:mrgreen:turkoxHAMSTER yazdı:xLuCaGox yazdı:Homm 7/24 xenotim kasan insanlar buraya gelmiş Tıp yazıyor. Kadir abi bile inanmıyor beyler artık yıl 2014 ahahaha![]()
Biri şuna her şeyin ders çalışmak olmadığını; bazı insanların Allah'a çok şükür beyne sahip olduğunu anlatsın![]()
2014 ÖSYM SONUÇLARI
- azade
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: 2014 ÖSYM SONUÇLARI
Yenikayra->AnyOneStopMe
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Herşey calismakla olur kardeşim zeka bi yere kadar goturur sonrasi calismaktir cok zekiysen 3 saat calisirsin normal zekasan 10 saat calisirsin einstein bile gelse calismadan düzgün bir yer kazanamazturkoxHAMSTER yazdı:xLuCaGox yazdı:Homm 7/24 xenotim kasan insanlar buraya gelmiş Tıp yazıyor. Kadir abi bile inanmıyor beyler artık yıl 2014 ahahaha![]()
Biri şuna her şeyin ders çalışmak olmadığını; bazı insanların Allah'a çok şükür beyne sahip olduğunu anlatsın![]()
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KAZANMIŞ ARKADAŞLAR Varsa Şehir Konusunda Yurt Konusunda Yardımcı Olabilirim
Kazanan Tarihçi Filan Hiç Yok Mu Yav
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Bloodmage yazdı:Herşey calismakla olur kardeşim zeka bi yere kadar goturur sonrasi calismaktir cok zekiysen 3 saat calisirsin normal zekasan 10 saat calisirsin einstein bile gelse calismadan düzgün bir yer kazanamazturkoxHAMSTER yazdı:xLuCaGox yazdı:Homm 7/24 xenotim kasan insanlar buraya gelmiş Tıp yazıyor. Kadir abi bile inanmıyor beyler artık yıl 2014 ahahaha![]()
Kardes çok zekiysen ve 3 saat çalışıyorsan ilk 100 ü hedeflemen lazım.Allah a şükür haftada 2 gün 2 şer saatten ders çalıştım 6000. oldum sayısalda.Çok zeki olduğumu da iddia etmiyorum çok şükür yeteri kadar.