SSxHANDSCHAR buyrun size gerçekler..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
HANDSCHAR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

SSxHANDSCHAR buyrun size gerçekler..

Mesaj gönderen HANDSCHAR »

Resim

Bu mesajın amacı bir BAHANE, İSYAN, ACINDIRMA yada herhangi başka birşey değil sadece GERÇEKLERİ, bana güvenen kişilere açıklama çabasıdır.

Bu oyuna 18 yaşında başladım, yaşım oldu 24.
Gün oldu canımız sıkıldı, gün oldu muhabbetimiz bal oldu.
Hemen hemen her türlü mevzuya bir şekilde girip çıktık, çoğu zamanda güvendiğimiz kardeşlerimizden ihaneti gördük. ama bugün bana yapılanlar kadar beni üzen ve yıpratan bir olay daha önce başıma gelmemişti.

Senelerimi verdim, kimine göre adam olduk, kimilerine göre adamın dibi olduk , kimilerine göre de hırsız olduk, küfürbaz olduk , yalancı olduk.

HEPSİNE EYVALLAH dedik.

Ama şuna İNANINKİ ALLAH, KURAN HAKKI için bana güvenen , yanımda olan, adam gibi adam olan kimseyi yarı yolda bırakmadım.
ŞEREFİMLE yaşadığım gibi ŞEREFİMLE oynadım, 1 kuruş harama dahi el uzatmadım. ALLAH YUKARDA..!

Beni sevmeyenleriniz var, hatta nefret edenler bile AMA 5 dakkikanızı 4 sene'nin hatrına bana ayırıp şu yazdıklarımı ALLAH AŞKINA, tarafsız bir şekilde okuyup değerlendirin ALLAH AŞKINA..!

ZİFAN GELDİ Turnuvaya başladık, Ws alanına alındık, ofans açmaya çalıştım.
SAVAŞÇI KARAKTERİM 4-5 kere deneme'me rağmen Ofansı Açarcasına KOLUNU yukarıya kaldırdı, fakat OFANS simgesi genede meydana gelmedi.

Ws'yi başlattı, Sağolsun ghost kardeşim 80 canla kesti beni ;)
2'inci ele başladık; tekrar alana çekildim, ofansı açtım hata vermedi.
WS'ye başladık ghostu rahatlıkla kestim. (resimde görüldüğü üzere)

Zifan bunu kabul etmedi, Ghostla 2 sinin dediğine göre. Çarım modda olduğu halde modda değilmiş gibi gözüküyormuş...???

Benim aldığım eli saymadılar, ghost tekrar geldi.
Zifan benim savaşçımı alandan attı ve tekrar geri aldı, ALANA girer girmez ŞARAP iksiri içtim.

2'inci cin bul can iksirini içme süresine 18 saniye kalmışken ws'yi başlattı.
Ghosta oldukça iyi hasar vermeme rağmen (CİN BUL CAN İKSİRİ İÇME SÜRESİ GELMEDİĞİNDEN) gene kaybettim.

Şimdi soruyorum size arkadaşlar ALLAH aşkına , ben olsaydınız napardınız?
Çarımda SUS VARDI KENDİMİ SAVUNAMADIM, AÇIKLAMA YAPAMADIM.

Nitekim olan oldu ama bu hareket bana yapılmıcaktı , O kadar zoruma gittiki SİZE bunu kelimelerle ifade etmekde zorlanıyorum, yaşadığım sıkıntıyı özetliyecek kelime bulamıyorum.

Bana güvenen, benim yanımda olan kardeşlerim.. KAYBETTİĞİMİ SÖYLEYENLERE İNANMAYIN.
ALLAH UTANDIRMASIN, İKV'de olsun reel'de olsun Gözümüzün Gördüğü hiçbirşeyden korkmayız.

Oyuna ara veriyorum , icab ederse Bırakada bilirim.
1 Şubatta askere gidiyorum HAKLARINIZI HELAL EDİN.
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: SSxHANDSCHAR buyrun size gerçekler..

Mesaj gönderen muhammet1361 »

okumadım ama burdan ordakilere selam çakıyorm.
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
deeLidumruL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen deeLidumruL »

Boş yere şikayet etme melih hızlı desteğe oraya buraya benim karşılaşmam içinde yazı yazdım .Kimi kime şikayet ediyorsun . Salla gitsin.
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Modda değilsen 2niz de lodosken sana kim nasıl hasar vermiş peki?
Bunun açıklamasını da yapıyorlar mı?
Kullanıcı avatarı
SLaw
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: eNDLeSS DReaM

Mesaj gönderen SLaw »

Melih bak ne Güzel Foto almışsın Destek kısmına gönderip ilgilenmelerini istemen yeterli olurdu bence.
İLLeqaL ...... sLaw
Kullanıcı avatarı
MAXIMIANUS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Mahşerin Tanıkları

Mesaj gönderen MAXIMIANUS »

deeLidumruL yazdı:Boş yere şikayet etme melih hızlı desteğe oraya buraya benim karşılaşmam içinde yazı yazdım .Kimi kime şikayet ediyorsun . Salla gitsin.

Bunun bir örneğide şifacılarda arkadaşımın başına geldi,karakter suskun ilk vs direnci açıp gidip makine attı dirençten artan puanlarını dağıttı kafasına göre vs başlatıldı 1-0 oldu daha sonra karşıdaki rakip direncin bitmesini süreye oynadı arkadaşım o heyecanla k ya basıp bakıyor direnç asit 1000 mi 1000 başlatılıyor vs iksir filan içiliyor canlar 40 a 20 arkadaşın direnci bitiyor ve vs 1-1 tekrar salona çekiliyor makinesini atıyor direncini açıyor arada 1 dk ya oynadı ya oynamadı tam 4 dk boyunca vs yi bekletiyor karşısındaki rakip, etkinlikçiler vs yi bu kadar uzatma imkanı var mı ? son vs de gene arkadaşımın direnci bitiyor ve kesiliyor.Ama gel gör ki aynı taktiği banada uyguladı fakat önceden önlemimi almıştım.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
HANDSCHAR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HANDSCHAR »

Yaa arkadaşlar burada Mühim olan şey turnuva değil.

Çıksın birisi karşıma hakkıyla kazansın EYVALLAH , bırak ona isyan etmeyi onu baştacıda yaparız.
Turnuvada verilecek ödül gözümde bile değil, her setimi-itemimi üreten bir adamım.

Zoruma giden , haksızlık yapılması.
OFANS TUŞUNA 50 defa basıp duruyorum burda; çar kolunu yukarıya kaldırıp duruyo.. OFANS SİMGESİ bi türlü gelmiyor.

Ws başlıyor , 30 canda bnm ofans açılıyor. ADAM beni 80 canda kesiyor VARMI böyle bişey yaaa?

KAYBEDEYDİm canımız sağolsunda , BÖYLEMİ KAYBEDİLECEKTİ BU TURNUVA??
Ghost çarında DursunAlinin kardeşi 15_16 yaşında yaşında Emir diye çocuk var.

benim ofans açılmıyor , adam hiç AR-GURUR yapıpda demiyor zifana; 80 canda bu adamı kesemem, hata var diye.
AMA ben Çocuğu kesiyorum gm'ye hata var diye Ağlıyor bu NEDİR ARKADAŞ?

ADAMLIK DENİRMİ BUNA?
atıyor salondan dışarı hata var diye, sonra içeriye alıyor tekrar. Şarabdan sonra , can iksiri içme süresine 20 saniye var ws başlatıyor?

BUNEDİR???
Kullanıcı avatarı
MAXIMIANUS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Mahşerin Tanıkları

Mesaj gönderen MAXIMIANUS »

HANDSCHAR yazdı:Yaa arkadaşlar burada Mühim olan şey turnuva değil.

Çıksın birisi karşıma hakkıyla kazansın EYVALLAH , bırak ona isyan etmeyi onu baştacıda yaparız.
Turnuvada verilecek ödül gözümde bile değil, her setimi-itemimi üreten bir adamım.

Zoruma giden , haksızlık yapılması.
OFANS TUŞUNA 50 defa basıp duruyorum burda; çar kolunu yukarıya kaldırıp duruyo.. OFANS SİMGESİ bi türlü gelmiyor.

Ws başlıyor , 30 canda bnm ofans açılıyor. ADAM beni 80 canda kesiyor VARMI böyle bişey yaaa?

KAYBEDEYDİm canımız sağolsunda , BÖYLEMİ KAYBEDİLECEKTİ BU TURNUVA??
Ghost çarında DursunAlinin kardeşi 15_16 yaşında yaşında Emir diye çocuk var.

benim ofans açılmıyor , adam hiç AR-GURUR yapıpda demiyor zifana; 80 canda bu adamı kesemem, hata var diye.
AMA ben Çocuğu kesiyorum gm'ye hata var diye Ağlıyor bu NEDİR ARKADAŞ?

ADAMLIK DENİRMİ BUNA?
atıyor salondan dışarı hata var diye, sonra içeriye alıyor tekrar. Şarabdan sonra , can iksiri içme süresine 20 saniye var ws başlatıyor?

BUNEDİR???

Sen resmen komploya kurban gitmişsin.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

HANDSCHAR yazdı:Resim
ZİFAN GELDİ Turnuvaya başladık, Ws alanına alındık, ofans açmaya çalıştım.
SAVAŞÇI KARAKTERİM 4-5 kere deneme'me rağmen Ofansı Açarcasına KOLUNU yukarıya kaldırdı, fakat OFANS simgesi genede meydana gelmedi.

Ws'yi başlattı, Sağolsun ghost kardeşim 80 canla kesti beni ;)
2'inci ele başladık; tekrar alana çekildim, ofansı açtım hata vermedi.
WS'ye başladık ghostu rahatlıkla kestim. (resimde görüldüğü üzere)

Zifan bunu kabul etmedi, Ghostla 2 sinin dediğine göre. Çarım modda olduğu halde modda değilmiş gibi gözüküyormuş...???

Benim aldığım eli saymadılar, ghost tekrar geldi.
Zifan benim savaşçımı alandan attı ve tekrar geri aldı, ALANA girer girmez ŞARAP iksiri içtim.

2'inci cin bul can iksirini içme süresine 18 saniye kalmışken ws'yi başlattı.
Ghosta oldukça iyi hasar vermeme rağmen (CİN BUL CAN İKSİRİ İÇME SÜRESİ GELMEDİĞİNDEN) gene kaybettim.
Nitekim olan oldu ama bu hareket bana yapılmıcaktı , O kadar zoruma gittiki SİZE bunu kelimelerle ifade etmekde zorlanıyorum, yaşadığım sıkıntıyı özetliyecek kelime bulamıyorum.
.
Selam HANDSCHAR,
Taraflara hazır olup olmadıkları karşılaşma başlangıcında sorulmuştur ve her iki tarafın onaylamasıyla karşılaşma başlatılmıştır,belirttiğiniz ofans açamama durumu gerçekleşmiş olsaydı şayet, cezanız olduğundan rol yap kanalıyla reddedebilirdiniz ki yapmadınız .Diğer karşılaşmada ise rakibiniz durumunuza itiraz etmiş,ve tekrar işlem yapılacağı sırada savaşmaya başladığınızdan resimde de görüldüğü gibi durdurmak suretiyle tekrar edileceği söylenmiştir.İksir içememe durumu söz konusu olamaz ki yine yukarıda yazdığım gibi taraflara sorularak karşılaşma başlatılmıştır.GM ve etkinlik görevlilerinin asla taraf tutmak gibi bir lüksleri yoktur ki bunun bize herhangi bir getiriside olamaz.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön