24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Evet arkadaşlar anladık ki testin bitmesi için Hakir'i kesmemiz gerekiyor. Bugün 50-60 kişi toplandık ve Hakir'in canını baya azalttık fakat menzil dışından vuran bazı arkadaşlar sağolsun Hakir kaçtı.

Ben bu konu altında organize olabileceğimizi düşünüyorum. Bugün Cumartesi yani en büyük kalabalığın bu akşam toplanacağına inanıyorum. Bugün saat 20.00'da toplanıp gece 00.00'a kadar bu işi halledebileceğimizi düşünüyorum.

Konu altında tecrübeli arkadaşlar düşüncelerini paylaşsınlar ve ortak bir noktaya burda varalım. Çünkü oyunda konuşma penceresinde herkes bir şey söylüyor fakat organizasyon yapılamıyor.

Herkesten isteğim, oyunda olup da foruma girmeyenlere bu mevzuyu duyurmanız.

Herkes tamam ise ben kendi aklımdaki düşüncemi paylaşıyorum:

1) Hakir'i kesmenin zor olmasının sebebi etrafındaki slotlar. Buna çözüm olarak Hakir ekibinin yanında 1 veya 2 grup Elektrikçi ve Çemberci büyüler ve 1 er tane şifacıdan oluşan bir ekibin sürekli slotları temizlemesi.

2) Hakir'i Gustav tarafından kesmek zor çünkü menzili çok uzun değil, küçük bir alanda menzilde kalmamız çok zor bu yüzden arka tarafa geçmemiz gerekiyor.

3) Tank ve şifacı sayısı sunucuda yetersiz. Her grupta en az 1 adet şifacı ve ana hiddet grubunda tank olması gerekiyor. Gönüllü arkadaşlara ihtiyacımız var.

Benim şimdilik paylaşımlarım bu yönde. Yarın 20.00'a kadar burada bütün organizasyonu yapıp şu işi halletmemiz gerekiyor. Şimdiden iyi eğlenceler.
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy of War

Re: 24 Şubat 2018 Büyük Hakir Kesimi (Tek Konu)

Mesaj gönderen Kayihan »

Hersey tamam organizasyon guzelde testin bitmesiyle hakirin oldurulmesinin nasi bi alaksi var test sunucu su hata bildirimleri yapmak icindir hakiri kesince biter degil
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Testin bitmesini isterler mi ':)
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bugün FevziBey ile konuştuk. Kendisine test ne zaman biter dediğimizde Hakir'i kesip kesmediğimizi sordu :)
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Şifa ile destek olabilirim.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Yaz iki kişi oraya hocam :) İhtiyaca göre hangi sınıf lazımsa geliriz 👍
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

turkoxHAMSTER yazdı: 24 Şub 2018 03:01 Bugün FevziBey ile konuştuk. Kendisine test ne zaman biter dediğimizde Hakir'i kesip kesmediğimizi sordu :)
Test sunucusuna alışanları bu konu ile derin bir hüzün kapladı o zaman,dikkat ett de hakire destek çıkmasınlar. :) Ilaveten musait olursam o saatte sifacı gelirim :relieved:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Böyle bir organizasyon gerekiyordu artık. Bugünkü denemede bende vardım ve Hakir’in canını kolayca 50 ye indirmiştik ama sağolsunlar arkadan vuran arkadaşlar kaçırdı. Böyle organizasyonları oyundan toplayınca anlaşılmıyor. O gün oyunculardan tek isteğim lütfen item alıcaz diye gidip ilk vurmaya çalışmayın bırakın doğru düzgün tanklar çeksin öyle keselim sonuçta burası test sunucusu o düşürdüğünüz yarın veya diğer gün silinecek. Bunun bilincinde olarak kesimi yapalım.
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

Şu kesimden umacağınız şey item değil tecrübe olmalıdır. Birkaç güne silinecek bir karakter için ne ks atmaya gerek vardır, ne kaçırmaya, ne de oyunbozanlık yapmaya. Bu konu üstte kalsın. Yılan hikayesine dönüştürmeye gerek yok, düzenli bir iletişim ve planlamayla bu kesimin üstesinden gelinir.
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

turkoxHAMSTER yazdı: 24 Şub 2018 03:01 Bugün FevziBey ile konuştuk. Kendisine test ne zaman biter dediğimizde Hakir'i kesip kesmediğimizi sordu :)
Hakir'in gerçek gücü değildir bence. Test sunucusu diye gücünde biraz esnetilme olabilir. Hakir'in gerçek gücünü, Karaköy güncellemesi normal sunuculara eklendiğinde göreceğiz düşüncesindeyim.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön