Çemberlitaş

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Çemberlitaş

Mesaj gönderen YineLokal »

Öncelikle merhaba.Arkadaşlar ben Ashap üretmeden Çemberlitaş'a girmek istiyorum.Biraz çevrem var o konuda rahatım ama bir sorum olacaktı.Bu eşyalarla idare edilir mi Stuart ve X ?

İbni Cevriye (^) Asa
Mağara Ruh Ceket
Fundi Takı set
İbni cevriye mor eldiven
İbni cevriye ayakkabı *
Fundi zırh
ibni cevriye pantolon mor
m2.5 şifa

Bunlarla iyileştirmem yaklaşık 1526 civarında oluyor.İlk x kesip sonru full stu gidicem.Sizce yeterli olur mu ?

Teşekkürler.İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberlitaş

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

YineLokal yazdı:Öncelikle merhaba.Arkadaşlar ben Ashap üretmeden Çemberlitaş'a girmek istiyorum.Biraz çevrem var o konuda rahatım ama bir sorum olacaktı.Bu eşyalarla idare edilir mi Stuart ve X ?

İbni Cevriye (^) Asa
Mağara Ruh Ceket
Fundi Takı set
İbni cevriye mor eldiven
İbni cevriye ayakkabı *
Fundi zırh
m2.5 şifa

Bunlarla iyileştirmem yaklaşık 1526 civarında oluyor.İlk x kesip sonru full stu gidicem.Sizce yeterli olur mu ?

yeterli olur.zaten bütün eşyalarını kritikli tutmuşsun. ibni cev asanda da cevriyeye basmışsın. :ugeek:
bol şans iyi oyunlar :)
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Çemberlitaş

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

YineLokal yazdı:Öncelikle merhaba.Arkadaşlar ben Ashap üretmeden Çemberlitaş'a girmek istiyorum.Biraz çevrem var o konuda rahatım ama bir sorum olacaktı.Bu eşyalarla idare edilir mi Stuart ve X ?

İbni Cevriye (^) Asa
Mağara Ruh Ceket
Fundi Takı set
İbni cevriye mor eldiven
İbni cevriye ayakkabı *
Fundi zırh
m2.5 şifa

Şimdi şöyle bir durum var.Bu itemler yeter hatta fazla bile.Fakat tecrübenin olması gerekiyor.Bu yüzden yardımcı olabilecek arkadaşların varsa bu itemlerle git derim.Yollarda biraz kudret sıkıntısı çekersin o kadar.
Dipnot:Yollarda çok kudret sıkıntısı çekersen Ruh yada Cevriye iksir içmeni öneririm.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Pramparesia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Meble ogrodowe

Mesaj gönderen Pramparesia »

“Şifacı” sayfasına dön