İkv oynayan kız olmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Re: İkv oynayan kız olmak

Mesaj gönderen Dawnguard »

CHAPPIE yazdı: 08 Ağu 2017 23:39 Bak şimdi aklıma bir fikir geldi. Oyunda sözlü taciz edenleri yasaklayarak engellenebiliyor ama karakterin arkasına geçip otur kalk yaparak sapıkça hareketlere başlanıyor bu seferde. Önerim şu ki yasaklanan karakter bize 5 10 metre (bu mesafe sallamadır,değiştirilebilir) yaklaşamasın. Yanımıza gelmeye çalışırsa onu geriye atsın. Böylece hem sapıkça hareket yapanlardan kurtulunur hem de ws sırasında wsye müdahale edenlerden kurtulunur. Tek sorun var ki klan savaşları.Birisi klan savaşında kolayca kaçmak için bu yöntem kullanılabilir. Bunun önüne geçmenin yolunu da yönetim bulur herhalde.
Sonra herkesi yasaklayıp grup bölgesi girişlerine karakter diken insanlara çözüm üretirsiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Allah aşkına kitleyin şu başlığı yöneticiler , kızlardan , kadınlardan çok çakma abla doldu burası saçma sapan yazıyorlar :grin:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Erkekler kadıb gibi yazdıklarınımı söylüyorsun :))
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Natulcien »

Konuya bir de ben yazarım :)
2008 den beri bir şekilde oynuyorum. Eminönün de başladım, sanırım 3 seneyi geçik Kuklacıdayım. Yaklaşık 1.5 sene ara vermiştim ki 20-25 gun önce döndüm.
Haliyle insan isimleri unutuyor, bir sürü yeni karakterler cıkıyor. Karakterler devredenler var isim değiştirenler.
İlk 2 haftadan sonra tanıdık bir kaç kişi dışında hiç tanımadıgım insanlarla bölge attığım oldu.Görevlerine yardım ettiğim oldu.
Fıtratımda kabalık yok,yapabileceğim bir şey yok. Basit bir özür dilerim yazsam, adın ne? oo yaşın kaç? nerdensin...
Geçen gün en son yaşadığım baya komikti.
Bölge bitmek üzere çıkıcam, ben gelmicem bir tur daha yemeği ocağa koycam eşim gelir girmem dedim.
tüh ya evli misin :S

Evde 2 tane bilgisayar var. Kendi kendime kastığım bir karakter daha var.Görevlerini yapıyorum filan.O yeni kasılan şifaya sürekli pm ler... Görevlerini yapalım mı? skype var mı? loncaya alalım mı?

Komik gelmesinin yanında çoğunlukla sıkıcı oluyor. Bizde insanız yani.

Allahtan iyi olan sorunsuz insanlar da var :)
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Düzgün insanlar kişilikli karakterli insanlar her yerde kendini belli eder duruşu ile konuşması ile. :') O yüzden sadece 2 dakikalık bir konuşmada bile insanın az çok kişiliğini anlıyabiliyorsunuz bu yüzden heleki oyunlarda direk engellemek gerekiyor =)
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön