ne grv kaldı
- Dreamteamxykurt
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
ne grv kaldı
kolay gelsin herkese ii oyunlar ya ben bi arkadaşın sormak istediğini sorayım dedim adamın karakürk ve yeşil kadim kesim görevi kalmış , şuan cemberli için kaos grv felan alamıyomuş bu grvleri yapmadıgı içinmi veya hangisini yapmadıgı için.... tekrar kolay gelsin
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
Re: ne grv kaldı
Merhaba.
Arzuhalci görevlerinde eksiğiniz olabilir.Arzuhalci görevlerini sırasıyla eksiksiz kontrol etmenizde fayda var.
İyi forumlar.
Arzuhalci görevlerinde eksiğiniz olabilir.Arzuhalci görevlerini sırasıyla eksiksiz kontrol etmenizde fayda var.
İyi forumlar.
Güray Şen - ELİZZA[/color]
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ya dostum bu adam çemberli görevini alıcak kıvama geldiyse zaten sağlamdır toplarsınız 1-2 adam karakürkü kesersiniz kafadan sonra yeşillie kadim ede adam toplar kesersiniz ama onları yapmadan bi arzuhalci gidin
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- ghost
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
Esir : Görevi Beyaz Şapkalı Adam vermektedir.Görevi tamamlamak için Junon'u öldürmelisiniz.(Beyaz Şapkalı Adam, Migrat bölgesinde Junon'un hapishanesindedir.)
Tükeniş : Görevi Beyaz Şapkalı Adam vermektedir.Görevi tamamlamak için Arzuhalci ile konuşmalısınız.
galıba arkadasınız tukenıs gorevını yapmadı junon kesıldıkten sonra tekrar konusup arzuhalcıye gıtmelısınız
tahmınım bu yonde
Tükeniş : Görevi Beyaz Şapkalı Adam vermektedir.Görevi tamamlamak için Arzuhalci ile konuşmalısınız.
galıba arkadasınız tukenıs gorevını yapmadı junon kesıldıkten sonra tekrar konusup arzuhalcıye gıtmelısınız
tahmınım bu yonde
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Arzuhalci'den Khaos adlı görevi alabilmeniz için ilk önce Miğrat'taki Beyaz Şapkalı Adam adlı NPC den Esir görevini aldıktan sonra Junon'u öldürmelisiniz. Öldürdükten Sonra Tükeniş adlı görevi aldıktan sonra Arzuhalci'ye giderek Khaos görevini alabilirsiniz.