Menekşe elmas sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
wardream
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Menekşe elmas sorunu

Mesaj gönderen wardream »

Öncelikle oyunu 2007'den beri ara vererek oynayan biri olarak hiçbir çarımla daha henüz menekşe elmas çekemediğimi belirteyim (tamamen şans işi olduğunu düşünmeye devam etmeye çalışıyorum bu aralar).

Bu ay için de dükkan'dan 1 aylık %60 sarraf arttırıcı aldım ve edindiğim istatistiğimi hemen vereyim:
100 elmas için yeşil elmas çıkma olasılığı %5-6 ( %60 sarraf arttırıcı ile)
100 elmas için menekşe elmas çıkma olasılığı %0 (%60 sarraf arttırıcı ile)

Oyunun kurucularına ve yöneticilerine sesleniyorum. Oyunda bazı grupların ve kişilerin kollandığını ve yardımcı olunduğunu (!) az çok konuşulanlardan anladık bugüne kadar (Bu oyunu yapanların sorunudur, benim değil). Ama artık biraz da emek harcayan insanları kollama ve düşünme zamanı gelmedi mi sizce. Ben 2007'den beri menekşe yüzü göremiyorken, birtakım şanslı insanlar (!) bütün çarlarına şaheser dizebiliyorsa bu manzarayı oyunu yapanların vicdan, utanma gibi duygularına bırakıyorum. Şimdi iyi niyetli arkadaşlar çıkıp emekten, sabahlamaktan filan bahsedecek, onlara da artık uyanın diyorum. Noktadır, uzatmaya gerek yok.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Menekşe elmas sorunu

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

şu şans olayı gerçekten sorunlu
iyi biliyorum kardeşim yerdeki madeni öylesine çekerken 2 defa menekşe çıkardığını
...
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

Ben saf bakır görmüştüm bir kere.. :|
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

bende rastgele kp kasarken elmas çektim menekşe çıktı :)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

bende arkadaşı keserken cektim menekse cıktı
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

Betadan beri oynarım maden çekmekle işim olmaz,hayatımda ilk menekşemi bu sene kp kasarken mezarlıkta çektim şansına:)%60 arttırıcı alıp ilk çekişinde ardarda 2 menekşe ceken adamıda biliyorum.Bu sorunun hakikaten düzelmesi lazım sistemin nasıl bir drop anlayışı var hayret dogrusu.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

wardream yazdı:Öncelikle oyunu 2007'den beri ara vererek oynayan biri olarak hiçbir çarımla daha henüz menekşe elmas çekemediğimi belirteyim (tamamen şans işi olduğunu düşünmeye devam etmeye çalışıyorum bu aralar).

Bu ay için de dükkan'dan 1 aylık %60 sarraf arttırıcı aldım ve edindiğim istatistiğimi hemen vereyim:
100 elmas için yeşil elmas çıkma olasılığı %5-6 ( %60 sarraf arttırıcı ile)
100 elmas için menekşe elmas çıkma olasılığı %0 (%60 sarraf arttırıcı ile)

Oyunun kurucularına ve yöneticilerine sesleniyorum. Oyunda bazı grupların ve kişilerin kollandığını ve yardımcı olunduğunu (!) az çok konuşulanlardan anladık bugüne kadar (Bu oyunu yapanların sorunudur, benim değil). Ama artık biraz da emek harcayan insanları kollama ve düşünme zamanı gelmedi mi sizce. Ben 2007'den beri menekşe yüzü göremiyorken, birtakım şanslı insanlar (!) bütün çarlarına şaheser dizebiliyorsa bu manzarayı oyunu yapanların vicdan, utanma gibi duygularına bırakıyorum. Şimdi iyi niyetli arkadaşlar çıkıp emekten, sabahlamaktan filan bahsedecek, onlara da artık uyanın diyorum. Noktadır, uzatmaya gerek yok.
Bizim bu forum sayfasının ilginç bir manzarası var biliyormusun kardeş.Tekrarlanan yazılar, istekler, sorunlar.Buda malesef forum müdavimi olarak bizim kalitemizi aşağı çekmektedir.Sen hiç üstüne alınma bu lafımın senle alakası olmadığını anlatacam.

Senin bu şikayet konusu ettiğin durumu esekherif rumuzlu hesabımla 'SÜTE SU KARIŞTIRAN SÜTÇÜ' başlığında uzun vadede takip sonucu elde ettiğim izlenimlerle sıkı bir şekilde forum sayfamızda aktardım.Bu yazım gibi değişik hesaplarda ve yazılarda kimsenin gık diyemiyeceği birçok tespit yazılarımda oldu.Bunların ışığında forumdan bize neden hep sıfır kalıyoru anlamak için kahin olmak gerekmediğinide çok iyi farkettim.

Forumda yazı yazanların büyük çoğunluğu ego kaygısıyla katılım yapmaktadır.En iyiyi ben yazim en iyi espiriyi ben yapim.Entellektüel olduğunu düşünenden inci sözlük pandemi kazazadelerine kadar hepsinin malesefki genel kaygısı bu.Onedenleki doğru tespitler etrafında bir konsessüs oluşmamakta ve yanlışlar hatalar ile alakalı şikayetler sürekli fazlar halinde tekrarlamaktadır.Bu durum yönetimin işine geldiği içinde forumun bu manzarası daim kılınmak için hertürlü raydan çıkmış hesaplar bu forum sayfasında akıllara zarar şekilde kolllanmaktadır.

SANAL ALEMİN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ başlıklı yazım bu konuyla alakalıydı forum yetkilisi arkadaşımız işte bu zihniyet doğrultusunda yazımı konu dışı bölümüne taşıdı.Şuan 2. 3. sayfada olabilecek yazımı gidin okuyun bakalım yazım konudışımı.

Forum sayfasının konularına, yazılarına özen gösterip doğru ve dürüstçe yazılan yazıların etrafında hakkettiği desteği verip yanında yer almazsak kendimizden şüphe edip peki ben bunu niye yapmıyorum diye kendimizi sorgulamamız gerekir.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
WoLFPaC
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen WoLFPaC »

Tınlamadğım madenlerden iyi şeyler çıkıyo ama nerde elmas görürsem göreyim çekiyom hiç çıkmıyor.
Marksmen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Marksmen »

Bu gün 3. de çıkardım menekşe elmas.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön