İkvnin Çöküşü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

İkvnin Çöküşü

Mesaj gönderen EVCILSAYKO »

meteorla canlandı çemberlitaşla bitti oyun 2007 ... ve sonrası yok girip çıkıyorum sadece forumu takip ediyorum yorumları okuyorum ticari malzeme olarak görüldüğümüz için ve köle olarak düşünüldüğümüzden bütün bunlar. Abicim bu oyunu memurlar bile oynardı eskiden öğretmenler vs.. maden başı sohbetler ederdik . 5 saat sıgınak vs yapamaz bu insanlar yapamayıncada geri kalıyor eziklenen adam niye girsin oyuna ? anca anti sosyal kişiliği olan veya bir işi gücü olmayan adamlar kral olur oyunda .. nerde o tungsten kuyruguna girip sırayla çektiğimiz günler.. en değerli madenin tungsten oldugu günler nerde.. nerde... oyunun fazla ömrü kalmadı zaten oynayan 1000 kişi var yok .
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

Resim

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İkvnin Çöküşü

Mesaj gönderen carnec23 »

Oyunun Küllerinden Doğması Yeni Bireysel Haritalarla Olabilir.
Yeni Seviyeler,Yeni İtemler,Yeni Görevler,Yeni Bölgeler
Ben Bu Konuda Biraz Çaba Gösterdim.Umarım Meyvesini Alırız
:arrow: viewtopic.php?f=58&t=92991 ....
...
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Joule »

Adam Haklı beyler 39 LVLI çok Arıyorum ben O ağrı vuruşun SERT vuruşun olmadıgı zamanlar sert vardıda kımse vermezdı. (işe yaramazdı) Kahvede çalışırdım gıderdım akşam eve o emıonunun yeni camının oralar cıvıl cıvıl herkes ws atıyo bı muahbbet bı muhabbet Duy bunları sobee Duyy YA 59 LVL YAPAR Adam aklllı duzeltır bunları ya da bu oyunun Gidişi Gidemeyiş olcak artık oyuncu kapasıtesı düşüyor

2007 en az 5 server Çok kalabalık saat 12 den sonra

2012 çok kalabalık olan server bulda göreyim hatta 2-3 tanesı de tenha
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

carnec23 yazdı:Oyunun Küllerinden Doğması Yeni Bireysel Haritalarla Olabilir.
Yeni Seviyeler,Yeni İtemler,Yeni Görevler,Yeni Bölgeler
Ben Bu Konuda Biraz Çaba Gösterdim.Umarım Meyvesini Alırız
:arrow: viewtopic.php?f=58&t=92991 ....
Dikkate alırlarmı dersin :) hiç sanmıyorum. Nasıl daha fazla insanları oyunda tutarız, biz bunlardan nasıl para alırız nasıl kutu satarız pantol düğmesi değiştirme epini koyarız bir kutuyu 100 kere satarız . Kusura bakmayın yönetim, mantık bu ve biz koyun değiliz , lütfen oyunu daha fazla batırmayın güzel hatırlamak istiyorum ikvyi.Ben ikv ile büyüdüm lisede başladım şuanda üniversiteyi bitirdim 2. üniversitemi okuyorum varın siz hesaplayın, ara ara koptum tabiki.. niye koptum imkanım vardı girebilirdim.. ama oyunun oynanacak tadı kaldımı ki.. tamam yine para kazanın fakat bunu insanları köleleştirmeden yapın rica ediyorum.. yoksa milyon tane mmogrpg var.. ben bu oyuna niye yıllarımı verdim belki 6-7 sene betadan beri bu oyundayım. Bu oyunda diğer oyuınlarda olmayan kardeşlik vardı.. güven vardı en azından diğerleri gibi çok fazla soymuyorlardı.. onlar abarttı siz abarttınız diğer mmoglardan bahsediyorum.. inanın onlar daha uyguna satıyorlar. Ben kutu alamıyorsam oyunu oynamamın bir manası yok.. elimdeki ürünü bölgeye yansıtamıyorum plusum yok.. ayım yok kangalım yok .. plus çok aldım zamanında.. ama tek soygun kaynağı oydu.. kusura bakmayın soygundan başka bişey değil bu.. tamam belki plus oyun masrafları ve size biraz kazanç.. ama diğer dükkan ürünleri bitişinizin resmi sayın yönetim duy bunları.. çöküşün sizde farkındasınız, battı balık yangider modunda ne alırsak o kar mantıgına geçtinizi tahmin ediyorum yoksa benimle hemfikir olan insanlar 10 da 9 dur.. şöyle bi arkadaş listeme baktımda 2007-2010 arası ekledigim arkadaslarımdan inanın 1 tanesi bile açık değildi aralıklı bakıyorum.. yoklar.. bu insanlar niye oyunu bıraktı lütfen bi düşünün.. saygılar .
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

Resim

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
WoLFPaC
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen WoLFPaC »

Nerde o eski 39 lwl dönemi ozamanlar büyücü vs savaşcı olurdu şimdi o bile olmuyor büyücü hemen ölüyor. Bakıyom sohbete dicek adam arıyom yok çembereliye girmiş çıkmak bilmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

29 zamanı savascı ezikse büyücü kaçmadan bile keserdi be nerde o günler büyücünün yavaşlatmasıyla savascı zor vururdu (saldırıyı düşürürdü hareket hızını değil)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Geçmişe takılıp kalmayın,geleceğe bakın arkadaşlar.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

HezarfenCelebi yazdı:Geçmişe takılıp kalmayın,geleceğe bakın arkadaşlar.
O yılları yaşadınızmı ?

Resim

2006 - 2011
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

EVCILSAYKO yazdı:
O yılları yaşadınızmı ?
Evet,oyun çok basitti o zamanlar.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

HezarfenCelebi yazdı:
EVCILSAYKO yazdı:
O yılları yaşadınızmı ?
Evet,oyun çok basitti o zamanlar.
10 kişiden 8'i diyosaki o zamanlar güzeldi daha fazlada yoruma gerek yok..

Resim

2006 - 2011

“Genel Etkileşim” sayfasına dön