Şifacı Sınıfsız sayıldı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hknzkn07
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Earth Quake

Şifacı Sınıfsız sayıldı

Mesaj gönderen hknzkn07 »

Evet arkadaşlar bu konuyu sizin görüşlerinizi almak ve yetkililerin dikkatini biraz olsun çekmek için açıyorum. Düzenlenen sunucu turnuvalarında kazanılan Ödüllerin istenilen bir takı olabileceği aşağıdaki linkte görevli şahıs tarafından belirtilmiş.
viewtopic.php?f=46&t=97531

Işık Hanım Yüzük Bilindiği üzere bu şaheser takının Sınıfı:Tüm Sınıflar .
Ve Ben bu takıyı Turnuva Finalisti olan Şifacıma istiyorum. Destek ekibi sürekli aynı cevapları veriyor. " Işık takılar savaşçı sınıfı için tasarlanmıştır."

E birader madem savaşçı için neden Sınıfı: Savaşçı yazmıyor diğer şaheserler gibi? Siz gelin Tüm sınıflar için yazın sonra ben şifacıma o ödülü isteyince mağdur duruma düşeyim. Şifacı sınıfı karakterler sınıfsız mı da bu takı bana turnuva ödülü olarak verilmiyor? Bir tartışma ortamı mı yaratmalıyız illa ? Bu konu altına oyundan cidden anlayan kişiler yorum atsa yapılan haksızlık gözler önüne serilir...
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)
yazs74
İskele Babası
İskele Babası

Re: Şifacı Sınıfsız sayıldı

Mesaj gönderen yazs74 »

Helal Kuzen! Açık bi şekilde görülüyor Işık takının Tüm sınıflara ait olduğu.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

İlerde böyle bir şey düşünülmediğinden (yani sunucu şampiyonası ve ödülleri) direk tüm sınıflar yazmışlar büyücünün şifacının takılarında da aynı şekilde tüm sınıflar yazmakta.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

Şifacı,sınıf olarak hem iyileştirme hem hasar vermeye yönelik hareket edebileceğinden hem Funditores hem Işık Hanım takıları kullanabilmeli.Grup bölgelerinde düşmüyor olması bile yanlış bence.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Comader yazdı:Şifacı,sınıf olarak hem iyileştirme hem hasar vermeye yönelik hareket edebileceğinden hem Funditores hem Işık Hanım takıları kullanabilmeli.Grup bölgelerinde düşmüyor olması bile yanlış bence.
Fakat Işık Hanım takının böyle etkinliklerde şifacılara da verilmesi şifacılar arası oko larda dengeyi bozabilir.Bu takıyı sen alırsan bundan sonraki turnuvalarda da yenilmez olursun yani ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

CARMENTA yazdı:
Comader yazdı:Şifacı,sınıf olarak hem iyileştirme hem hasar vermeye yönelik hareket edebileceğinden hem Funditores hem Işık Hanım takıları kullanabilmeli.Grup bölgelerinde düşmüyor olması bile yanlış bence.
Fakat Işık Hanım takının böyle etkinliklerde şifacılara da verilmesi şifacılar arası oko larda dengeyi bozabilir.Bu takıyı sen alırsan bundan sonraki turnuvalarda da yenilmez olursun yani ;)
+1
Yusuf
stows
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen stows »

Turnuva Şampiyonu:
İstediği Şaheser Silah veya Takı Seti + 2500 Akçe

Turnuva Finalisti:
İstediği Şaheser Kolye veya Yüzük + 1000 Akçe
diye belirtilmiş. Adam haklı, ödül için her karakter kendi sınıfına ait istediği bir takıyı seçmelidir diye bir açıklama yok, hatayı yapan her kimse yönetimle o kişinin arasında olan bir konudur bu, oyuncuyu bağlamaz, ışık takıyı vermeleri gerekir.
Kullanıcı avatarı
hknzkn07
İskele Babası
İskele Babası

Kimse kimseyi kandırmasın :) Şifacı wsleri eskisi kadar heyecanlı geçmiyor gazap modunun getirdikleri yüzünden. Bu turnuva sonunda Asa alabileceğin kadar büyük bir etkinlik.Yani kazanan kişilerin bi farkı olmuş ki belirli yerlere gelebilmişler. Benim hesabımda takı eksiği olan karakterim yok. Ve bu turnuvanın benim için bi anlam kazanabilmesi, turnuvadan bir hatıra diyebileceğim bir ödüle gerek duyduğum için ışık yüzük cazip geldi. Üstü eşit olan şifacılarda bile büyük farklar ortaya çıktığı düşünüldüğünde yenilmezlik konusu da ortadan kalkıyor. Kimine göre şans, kimine göre taktik yenilmezlik yok :D
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
Kullanıcı avatarı
hknzkn07
İskele Babası
İskele Babası

Sağolsunlar Destek ekibi sürekli aynı cevabı iletiyor bana.
En son hknzkn07 tarafından 07 Eyl 2012 10:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
Kullanıcı avatarı
hknzkn07
İskele Babası
İskele Babası

stows yazdı:

Turnuva Şampiyonu:
İstediği Şaheser Silah veya Takı Seti + 2500 Akçe

Turnuva Finalisti:
İstediği Şaheser Kolye veya Yüzük + 1000 Akçe
diye belirtilmiş. Adam haklı, ödül için her karakter kendi sınıfına ait istediği bir takıyı seçmelidir diye bir açıklama yok, hatayı yapan her kimse yönetimle o kişinin arasında olan bir konudur bu, oyuncuyu bağlamaz, ışık takıyı vermeleri gerekir.
Herşey açık ve net bir Türkçe ile yazılmış. Kazanan şahısın istediği takı verilmeli. Sayın yönetim! Madem bi hata yaptınız sıvamayın. Resmen Kendinizle çelişiyorsunuz, sonra biz zeytin yağıyız üste çıkarız mantığı ile kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön