24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)

Mesaj gönderen turkneferi »

Serinplay yazdı: 24 Şub 2018 19:06
turkneferi yazdı: 24 Şub 2018 19:04 Hayatında görmediği ful kaskterleri görünce ws teklif ediyorlar önüne gelene. Görev yapıyorum atamam dediğim zaman yemiyor xdxd diyecek kadar çoluk çocuk dolu
Ahaha.Dün biri de bana ws atalım dedi.Dedim yeteneklerim ayarlı değil.Korkak yazmıştı kim bilir kaç yaşında :grin:
Başladığımda benim yaşımda çok büyük değildi ancak hiç böyle bir şey yapmamıştım. İnsanlar çok değişti :grinning:
Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

turkneferi yazdı: 24 Şub 2018 19:07
Serinplay yazdı: 24 Şub 2018 19:06
turkneferi yazdı: 24 Şub 2018 19:04 Hayatında görmediği ful kaskterleri görünce ws teklif ediyorlar önüne gelene. Görev yapıyorum atamam dediğim zaman yemiyor xdxd diyecek kadar çoluk çocuk dolu
Ahaha.Dün biri de bana ws atalım dedi.Dedim yeteneklerim ayarlı değil.Korkak yazmıştı kim bilir kaç yaşında :grin:
Başladığımda benim yaşımda çok büyük değildi ancak hiç böyle bir şey yapmamıştım. İnsanlar çok değişti :grinning:
benim de tank karakterime dalıp sonra kaçma korkak yazanlar var
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Auril yazdı: 24 Şub 2018 19:01
HollyShit yazdı: 24 Şub 2018 18:59 1) Hakir'in kesimi zor değil, bencillik zorlaştırıyor.

2) 40 defa söyledim onu bu tarz şeylerle kesemezsiniz.

3) Tank veya şifa ile alakalı bir durum yok. Kutupları düzgün ayarlarsan ölmeyecek bir şey değil o.
insanlar kendilerine kesilmesini istiyorlar sanki ne olacaksa 2 gün sonra kapanacak bir sunucuda açlık yapabilen çocuklar var ilginç
Valla açıkçası düşen eşyaları çocuk gibi bölgeye yansıtan insanlardan nefret ediyorum. Kimseye düşmemesi tercihim.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen scorper »

HollyShit yazdı: 24 Şub 2018 18:59 1) Hakir'in kesimi zor değil, bencillik zorlaştırıyor.

3) Tank veya şifa ile alakalı bir durum yok. Kutupları düzgün ayarlarsan ölmeyecek bir şey değil o.
insanlar kendilerine kesilmesini istiyorlar sanki ne olacaksa 2 gün sonra kapanacak bir sunucuda açlık yapabilen çocuklar var ilginç
Teıod görevi varya 40 tane toplamalık ona 10m veririm satan varsa diyeni gördüm :)
Warror
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen Warror »

turkoxHAMSTER yazdı: 24 Şub 2018 03:01 Bugün FevziBey ile konuştuk. Kendisine test ne zaman biter dediğimizde Hakir'i kesip kesmediğimizi sordu :)
Bence test sunucusun bitmesi hakirin kesilmesi ile alakalı değildir. Ama hakirin kesilmesi de önemlidir :)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

HollyShit yazdı: 24 Şub 2018 19:11

Valla açıkçası düşen eşyaları çocuk gibi bölgeye yansıtan insanlardan nefret ediyorum. Kimseye düşmemesi tercihim.
Kardeşim biz de bu yüzden burada organizasyon yapıyoruz. Şifacıyla alakası yok demişsin daha 50 candan sonra Hakir'in kullandığı yetenekleri bilmiyoruz. Kutup diyorsun CK atılacak durumlarda kutup açmaktan yaratığa vuramıyoruz önemli olan ölenleri kaldıracak kadar şifacı olması. Büyücü sayısı önemli değil hasar zaten yiyor önemli olan temel organizasyonu ayakta tutacak kadar tank ve şifacı. Organizasyonu ben yapıyor olsam da hakir e ilk vurmak gibi bir niyetim yok hatta vurmayacağım da. Test sunucusunda düşecek olan silah veya reçete herkese düşmüş demektir.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

sunucu dolu diyor :(
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen makmeden »

Arkadaşlar discord kodumuz jBXnGf
Scoott(59)

Unity In Diversity

“Genel Etkileşim” sayfasına dön