Adaletsiz ve boş iş ''istanblu oyun''
- JogaBonito17
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Adaletsiz ve boş iş ''istanblu oyun''
Ark. yaklaşık 2012 yılı içerisinde 2 defa girip çıktığım bu oyunu, siz oyuncuları neden hala şikayet edip oynadığınızı aklım gercekten almıyo.. Bu oyun sanki çok süper grafiklere sahipmiş gibi hem maddi yönden ağır hükümlü hem oyun içi gmlerin yöneticilik yapamamlarıyl alakalı düzensizlileri var ben derimki bu b**ok gibi grafikleri olan oyunu brakın daha süper oyunlara yönelin bundan baska az zaman ve maddiyat harcayıp daha çok zevk ve sefa kazanbileciğiniz kolay erişimli oyunlar olduğunun tememnisini verebilirm. Örnğ, Leage of legend bu oyuna 1.000 basıcak grup bütünlüne önem veren ikvden daha zevkli ve grafikleri süper.. Bazı konulara baktım bu oyunu çok dert yapanlar oluyo fakat çok gereksiz durumlara kendiniz sorukuyosunuz Herkezde akıl var mantık var Hadi allaha emanet..
- berkx98c
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Jandarma
Re: Adaletsiz ve boş iş ''istanblu oyun''
Hile yok bide Çar kasma problemi yok
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RoA
Herkezin görüşüne saygı duymak gerekir.Senin gözünde bu oyun beş para etmez yazılanlardan o anlaşılıyor. Bende fikrimi belirtim haklısın oyunun grafiklerinin çok da iyi olduğu söylenemez ama bizi oyuna bağlayan sağlam kurulmuş dostluktur.
İyi formlar.
İyi formlar.
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

-
- Demirci Çırağı
XxRoAxX yazdı:Herkezin görüşüne saygı duymak gerekir.Senin gözünde bu oyun beş para etmez yazılanlardan o anlaşılıyor. Bende fikrimi belirtim haklısın oyunun grafiklerinin çok da iyi olduğu söylenemez ama bizi oyuna bağlayan sağlam kurulmuş dostluktur.
İyi formlar.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.