Adaletsiz ve boş iş ''istanblu oyun''

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JogaBonito17
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Adaletsiz ve boş iş ''istanblu oyun''

Mesaj gönderen JogaBonito17 »

Ark. yaklaşık 2012 yılı içerisinde 2 defa girip çıktığım bu oyunu, siz oyuncuları neden hala şikayet edip oynadığınızı aklım gercekten almıyo.. Bu oyun sanki çok süper grafiklere sahipmiş gibi hem maddi yönden ağır hükümlü hem oyun içi gmlerin yöneticilik yapamamlarıyl alakalı düzensizlileri var ben derimki bu b**ok gibi grafikleri olan oyunu brakın daha süper oyunlara yönelin bundan baska az zaman ve maddiyat harcayıp daha çok zevk ve sefa kazanbileciğiniz kolay erişimli oyunlar olduğunun tememnisini verebilirm. Örnğ, Leage of legend bu oyuna 1.000 basıcak grup bütünlüne önem veren ikvden daha zevkli ve grafikleri süper.. Bazı konulara baktım bu oyunu çok dert yapanlar oluyo fakat çok gereksiz durumlara kendiniz sorukuyosunuz Herkezde akıl var mantık var Hadi allaha emanet..
Kullanıcı avatarı
berkx98c
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Jandarma

Re: Adaletsiz ve boş iş ''istanblu oyun''

Mesaj gönderen berkx98c »

Hile yok bide Çar kasma problemi yok
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
XxRoAxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RoA

Mesaj gönderen XxRoAxX »

Herkezin görüşüne saygı duymak gerekir.Senin gözünde bu oyun beş para etmez yazılanlardan o anlaşılıyor. Bende fikrimi belirtim haklısın oyunun grafiklerinin çok da iyi olduğu söylenemez ama bizi oyuna bağlayan sağlam kurulmuş dostluktur.

İyi formlar.
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

Resim
Resim
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

XxRoAxX yazdı:Herkezin görüşüne saygı duymak gerekir.Senin gözünde bu oyun beş para etmez yazılanlardan o anlaşılıyor. Bende fikrimi belirtim haklısın oyunun grafiklerinin çok da iyi olduğu söylenemez ama bizi oyuna bağlayan sağlam kurulmuş dostluktur.

İyi formlar.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.

“Genel Sohbet” sayfasına dön