Belki kısa belkide uzun veda

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Dejong
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Belki kısa belkide uzun veda

Mesaj gönderen Dejong »

arkadaslar oyunu kuramadığım için bi suredir oyun oynuyamıyordum ancak sorunu giderdim ve bu seferde carıma giremiorum .buyuk bi ihtimal carın şiresi degistirildi ve soyuldum.Bu bana 2.defa oluor.bu işin nasıl olduğunu az cok tahmin edebiliorum.bu oyunda cok ii arkadaslar edindim.sorunu cozebilirsem aranızda olcam ancak cozemessem benden bu kadar,sıkıldım bole seylerden.şimdilik uzulerek soluyorumki 'ELVEDA'
TuRaB
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: Belki kısa belkide uzun veda

Mesaj gönderen TuRaB »

Dejong yazdı:arkadaslar oyunu kuramadığım için bi suredir oyun oynuyamıyordum ancak sorunu giderdim ve bu seferde carıma giremiorum .buyuk bi ihtimal carın şiresi degistirildi ve soyuldum.Bu bana 2.defa oluor.bu işin nasıl olduğunu az cok tahmin edebiliorum.bu oyunda cok ii arkadaslar edindim.sorunu cozebilirsem aranızda olcam ancak cozemessem benden bu kadar,sıkıldım bole seylerden.şimdilik uzulerek soluyorumki 'ELVEDA'
bİR Dakika.. GideRKen nasıL böLe biRşey YapaRsın aRkanda biz vaRız.. seN Oyuna döN Üstün Benden dicemde.. Ben bıRaKaLı ayLaR yıLLaR oLdu.. msn vaRsa veR bi aRa oRdan TakıLıRız.. HamiT seLametLe..

“Genel Sohbet” sayfasına dön