Adalet varmı bu oyunda ?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Adalet varmı bu oyunda ?
Merhabalar Benim destege o kadar yazdıgımdan dogru duzgun bi cevap gelmedi bari bide burdan sorayım dedim benim o kadar emegım yalan mı olacak adamın biri gelıcek bedavadan carın ustune oturcak ıkv destek ekıbı buna sehircimi kalıcak ? Çarın benim olduguna dair herturlu kanıtlarım çalındıgını kanıtlarım dıyorum ama bi türlü inandıramıyorum ÇARIM ÇALINDI YARDIM İSTİYORUM inş burdan yardımcı olursunuz o kadar emek var o çarda :S
Re: Adalet varmı bu oyunda ?
YOK :arrow:
mert yönel ^^ verderveremem <
dünya malı uçan halı
BOZBAYKUŞ adana_01 <
onlarda sizi KOVALAR skype çocuğu olmayın BENİM DAVAM DİVANDA GÖRÜLÜR <
AŞIK MAHSUNİ ŞERİF ' ci
dünya malı uçan halı
BOZBAYKUŞ adana_01 <
onlarda sizi KOVALAR skype çocuğu olmayın BENİM DAVAM DİVANDA GÖRÜLÜR <
AŞIK MAHSUNİ ŞERİF ' ci
- Hayjrdjr
- İskele Babası
- Lonca: Herkez Haddini Bilecek
Kardeş Öncelikle , Geçmiş olsun .
Sen Carı Nasıl Caldırdın İlk Önce Onu Söyle Bi.
Carın Üyelik İsmi "Telefon numaransa Yada Msn adresiyse msn adresi şifresini bılırsen kurtarırsın Telefon numarasının sahibini bılıosan herturlu alırsın sen o carı.
Sen Carı Nasıl Caldırdın İlk Önce Onu Söyle Bi.
Carın Üyelik İsmi "Telefon numaransa Yada Msn adresiyse msn adresi şifresini bılırsen kurtarırsın Telefon numarasının sahibini bılıosan herturlu alırsın sen o carı.
ĞROWPÜRYL
ĞROWLÜÇKY
ĞROWLÜÇKY
- hknylmz45
- İskele Babası
- Lonca: Anadolu Nefesi
Mehmet kardeşim öncelikle geçmiş olsun carının emegının calındıgına uzuldum yanlıs duymadıysam calınan büyücündü eğer bana oyundan ulaşırsan veya skype'den sana bı yol göstericeğimden eminimaLoRSonDaNCe yazdı:Merhabalar Benim destege o kadar yazdıgımdan dogru duzgun bi cevap gelmedi bari bide burdan sorayım dedim benim o kadar emegım yalan mı olacak adamın biri gelıcek bedavadan carın ustune oturcak ıkv destek ekıbı buna sehircimi kalıcak ? Çarın benim olduguna dair herturlu kanıtlarım çalındıgını kanıtlarım dıyorum ama bi türlü inandıramıyorum ÇARIM ÇALINDI YARDIM İSTİYORUM inş burdan yardımcı olursunuz o kadar emek var o çarda :S
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)

ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)

-
- Demirci Çırağı
Geçmiş olsun kardeşim.aLoRSonDaNCe yazdı:Merhabalar Benim destege o kadar yazdıgımdan dogru duzgun bi cevap gelmedi bari bide burdan sorayım dedim benim o kadar emegım yalan mı olacak adamın biri gelıcek bedavadan carın ustune oturcak ıkv destek ekıbı buna sehircimi kalıcak ? Çarın benim olduguna dair herturlu kanıtlarım çalındıgını kanıtlarım dıyorum ama bi türlü inandıramıyorum ÇARIM ÇALINDI YARDIM İSTİYORUM inş burdan yardımcı olursunuz o kadar emek var o çarda :S
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- Salgın Koruyucusu
Tesekkur ederım Arkadaşlar . Tamm hakan ulaşırım kardesım ben Sana . Ben karakterimin nasıl Çalındıgını anlatmaya çaliştim o kadar ama anlayan cıkmadı . bir kerede burdan anlatayım bakalım anlayak cıkıcak mı .