Öncelikle merhaba.Arkadaşlar ben Ashap üretmeden Çemberlitaş'a girmek istiyorum.Biraz çevrem var o konuda rahatım ama bir sorum olacaktı.Bu eşyalarla idare edilir mi Stuart ve X ?
İbni Cevriye (^) Asa
Mağara Ruh Ceket
Fundi Takı set
İbni cevriye mor eldiven
İbni cevriye ayakkabı *
Fundi zırh
ibni cevriye pantolon mor
m2.5 şifa
Bunlarla iyileştirmem yaklaşık 1526 civarında oluyor.İlk x kesip sonru full stu gidicem.Sizce yeterli olur mu ?
Teşekkürler.İyi Forumlar.
Çemberlitaş
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş
yeterli olur.zaten bütün eşyalarını kritikli tutmuşsun. ibni cev asanda da cevriyeye basmışsın. :ugeek:YineLokal yazdı:Öncelikle merhaba.Arkadaşlar ben Ashap üretmeden Çemberlitaş'a girmek istiyorum.Biraz çevrem var o konuda rahatım ama bir sorum olacaktı.Bu eşyalarla idare edilir mi Stuart ve X ?
İbni Cevriye (^) Asa
Mağara Ruh Ceket
Fundi Takı set
İbni cevriye mor eldiven
İbni cevriye ayakkabı *
Fundi zırh
m2.5 şifa
Bunlarla iyileştirmem yaklaşık 1526 civarında oluyor.İlk x kesip sonru full stu gidicem.Sizce yeterli olur mu ?
bol şans iyi oyunlar
-
- Demirci Çırağı
Re: Çemberlitaş
Şimdi şöyle bir durum var.Bu itemler yeter hatta fazla bile.Fakat tecrübenin olması gerekiyor.Bu yüzden yardımcı olabilecek arkadaşların varsa bu itemlerle git derim.Yollarda biraz kudret sıkıntısı çekersin o kadar.YineLokal yazdı:Öncelikle merhaba.Arkadaşlar ben Ashap üretmeden Çemberlitaş'a girmek istiyorum.Biraz çevrem var o konuda rahatım ama bir sorum olacaktı.Bu eşyalarla idare edilir mi Stuart ve X ?
İbni Cevriye (^) Asa
Mağara Ruh Ceket
Fundi Takı set
İbni cevriye mor eldiven
İbni cevriye ayakkabı *
Fundi zırh
m2.5 şifa
Dipnot:Yollarda çok kudret sıkıntısı çekersen Ruh yada Cevriye iksir içmeni öneririm.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- Salgın Koruyucusu