İkvnin Çöküşü
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
İkvnin Çöküşü
meteorla canlandı çemberlitaşla bitti oyun 2007 ... ve sonrası yok girip çıkıyorum sadece forumu takip ediyorum yorumları okuyorum ticari malzeme olarak görüldüğümüz için ve köle olarak düşünüldüğümüzden bütün bunlar. Abicim bu oyunu memurlar bile oynardı eskiden öğretmenler vs.. maden başı sohbetler ederdik . 5 saat sıgınak vs yapamaz bu insanlar yapamayıncada geri kalıyor eziklenen adam niye girsin oyuna ? anca anti sosyal kişiliği olan veya bir işi gücü olmayan adamlar kral olur oyunda .. nerde o tungsten kuyruguna girip sırayla çektiğimiz günler.. en değerli madenin tungsten oldugu günler nerde.. nerde... oyunun fazla ömrü kalmadı zaten oynayan 1000 kişi var yok .
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
Re: İkvnin Çöküşü
Oyunun Küllerinden Doğması Yeni Bireysel Haritalarla Olabilir.
Yeni Seviyeler,Yeni İtemler,Yeni Görevler,Yeni Bölgeler
Ben Bu Konuda Biraz Çaba Gösterdim.Umarım Meyvesini Alırız
:arrow: viewtopic.php?f=58&t=92991 ....
...
Adam Haklı beyler 39 LVLI çok Arıyorum ben O ağrı vuruşun SERT vuruşun olmadıgı zamanlar sert vardıda kımse vermezdı. (işe yaramazdı) Kahvede çalışırdım gıderdım akşam eve o emıonunun yeni camının oralar cıvıl cıvıl herkes ws atıyo bı muahbbet bı muhabbet Duy bunları sobee Duyy YA 59 LVL YAPAR Adam aklllı duzeltır bunları ya da bu oyunun Gidişi Gidemeyiş olcak artık oyuncu kapasıtesı düşüyor
2007 en az 5 server Çok kalabalık saat 12 den sonra
2012 çok kalabalık olan server bulda göreyim hatta 2-3 tanesı de tenha
2007 en az 5 server Çok kalabalık saat 12 den sonra
2012 çok kalabalık olan server bulda göreyim hatta 2-3 tanesı de tenha
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
-
- İri Fare Avcısı
Dikkate alırlarmı dersincarnec23 yazdı:Oyunun Küllerinden Doğması Yeni Bireysel Haritalarla Olabilir.
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
- WoLFPaC
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Nerde o eski 39 lwl dönemi ozamanlar büyücü vs savaşcı olurdu şimdi o bile olmuyor büyücü hemen ölüyor. Bakıyom sohbete dicek adam arıyom yok çembereliye girmiş çıkmak bilmiyorlar.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
29 zamanı savascı ezikse büyücü kaçmadan bile keserdi be nerde o günler büyücünün yavaşlatmasıyla savascı zor vururdu (saldırıyı düşürürdü hareket hızını değil)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

-
- Demirci Çırağı
Geçmişe takılıp kalmayın,geleceğe bakın arkadaşlar.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- İri Fare Avcısı
O yılları yaşadınızmı ?HezarfenCelebi yazdı:Geçmişe takılıp kalmayın,geleceğe bakın arkadaşlar.

2006 - 2011

2006 - 2011
-
- Demirci Çırağı
Evet,oyun çok basitti o zamanlar.EVCILSAYKO yazdı:O yılları yaşadınızmı ?HezarfenCelebi yazdı:Geçmişe takılıp kalmayın,geleceğe bakın arkadaşlar.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- İri Fare Avcısı
10 kişiden 8'i diyosaki o zamanlar güzeldi daha fazlada yoruma gerek yok..HezarfenCelebi yazdı:Evet,oyun çok basitti o zamanlar.EVCILSAYKO yazdı:O yılları yaşadınızmı ?HezarfenCelebi yazdı:Geçmişe takılıp kalmayın,geleceğe bakın arkadaşlar.

2006 - 2011

2006 - 2011