ne grv kaldı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dreamteamxykurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

ne grv kaldı

Mesaj gönderen Dreamteamxykurt »

kolay gelsin herkese ii oyunlar ya ben bi arkadaşın sormak istediğini sorayım dedim adamın karakürk ve yeşil kadim kesim görevi kalmış , şuan cemberli için kaos grv felan alamıyomuş bu grvleri yapmadıgı içinmi veya hangisini yapmadıgı için.... tekrar kolay gelsin
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
Kullanıcı avatarı
GuraySen
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: ne grv kaldı

Mesaj gönderen GuraySen »

Merhaba.
Arzuhalci görevlerinde eksiğiniz olabilir.Arzuhalci görevlerini sırasıyla eksiksiz kontrol etmenizde fayda var.

İyi forumlar.
Güray Şen - ELİZZA[/color]
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ya dostum bu adam çemberli görevini alıcak kıvama geldiyse zaten sağlamdır toplarsınız 1-2 adam karakürkü kesersiniz kafadan sonra yeşillie kadim ede adam toplar kesersiniz ama onları yapmadan bi arzuhalci gidin
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

Esir : Görevi Beyaz Şapkalı Adam vermektedir.Görevi tamamlamak için Junon'u öldürmelisiniz.(Beyaz Şapkalı Adam, Migrat bölgesinde Junon'un hapishanesindedir.)
Tükeniş : Görevi Beyaz Şapkalı Adam vermektedir.Görevi tamamlamak için Arzuhalci ile konuşmalısınız.

galıba arkadasınız tukenıs gorevını yapmadı junon kesıldıkten sonra tekrar konusup arzuhalcıye gıtmelısınız

tahmınım bu yonde
menteş
menteşIII
menteşII
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Arzuhalci'den Khaos adlı görevi alabilmeniz için ilk önce Miğrat'taki Beyaz Şapkalı Adam adlı NPC den Esir görevini aldıktan sonra Junon'u öldürmelisiniz. Öldürdükten Sonra Tükeniş adlı görevi aldıktan sonra Arzuhalci'ye giderek Khaos görevini alabilirsiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön