2014 ÖSYM SONUÇLARI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: 2014 ÖSYM SONUÇLARI

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

xLuCaGox yazdı:Homm 7/24 xenotim kasan insanlar buraya gelmiş Tıp yazıyor. Kadir abi bile inanmıyor beyler artık yıl 2014 ahahaha :D

Biri şuna her şeyin ders çalışmak olmadığını; bazı insanların Allah'a çok şükür beyne sahip olduğunu anlatsın :)
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gönül Dostları

Mesaj gönderen THeSpeCiaL »

Şanlıurfa/Viranşehir/Haran üniversitesi- Bilgisayar mühendisliği.

Resim
Yeni Bir Başlangıcın Efendisi !
Kullanıcı avatarı
azade
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen azade »

turkoxHAMSTER yazdı:
xLuCaGox yazdı:Homm 7/24 xenotim kasan insanlar buraya gelmiş Tıp yazıyor. Kadir abi bile inanmıyor beyler artık yıl 2014 ahahaha :D

Biri şuna her şeyin ders çalışmak olmadığını; bazı insanların Allah'a çok şükür beyne sahip olduğunu anlatsın :)
:mrgreen:
Yenikayra->AnyOneStopMe
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

turkoxHAMSTER yazdı:

Herşey calismakla olur kardeşim zeka bi yere kadar goturur sonrasi calismaktir cok zekiysen 3 saat calisirsin normal zekasan 10 saat calisirsin einstein bile gelse calismadan düzgün bir yer kazanamaz
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KAZANMIŞ ARKADAŞLAR Varsa Şehir Konusunda Yurt Konusunda Yardımcı Olabilirim :) Kazanan Tarihçi Filan Hiç Yok Mu Yav
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bloodmage yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:

Herşey calismakla olur kardeşim zeka bi yere kadar goturur sonrasi calismaktir cok zekiysen 3 saat calisirsin normal zekasan 10 saat calisirsin einstein bile gelse calismadan düzgün bir yer kazanamaz

Kardes çok zekiysen ve 3 saat çalışıyorsan ilk 100 ü hedeflemen lazım.Allah a şükür haftada 2 gün 2 şer saatten ders çalıştım 6000. oldum sayısalda.Çok zeki olduğumu da iddia etmiyorum çok şükür yeteri kadar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön