Evet arkadaşlar bu konuyu sizin görüşlerinizi almak ve yetkililerin dikkatini biraz olsun çekmek için açıyorum. Düzenlenen sunucu turnuvalarında kazanılan Ödüllerin istenilen bir takı olabileceği aşağıdaki linkte görevli şahıs tarafından belirtilmiş.
viewtopic.php?f=46&t=97531
Işık Hanım Yüzük Bilindiği üzere bu şaheser takının Sınıfı:Tüm Sınıflar .
Ve Ben bu takıyı Turnuva Finalisti olan Şifacıma istiyorum. Destek ekibi sürekli aynı cevapları veriyor. " Işık takılar savaşçı sınıfı için tasarlanmıştır."
E birader madem savaşçı için neden Sınıfı: Savaşçı yazmıyor diğer şaheserler gibi? Siz gelin Tüm sınıflar için yazın sonra ben şifacıma o ödülü isteyince mağdur duruma düşeyim. Şifacı sınıfı karakterler sınıfsız mı da bu takı bana turnuva ödülü olarak verilmiyor? Bir tartışma ortamı mı yaratmalıyız illa ? Bu konu altına oyundan cidden anlayan kişiler yorum atsa yapılan haksızlık gözler önüne serilir...
Şifacı Sınıfsız sayıldı
- hknzkn07
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Earth Quake
Şifacı Sınıfsız sayıldı
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
Re: Şifacı Sınıfsız sayıldı
Helal Kuzen! Açık bi şekilde görülüyor Işık takının Tüm sınıflara ait olduğu.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
İlerde böyle bir şey düşünülmediğinden (yani sunucu şampiyonası ve ödülleri) direk tüm sınıflar yazmışlar büyücünün şifacının takılarında da aynı şekilde tüm sınıflar yazmakta.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Şifacı,sınıf olarak hem iyileştirme hem hasar vermeye yönelik hareket edebileceğinden hem Funditores hem Işık Hanım takıları kullanabilmeli.Grup bölgelerinde düşmüyor olması bile yanlış bence.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Dönüşüm
Fakat Işık Hanım takının böyle etkinliklerde şifacılara da verilmesi şifacılar arası oko larda dengeyi bozabilir.Bu takıyı sen alırsan bundan sonraki turnuvalarda da yenilmez olursun yaniComader yazdı:Şifacı,sınıf olarak hem iyileştirme hem hasar vermeye yönelik hareket edebileceğinden hem Funditores hem Işık Hanım takıları kullanabilmeli.Grup bölgelerinde düşmüyor olması bile yanlış bence.

- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
+1CARMENTA yazdı:Fakat Işık Hanım takının böyle etkinliklerde şifacılara da verilmesi şifacılar arası oko larda dengeyi bozabilir.Bu takıyı sen alırsan bundan sonraki turnuvalarda da yenilmez olursun yaniComader yazdı:Şifacı,sınıf olarak hem iyileştirme hem hasar vermeye yönelik hareket edebileceğinden hem Funditores hem Işık Hanım takıları kullanabilmeli.Grup bölgelerinde düşmüyor olması bile yanlış bence.
Yusuf
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
diye belirtilmiş. Adam haklı, ödül için her karakter kendi sınıfına ait istediği bir takıyı seçmelidir diye bir açıklama yok, hatayı yapan her kimse yönetimle o kişinin arasında olan bir konudur bu, oyuncuyu bağlamaz, ışık takıyı vermeleri gerekir.
Turnuva Şampiyonu:
İstediği Şaheser Silah veya Takı Seti + 2500 Akçe
Turnuva Finalisti:
İstediği Şaheser Kolye veya Yüzük + 1000 Akçe
- hknzkn07
- İskele Babası
Kimse kimseyi kandırmasın
Şifacı wsleri eskisi kadar heyecanlı geçmiyor gazap modunun getirdikleri yüzünden. Bu turnuva sonunda Asa alabileceğin kadar büyük bir etkinlik.Yani kazanan kişilerin bi farkı olmuş ki belirli yerlere gelebilmişler. Benim hesabımda takı eksiği olan karakterim yok. Ve bu turnuvanın benim için bi anlam kazanabilmesi, turnuvadan bir hatıra diyebileceğim bir ödüle gerek duyduğum için ışık yüzük cazip geldi. Üstü eşit olan şifacılarda bile büyük farklar ortaya çıktığı düşünüldüğünde yenilmezlik konusu da ortadan kalkıyor. Kimine göre şans, kimine göre taktik yenilmezlik yok
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
- hknzkn07
- İskele Babası
Sağolsunlar Destek ekibi sürekli aynı cevabı iletiyor bana.
En son hknzkn07 tarafından 07 Eyl 2012 10:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
- hknzkn07
- İskele Babası
Herşey açık ve net bir Türkçe ile yazılmış. Kazanan şahısın istediği takı verilmeli. Sayın yönetim! Madem bi hata yaptınız sıvamayın. Resmen Kendinizle çelişiyorsunuz, sonra biz zeytin yağıyız üste çıkarız mantığı ile kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.stows yazdı:diye belirtilmiş. Adam haklı, ödül için her karakter kendi sınıfına ait istediği bir takıyı seçmelidir diye bir açıklama yok, hatayı yapan her kimse yönetimle o kişinin arasında olan bir konudur bu, oyuncuyu bağlamaz, ışık takıyı vermeleri gerekir.
Turnuva Şampiyonu:
İstediği Şaheser Silah veya Takı Seti + 2500 Akçe
Turnuva Finalisti:
İstediği Şaheser Kolye veya Yüzük + 1000 Akçe
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
MARS
Dragony