Bu mesajın amacı bir BAHANE, İSYAN, ACINDIRMA yada herhangi başka birşey değil sadece GERÇEKLERİ, bana güvenen kişilere açıklama çabasıdır.
Bu oyuna 18 yaşında başladım, yaşım oldu 24.
Gün oldu canımız sıkıldı, gün oldu muhabbetimiz bal oldu.
Hemen hemen her türlü mevzuya bir şekilde girip çıktık, çoğu zamanda güvendiğimiz kardeşlerimizden ihaneti gördük. ama bugün bana yapılanlar kadar beni üzen ve yıpratan bir olay daha önce başıma gelmemişti.
Senelerimi verdim, kimine göre adam olduk, kimilerine göre adamın dibi olduk , kimilerine göre de hırsız olduk, küfürbaz olduk , yalancı olduk.
HEPSİNE EYVALLAH dedik.
Ama şuna İNANINKİ ALLAH, KURAN HAKKI için bana güvenen , yanımda olan, adam gibi adam olan kimseyi yarı yolda bırakmadım.
ŞEREFİMLE yaşadığım gibi ŞEREFİMLE oynadım, 1 kuruş harama dahi el uzatmadım. ALLAH YUKARDA..!
Beni sevmeyenleriniz var, hatta nefret edenler bile AMA 5 dakkikanızı 4 sene'nin hatrına bana ayırıp şu yazdıklarımı ALLAH AŞKINA, tarafsız bir şekilde okuyup değerlendirin ALLAH AŞKINA..!
ZİFAN GELDİ Turnuvaya başladık, Ws alanına alındık, ofans açmaya çalıştım.
SAVAŞÇI KARAKTERİM 4-5 kere deneme'me rağmen Ofansı Açarcasına KOLUNU yukarıya kaldırdı, fakat OFANS simgesi genede meydana gelmedi.
Ws'yi başlattı, Sağolsun ghost kardeşim 80 canla kesti beni
2'inci ele başladık; tekrar alana çekildim, ofansı açtım hata vermedi.
WS'ye başladık ghostu rahatlıkla kestim. (resimde görüldüğü üzere)
Zifan bunu kabul etmedi, Ghostla 2 sinin dediğine göre. Çarım modda olduğu halde modda değilmiş gibi gözüküyormuş...???
Benim aldığım eli saymadılar, ghost tekrar geldi.
Zifan benim savaşçımı alandan attı ve tekrar geri aldı, ALANA girer girmez ŞARAP iksiri içtim.
2'inci cin bul can iksirini içme süresine 18 saniye kalmışken ws'yi başlattı.
Ghosta oldukça iyi hasar vermeme rağmen (CİN BUL CAN İKSİRİ İÇME SÜRESİ GELMEDİĞİNDEN) gene kaybettim.
Şimdi soruyorum size arkadaşlar ALLAH aşkına , ben olsaydınız napardınız?
Çarımda SUS VARDI KENDİMİ SAVUNAMADIM, AÇIKLAMA YAPAMADIM.
Nitekim olan oldu ama bu hareket bana yapılmıcaktı , O kadar zoruma gittiki SİZE bunu kelimelerle ifade etmekde zorlanıyorum, yaşadığım sıkıntıyı özetliyecek kelime bulamıyorum.
Bana güvenen, benim yanımda olan kardeşlerim.. KAYBETTİĞİMİ SÖYLEYENLERE İNANMAYIN.
ALLAH UTANDIRMASIN, İKV'de olsun reel'de olsun Gözümüzün Gördüğü hiçbirşeyden korkmayız.
Oyuna ara veriyorum , icab ederse Bırakada bilirim.
1 Şubatta askere gidiyorum HAKLARINIZI HELAL EDİN.