Adalet varmı bu oyunda ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
aLoRSonDaNCe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Adalet varmı bu oyunda ?

Mesaj gönderen aLoRSonDaNCe »

Merhabalar Benim destege o kadar yazdıgımdan dogru duzgun bi cevap gelmedi bari bide burdan sorayım dedim benim o kadar emegım yalan mı olacak adamın biri gelıcek bedavadan carın ustune oturcak ıkv destek ekıbı buna sehircimi kalıcak ? Çarın benim olduguna dair herturlu kanıtlarım çalındıgını kanıtlarım dıyorum ama bi türlü inandıramıyorum ÇARIM ÇALINDI YARDIM İSTİYORUM inş burdan yardımcı olursunuz o kadar emek var o çarda :S
Kullanıcı avatarı
ASKYAKAR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: CcC bozBAYKUŞLAR CcC

Re: Adalet varmı bu oyunda ?

Mesaj gönderen ASKYAKAR »

YOK :arrow:
mert yönel ^^ verderveremem <

dünya malı uçan halı

BOZBAYKUŞ adana_01 <

onlarda sizi KOVALAR skype çocuğu olmayın BENİM DAVAM DİVANDA GÖRÜLÜR <

AŞIK MAHSUNİ ŞERİF ' ci
Kullanıcı avatarı
Hayjrdjr
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Herkez Haddini Bilecek

Mesaj gönderen Hayjrdjr »

Kardeş Öncelikle , Geçmiş olsun .
Sen Carı Nasıl Caldırdın İlk Önce Onu Söyle Bi.
Carın Üyelik İsmi "Telefon numaransa Yada Msn adresiyse msn adresi şifresini bılırsen kurtarırsın Telefon numarasının sahibini bılıosan herturlu alırsın sen o carı.
ĞROWPÜRYL
ĞROWLÜÇKY
Kullanıcı avatarı
hknylmz45
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen hknylmz45 »

aLoRSonDaNCe yazdı:Merhabalar Benim destege o kadar yazdıgımdan dogru duzgun bi cevap gelmedi bari bide burdan sorayım dedim benim o kadar emegım yalan mı olacak adamın biri gelıcek bedavadan carın ustune oturcak ıkv destek ekıbı buna sehircimi kalıcak ? Çarın benim olduguna dair herturlu kanıtlarım çalındıgını kanıtlarım dıyorum ama bi türlü inandıramıyorum ÇARIM ÇALINDI YARDIM İSTİYORUM inş burdan yardımcı olursunuz o kadar emek var o çarda :S
Mehmet kardeşim öncelikle geçmiş olsun carının emegının calındıgına uzuldum yanlıs duymadıysam calınan büyücündü eğer bana oyundan ulaşırsan veya skype'den sana bı yol göstericeğimden eminim
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)
Resim
Resim
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

aLoRSonDaNCe yazdı:Merhabalar Benim destege o kadar yazdıgımdan dogru duzgun bi cevap gelmedi bari bide burdan sorayım dedim benim o kadar emegım yalan mı olacak adamın biri gelıcek bedavadan carın ustune oturcak ıkv destek ekıbı buna sehircimi kalıcak ? Çarın benim olduguna dair herturlu kanıtlarım çalındıgını kanıtlarım dıyorum ama bi türlü inandıramıyorum ÇARIM ÇALINDI YARDIM İSTİYORUM inş burdan yardımcı olursunuz o kadar emek var o çarda :S
Geçmiş olsun kardeşim.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
aLoRSonDaNCe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen aLoRSonDaNCe »

Tesekkur ederım Arkadaşlar . Tamm hakan ulaşırım kardesım ben Sana . Ben karakterimin nasıl Çalındıgını anlatmaya çaliştim o kadar ama anlayan cıkmadı . bir kerede burdan anlatayım bakalım anlayak cıkıcak mı .

“Genel Sohbet” sayfasına dön