Belki kısa belkide uzun veda
Belki kısa belkide uzun veda
arkadaslar oyunu kuramadığım için bi suredir oyun oynuyamıyordum ancak sorunu giderdim ve bu seferde carıma giremiorum .buyuk bi ihtimal carın şiresi degistirildi ve soyuldum.Bu bana 2.defa oluor.bu işin nasıl olduğunu az cok tahmin edebiliorum.bu oyunda cok ii arkadaslar edindim.sorunu cozebilirsem aranızda olcam ancak cozemessem benden bu kadar,sıkıldım bole seylerden.şimdilik uzulerek soluyorumki 'ELVEDA'
Re: Belki kısa belkide uzun veda
bİR Dakika.. GideRKen nasıL böLe biRşey YapaRsın aRkanda biz vaRız.. seN Oyuna döN Üstün Benden dicemde.. Ben bıRaKaLı ayLaR yıLLaR oLdu.. msn vaRsa veR bi aRa oRdan TakıLıRız.. HamiT seLametLe..Dejong yazdı:arkadaslar oyunu kuramadığım için bi suredir oyun oynuyamıyordum ancak sorunu giderdim ve bu seferde carıma giremiorum .buyuk bi ihtimal carın şiresi degistirildi ve soyuldum.Bu bana 2.defa oluor.bu işin nasıl olduğunu az cok tahmin edebiliorum.bu oyunda cok ii arkadaslar edindim.sorunu cozebilirsem aranızda olcam ancak cozemessem benden bu kadar,sıkıldım bole seylerden.şimdilik uzulerek soluyorumki 'ELVEDA'