Sebepsizayrilik yazdı: ↑08 Ağu 2017 03:41 Kendini insan zanneden itler itlere de hakaret oldu kusura bakmayın
İkv oynayan kız olmak
- Sebepsizayrilik
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İkv oynayan kız olmak
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bu tarz insanlara bir şey demeyi bile hak etmiyorlar. Yasaklayıp geçmek en iyisi;)Sebepsizayrilik yazdı: ↑08 Ağu 2017 03:41 Kendini insan zanneden itler itlere de hakaret oldu kusura bakmayın
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı
Farklı olabilmek adına oynayan bayanlar oyun içerisinde farkı hissedebilir kötü ve ya iyi yönlerde.. Yalnızca oyununa bakan sıradan olanlar için ise bir farkı olmayan durumdur bayan olmak. bkz. 8 sene oynayıp artık bırakmış biri olarak bir farkını görmemekle birlikte, kötü tarafının bir gün yalnız kalmak olduğunu biliyorum. Bunun sebebi ise güvenmek güvenmek güvenmek.
İyi oyunlar.
İyi oyunlar.

Selin S.
Bu durum gerçek hayatta da var biliyorum bi kıza reelde 50 kişide yazıyor, arkadaşlık isteği atıyor. Oyunda hepimiz bu yollardan geçtik kuklacıda sohbet ettiğim - kısa bir süreliğine - 2 tane bilgisayar programcısı kız vardı yardım etmeye çalışıyordum o zorluğu görüp eskiden. Yahu İnat kıranla ve yalnız yaratık kesiyordu düşün Ama olay hiçbir zaman başta anlattığım duruma gelmedi. Oyunu bırakıp bir adet gözlük hediye etmiştim. Fikir alışverişi yaparken sanki daha bilgili daha donanımlı biriyle sohbet ediyordum.Daha çok sarıyordu.Kolonyaceline yazdı: ↑08 Ağu 2017 08:49 Farklı olabilmek adına oynayan bayanlar oyun içerisinde farkı hissedebilir kötü ve ya iyi yönlerde.. Yalnızca oyununa bakan sıradan olanlar için ise bir farkı olmayan durumdur bayan olmak. bkz. 8 sene oynayıp artık bırakmış biri olarak bir farkını görmemekle birlikte, kötü tarafının bir gün yalnız kalmak olduğunu biliyorum. Bunun sebebi ise güvenmek güvenmek güvenmek.![]()
İyi oyunlar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Erkek kullacılar neden bayan karakter açıyor yorumlarınıza katılmıyorum, diğer gelişmiş bir çok online oyunda kadın karakterler erkek karakterlerden daha fazla ama hiç böyle bir problem göremezsiniz, bu tamamen bizlerin ve ikv oynayan kesimin yaş kitlesi , eğitim düzeyi , aile yapısıyla alakalı bir durumdur.
Bkz . Kendi annenize ve kız kardeşinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasının annesine ve kardeşine yapmayın. Bu reel yada sanal , fark eden hiç birşey yok.
Bkz . Kendi annenize ve kız kardeşinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasının annesine ve kardeşine yapmayın. Bu reel yada sanal , fark eden hiç birşey yok.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Şuan oyunlarda zaten ahlâk terbiye belli ediyor kendilerini insanlar gerisi yasakla gitsin.Lahza yazdı: ↑08 Ağu 2017 11:27 Erkek kullacılar neden bayan karakter açıyor yorumlarınıza katılmıyorum, diğer gelişmiş bir çok online oyunda kadın karakterler erkek karakterlerden daha fazla ama hiç böyle bir problem göremezsiniz, bu tamamen bizlerin ve ikv oynayan kesimin yaş kitlesi , eğitim düzeyi , aile yapısıyla alakalı bir durumdur.
Girmek için çok uğraştığım bir lonca vardı. Gece gündüz uğraşmıştım koşulları için aidatı falan da kabul etmiştim. Bi de oyuna yeni başlayan kız bi hesap var ortalıkta dolaşan. Bir gün oyuna girdiğimde kızın o loncada olduğunu gördüm. Bu kadar aç bi kesim var işte. Yapacak bir şey yok oyundan kız düşürmeye adamışlar kendilerini. Varını yoğunu veriyorlar. Ben yardım istesem cevap bile vermezler.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Kadın karakter açmıştım, aynı olay benimde başıma geldi.
Görevlerime yardım falan her şey çok güzel gidiyordu, ta ki adımı sorana kadar.
İçimden kendi kendime ne olacak benim bu hemcinslerim hali diye sormuştum.
Görevlerime yardım falan her şey çok güzel gidiyordu, ta ki adımı sorana kadar.
İçimden kendi kendime ne olacak benim bu hemcinslerim hali diye sormuştum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
İtem veya gm dporlarında şans yüzdesi hususunda bir totetim vardı öncesinde ondan açmıştım eskilerde daha sonrada açmadım zaten
Hayır anlamıyorum ki hadi 1 tane çıkar 2 tane çıkar bende anlam verememiştim
Hayır anlamıyorum ki hadi 1 tane çıkar 2 tane çıkar bende anlam verememiştim

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Bak şimdi aklıma bir fikir geldi. Oyunda sözlü taciz edenleri yasaklayarak engellenebiliyor ama karakterin arkasına geçip otur kalk yaparak sapıkça hareketlere başlanıyor bu seferde. Önerim şu ki yasaklanan karakter bize 5 10 metre (bu mesafe sallamadır,değiştirilebilir) yaklaşamasın. Yanımıza gelmeye çalışırsa onu geriye atsın. Böylece hem sapıkça hareket yapanlardan kurtulunur hem de ws sırasında wsye müdahale edenlerden kurtulunur. Tek sorun var ki klan savaşları.Birisi klan savaşında kolayca kaçmak için bu yöntem kullanılabilir. Bunun önüne geçmenin yolunu da yönetim bulur herhalde.