İkv oynayan kız olmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

İkv oynayan kız olmak

Mesaj gönderen KraToSs »

Uzun süre gözlemlerim sonucu oyunu rahat oynanması çok zor olan hede.

Yazanı mı dersin, sürekli isim isteyene mi telefon numarası söyleyeni mi yani sanırsın tabunun zirvesini yaşamış bir oyuncu topluluğu :) ama sonuçlar bunu da göstermiyor değil.

Eminönü sunucusunda birsüre Gb'lerde bayan şifacı olarak görev yaptım. Grup içinde yazmayan yok sanırım dediğim ise şu ;

Özelimi açmak istemiyorum . Yani kandırmak falan yok,oyun oynamakta (gerçi hangimiz bir oyun içinde değilizki ':) )

ısrarla sohbet sürdürmenin mantığını bir türlü çözebilmiş değilim oyundan kız düşürebileceğini sanmak vahim birşey mi siz karar verin neyseki karakteri elden çıkarıp birine devretmemle vukusu eskide kalmış olaylar bunlar.

Merak ettiğim acaba yönetim haricinde oyunu "ŞUAN" oynayan bayan oyuncu var mı düşündüren durum.

Konuşulanlarda öyle varoş kesimden değil ha sayın seyirciler oyunun Para konusunda elit diyebileceğimiz loncalarından insanlar.

bu konuşmalar selam, naberden de öte ama bir yandan da güzel be ! pozitif ayrımcılık çok güzel birşey lan .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: İkv oynayan kız olmak

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

KraToSs yazdı: 06 Ağu 2017 21:29 Uzun süre gözlemlerim sonucu oyunu rahat oynanması çok zor olan hede.

Yazanı mı dersin, sürekli isim isteyene mi telefon numarası söyleyeni mi yani sanırsın tabunun zirvesini yaşamış bir oyuncu topluluğu :) ama sonuçlar bunu da göstermiyor değil.

Eminönü sunucusunda birsüre Gb'lerde bayan şifacı olarak görev yaptım. Grup içinde yazmayan yok sanırım dediğim ise şu ;

Özelimi açmak istemiyorum . Yani kandırmak falan yok,oyun oynamakta (gerçi hangimiz bir oyun içinde değilizki ':) )

ısrarla sohbet sürdürmenin mantığını bir türlü çözebilmiş değilim oyundan kız düşürebileceğini sanmak vahim birşey mi siz karar verin neyseki karakteri elden çıkarıp birine devretmemle vukusu eskide kalmış olaylar bunlar.

Merak ettiğim acaba yönetim haricinde oyunu "ŞUAN" oynayan bayan oyuncu var mı düşündüren durum.

Konuşulanlarda öyle varoş kesimden değil ha sayın seyirciler oyunun Para konusunda elit diyebileceğimiz loncalarından insanlar.

bu konuşmalar selam, naberden de öte ama bir yandan da güzel be ! pozitif ayrımcılık çok güzel birşey lan .
Oyun üzerinden tanıdığım çok değerli bayan arkadaşlar ve ablalarım vardır Hatta ikv oyununda tanışıp evlenenide gördüm kadın oyuncu olmak başlı başına problem bayan karakter açmak bile yetiyor =) aslında
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Oyun üzerinden tanıdığım çok değerli bayan arkadaşlar ve ablalarım vardır Hatta ikv oyununda tanışıp evlenenide gördüm kadın oyuncu olmak başlı başına problem bayan karakter açmak bile yetiyor =) aslında

Haklısın benimde bir yandan demek istediğim bu :)
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Bu oyunda bayan varsa oynayan Allah kolaylık versin.Biz erkek olarak bile iğreniyoruz bazılarından.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

VoiceOfVoiceless yazdı: 06 Ağu 2017 21:47 Bu oyunda bayan varsa oynayan Allah kolaylık versin.Biz erkek olarak bile iğreniyoruz bazılarından.
Hiç bayan karakter kullanmadım. Arkadaşlarım arasında kullananlar var ve :) bölge atarken bile büyük bi fark yaratabiliyor bide böyle nazik konuştuğu zaman herkes zıplıyor. >:) O:-)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

SPIEGLEIN yazdı: 06 Ağu 2017 21:49
VoiceOfVoiceless yazdı: 06 Ağu 2017 21:47 Bu oyunda bayan varsa oynayan Allah kolaylık versin.Biz erkek olarak bile iğreniyoruz bazılarından.
Hiç bayan karakter kullanmadım. Arkadaşlarım arasında kullananlar var ve :) bölge atarken bile büyük bi fark yaratabiliyor bide böyle nazik konuştuğu zaman herkes zıplıyor. >:) O:-)
Ben de oyunda bir kızdan pm geldi diye WhatsApp grubunda dört takla atan insanları da gördüm , gayet normal :relaxed:
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Caugar »

Özelime numaranı bırakabilirsin. Ayrıntılı bilgi veririm ben sana.

Eklemeyi unuttum bıyıklılara bilgi veremiyoruz.
Kullanıcı avatarı
OoNiKOLAxTESLAoO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen OoNiKOLAxTESLAoO »

Bayan karakterim var ve gayet müthiş bir fiziği var. :') Bu fizeğe dayanamayıp maden karakteri olarak kullanmaya başladım şu günlerde hasılatıda baya güzel.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

OoNiKOLAxTESLAoO yazdı: 06 Ağu 2017 22:33 Bayan karakterim var ve gayet müthiş bir fiziği var. :') Bu fizeğe dayanamayıp maden karakteri olarak kullanmaya başladım şu günlerde hasılatıda baya güzel.
Oyun bile bayan karakterlere çalışıyor >:) >:) >:)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
OoNiKOLAxTESLAoO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen OoNiKOLAxTESLAoO »

SPIEGLEIN yazdı: 06 Ağu 2017 22:35
OoNiKOLAxTESLAoO yazdı: 06 Ağu 2017 22:33 Bayan karakterim var ve gayet müthiş bir fiziği var. :') Bu fizeğe dayanamayıp maden karakteri olarak kullanmaya başladım şu günlerde hasılatıda baya güzel.
Oyun bile bayan karakterlere çalışıyor >:) >:) >:)
Kesinlikle

“Genel Etkileşim” sayfasına dön