli ayakkabı dahi atmadıYalnız değilsin. Ya nasip...
Sıfır Kelvin bile mi yok?
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Merhaba,
2 2 2 kombinasyonu girmenizi öneririz.Boylece şansınız artar
2 2 2 kombinasyonu girmenizi öneririz.Boylece şansınız artar
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
yalan söyleme 2011 de geldi çemberlitaşSOVE yazdı:1958 yılından beri GBM X keserim ve büyücümde tek bir ayakkabı bile yok. Diğer karakterlerim eksiksiz fakat büyücüme ipekli ayakkabı dahi atmadıYalnız değilsin. Ya nasip...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- Kronik35
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Revenge Of Nobility
kanka 2+2+2 girerik sen dert etme
senle ben büyücü diğerleri ne hal varsa görsn.d
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
50 üzeri gaffar kesmiş bili olarak söliyebilirimki 2 2 2 - 4 1 1 - 3 1 2 hertürlü kombinasyon denedim fakat tek düşürebildiğim sıfır kelvin asam oldu
bana önerisi olan varsa açığım

kanka gaffar atmaktan ciğerim solduForumunMessisi yazdı:yalan söyleme 2011 de geldi çemberlitaşSOVE yazdı:1958 yılından beri GBM X keserim ve büyücümde tek bir ayakkabı bile yok. Diğer karakterlerim eksiksiz fakat büyücüme ipekli ayakkabı dahi atmadıYalnız değilsin. Ya nasip...
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Kader ortaklarım.
Sevgili dostlarım bu durum (bunu söylemem her ne kadar hoşunuza gitmesede) şans işidir.
Şahsen benimde GBM-X ile aram iyi değil ve bu nedenden ötürü sizi anlıyorum. Fakat bu konu hakkında yapabileceğimiz şey birbirimize iyi şanslar dilemek olacaktır...
Sobee'nin bizlere sunmuş olduğu artırıcı ürünlerin yanı sıra CaptainATX'in yapmış olduğu açıklamaya göre;
Bol şanslar.
Sevgili dostlarım bu durum (bunu söylemem her ne kadar hoşunuza gitmesede) şans işidir.
Sobee'nin bizlere sunmuş olduğu artırıcı ürünlerin yanı sıra CaptainATX'in yapmış olduğu açıklamaya göre;
Bloodmage yazdı:2 2 2 kombinasyonu girmenizi öneririz.
Bol şanslar.

2-2-2 sık sık tavsiye ediyorsunuz.Buna sebeb kesim sonunda eşya dağılımının çeşitli ve daha az boş olma olasılığı üzerine.Hele ikiler bayan-erkek olursa kesin eşya düşüyor gibide bir durum var sanırım.Peki 2 büyü-2şifa-2 savaş kaç saat sürer bununla alakalı bir fikriniz varmı ? Oyunda 4 büyü 1 savaş 1 şifa gidilmesinin tek sebebi insanların zamandan kazanma isteği.2-2-2 pratik bir çözüm olsa zaten insanlar bu şekilde gidecektir.Çemberlitaş bölgesi bizim 3. bölge deneyimimiz ne şekilde gidildiğinde daha çok eşya düşeceği üzerine herkes bilinçli ama kimseyi 2-2-2 bölgeye sokamazsınız insanlar içerde boğuluyor artık.Lütfen eşya bize çıkmıyor diyenlere 2-2-2 girin tavsiyesinde bulunmayın .Şanslı değilsiniz deyin,arttırıcı alın deyin daha samimi gelecektir.Respected yazdı:Kader ortaklarım.![]()
Sevgili dostlarım bu durum (bunu söylemem her ne kadar hoşunuza gitmesede) şans işidir.Şahsen benimde GBM-X ile aram iyi değil ve bu nedenden ötürü sizi anlıyorum. Fakat bu konu hakkında yapabileceğimiz şey birbirimize iyi şanslar dilemek olacaktır...
Bloodmage yazdı:2 2 2 kombinasyonu girmenizi öneririz.
Bol şanslar.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Tekrardan selamlar,
@Beyefendi, güzel yorumun için öncelikle teşekkür ederim.
Açık konuşuyorum ki 2-2-2 kombinasyonu ile Gaffara gitmiyorum ama üst düzey yetkililerimiz çeşitli platformlarda bu konu hakkında en doğru yolun 2-2-2 kombinasyonu olduğunu belirtmişlerdi.
Benim size yardımcı olmaya çalıştığım konu, ''Nasıl eşya düşürme olasılığını artırabiliriz?'' diye adlandırılabilir. Eğer ki soru, ''Respected grup bölgesini nasıl daha hızlı bitirebiliriz?'' olsaydı cevabım elbeteki 4-1-1 olacaktır.
Lütfen yazdıklarımı yanlış algılamayınız.
@Beyefendi, güzel yorumun için öncelikle teşekkür ederim.
Elbetteki bu konuda fazlasıyla bilgi sahibiyim. Ne de olsa forum yetkilisi olmam, sizinle aramda oyun içi hiç bir farklılık yaratmıyor. Belirtmiş olduğum gibi bende kendi çevremle birlikte defalarca GBM-X ve Gaffar yolunu tüketmenin tecrübesini yaşadım. Size hak veriyorum. 2-2-2 kombinasyonu uzun sürüyor ve oldukça sıkıcı fakat, oyun bu sistem üzerine kurulu olarak programlanmış. Doğru bir şans dağılımı için doğru bir kombinasyon gerekmeli diye düşünüyorum.Beyefendi yazdı:Peki 2 büyü-2şifa-2 savaş kaç saat sürer bununla alakalı bir fikriniz varmı ?
Açık konuşuyorum ki 2-2-2 kombinasyonu ile Gaffara gitmiyorum ama üst düzey yetkililerimiz çeşitli platformlarda bu konu hakkında en doğru yolun 2-2-2 kombinasyonu olduğunu belirtmişlerdi.
Benim size yardımcı olmaya çalıştığım konu, ''Nasıl eşya düşürme olasılığını artırabiliriz?'' diye adlandırılabilir. Eğer ki soru, ''Respected grup bölgesini nasıl daha hızlı bitirebiliriz?'' olsaydı cevabım elbeteki 4-1-1 olacaktır.
Lütfen yazdıklarımı yanlış algılamayınız.