Öncelikle oyunu 2007'den beri ara vererek oynayan biri olarak hiçbir çarımla daha henüz menekşe elmas çekemediğimi belirteyim (tamamen şans işi olduğunu düşünmeye devam etmeye çalışıyorum bu aralar).
Bu ay için de dükkan'dan 1 aylık %60 sarraf arttırıcı aldım ve edindiğim istatistiğimi hemen vereyim:
100 elmas için yeşil elmas çıkma olasılığı %5-6 ( %60 sarraf arttırıcı ile)
100 elmas için menekşe elmas çıkma olasılığı %0 (%60 sarraf arttırıcı ile)
Oyunun kurucularına ve yöneticilerine sesleniyorum. Oyunda bazı grupların ve kişilerin kollandığını ve yardımcı olunduğunu (!) az çok konuşulanlardan anladık bugüne kadar (Bu oyunu yapanların sorunudur, benim değil). Ama artık biraz da emek harcayan insanları kollama ve düşünme zamanı gelmedi mi sizce. Ben 2007'den beri menekşe yüzü göremiyorken, birtakım şanslı insanlar (!) bütün çarlarına şaheser dizebiliyorsa bu manzarayı oyunu yapanların vicdan, utanma gibi duygularına bırakıyorum. Şimdi iyi niyetli arkadaşlar çıkıp emekten, sabahlamaktan filan bahsedecek, onlara da artık uyanın diyorum. Noktadır, uzatmaya gerek yok.
Menekşe elmas sorunu
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Menekşe elmas sorunu
şu şans olayı gerçekten sorunlu
iyi biliyorum kardeşim yerdeki madeni öylesine çekerken 2 defa menekşe çıkardığını
iyi biliyorum kardeşim yerdeki madeni öylesine çekerken 2 defa menekşe çıkardığını
...
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <The Avengers>
Ben saf bakır görmüştüm bir kere.. :|
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bende rastgele kp kasarken elmas çektim menekşe çıktı 
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
bende arkadaşı keserken cektim menekse cıktı
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Betadan beri oynarım maden çekmekle işim olmaz,hayatımda ilk menekşemi bu sene kp kasarken mezarlıkta çektim şansına:)%60 arttırıcı alıp ilk çekişinde ardarda 2 menekşe ceken adamıda biliyorum.Bu sorunun hakikaten düzelmesi lazım sistemin nasıl bir drop anlayışı var hayret dogrusu.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bizim bu forum sayfasının ilginç bir manzarası var biliyormusun kardeş.Tekrarlanan yazılar, istekler, sorunlar.Buda malesef forum müdavimi olarak bizim kalitemizi aşağı çekmektedir.Sen hiç üstüne alınma bu lafımın senle alakası olmadığını anlatacam.wardream yazdı:Öncelikle oyunu 2007'den beri ara vererek oynayan biri olarak hiçbir çarımla daha henüz menekşe elmas çekemediğimi belirteyim (tamamen şans işi olduğunu düşünmeye devam etmeye çalışıyorum bu aralar).
Bu ay için de dükkan'dan 1 aylık %60 sarraf arttırıcı aldım ve edindiğim istatistiğimi hemen vereyim:
100 elmas için yeşil elmas çıkma olasılığı %5-6 ( %60 sarraf arttırıcı ile)
100 elmas için menekşe elmas çıkma olasılığı %0 (%60 sarraf arttırıcı ile)
Oyunun kurucularına ve yöneticilerine sesleniyorum. Oyunda bazı grupların ve kişilerin kollandığını ve yardımcı olunduğunu (!) az çok konuşulanlardan anladık bugüne kadar (Bu oyunu yapanların sorunudur, benim değil). Ama artık biraz da emek harcayan insanları kollama ve düşünme zamanı gelmedi mi sizce. Ben 2007'den beri menekşe yüzü göremiyorken, birtakım şanslı insanlar (!) bütün çarlarına şaheser dizebiliyorsa bu manzarayı oyunu yapanların vicdan, utanma gibi duygularına bırakıyorum. Şimdi iyi niyetli arkadaşlar çıkıp emekten, sabahlamaktan filan bahsedecek, onlara da artık uyanın diyorum. Noktadır, uzatmaya gerek yok.
Senin bu şikayet konusu ettiğin durumu esekherif rumuzlu hesabımla 'SÜTE SU KARIŞTIRAN SÜTÇÜ' başlığında uzun vadede takip sonucu elde ettiğim izlenimlerle sıkı bir şekilde forum sayfamızda aktardım.Bu yazım gibi değişik hesaplarda ve yazılarda kimsenin gık diyemiyeceği birçok tespit yazılarımda oldu.Bunların ışığında forumdan bize neden hep sıfır kalıyoru anlamak için kahin olmak gerekmediğinide çok iyi farkettim.
Forumda yazı yazanların büyük çoğunluğu ego kaygısıyla katılım yapmaktadır.En iyiyi ben yazim en iyi espiriyi ben yapim.Entellektüel olduğunu düşünenden inci sözlük pandemi kazazadelerine kadar hepsinin malesefki genel kaygısı bu.Onedenleki doğru tespitler etrafında bir konsessüs oluşmamakta ve yanlışlar hatalar ile alakalı şikayetler sürekli fazlar halinde tekrarlamaktadır.Bu durum yönetimin işine geldiği içinde forumun bu manzarası daim kılınmak için hertürlü raydan çıkmış hesaplar bu forum sayfasında akıllara zarar şekilde kolllanmaktadır.
SANAL ALEMİN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ başlıklı yazım bu konuyla alakalıydı forum yetkilisi arkadaşımız işte bu zihniyet doğrultusunda yazımı konu dışı bölümüne taşıdı.Şuan 2. 3. sayfada olabilecek yazımı gidin okuyun bakalım yazım konudışımı.
Forum sayfasının konularına, yazılarına özen gösterip doğru ve dürüstçe yazılan yazıların etrafında hakkettiği desteği verip yanında yer almazsak kendimizden şüphe edip peki ben bunu niye yapmıyorum diye kendimizi sorgulamamız gerekir.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
viewtopic.php?f=46&t=98718 :arrow:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- WoLFPaC
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cazfig
Tınlamadğım madenlerden iyi şeyler çıkıyo ama nerde elmas görürsem göreyim çekiyom hiç çıkmıyor.
Bu gün 3. de çıkardım menekşe elmas.