Başladığımda benim yaşımda çok büyük değildi ancak hiç böyle bir şey yapmamıştım. İnsanlar çok değiştiSerinplay yazdı: ↑24 Şub 2018 19:06Ahaha.Dün biri de bana ws atalım dedi.Dedim yeteneklerim ayarlı değil.Korkak yazmıştı kim bilir kaç yaşındaturkneferi yazdı: ↑24 Şub 2018 19:04 Hayatında görmediği ful kaskterleri görünce ws teklif ediyorlar önüne gelene. Görev yapıyorum atamam dediğim zaman yemiyor xdxd diyecek kadar çoluk çocuk dolu![]()
24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: 24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)
benim de tank karakterime dalıp sonra kaçma korkak yazanlar varturkneferi yazdı: ↑24 Şub 2018 19:07Başladığımda benim yaşımda çok büyük değildi ancak hiç böyle bir şey yapmamıştım. İnsanlar çok değiştiSerinplay yazdı: ↑24 Şub 2018 19:06Ahaha.Dün biri de bana ws atalım dedi.Dedim yeteneklerim ayarlı değil.Korkak yazmıştı kim bilir kaç yaşındaturkneferi yazdı: ↑24 Şub 2018 19:04 Hayatında görmediği ful kaskterleri görünce ws teklif ediyorlar önüne gelene. Görev yapıyorum atamam dediğim zaman yemiyor xdxd diyecek kadar çoluk çocuk dolu![]()
![]()
auril & DoubleLift
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Valla açıkçası düşen eşyaları çocuk gibi bölgeye yansıtan insanlardan nefret ediyorum. Kimseye düşmemesi tercihim.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bence test sunucusun bitmesi hakirin kesilmesi ile alakalı değildir. Ama hakirin kesilmesi de önemlidirturkoxHAMSTER yazdı: ↑24 Şub 2018 03:01 Bugün FevziBey ile konuştuk. Kendisine test ne zaman biter dediğimizde Hakir'i kesip kesmediğimizi sordu![]()
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Kardeşim biz de bu yüzden burada organizasyon yapıyoruz. Şifacıyla alakası yok demişsin daha 50 candan sonra Hakir'in kullandığı yetenekleri bilmiyoruz. Kutup diyorsun CK atılacak durumlarda kutup açmaktan yaratığa vuramıyoruz önemli olan ölenleri kaldıracak kadar şifacı olması. Büyücü sayısı önemli değil hasar zaten yiyor önemli olan temel organizasyonu ayakta tutacak kadar tank ve şifacı. Organizasyonu ben yapıyor olsam da hakir e ilk vurmak gibi bir niyetim yok hatta vurmayacağım da. Test sunucusunda düşecek olan silah veya reçete herkese düşmüş demektir.HollyShit yazdı: ↑24 Şub 2018 19:11Valla açıkçası düşen eşyaları çocuk gibi bölgeye yansıtan insanlardan nefret ediyorum. Kimseye düşmemesi tercihim.
Arkadaşlar discord kodumuz jBXnGf
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity