xLuCaGox yazdı:Homm 7/24 xenotim kasan insanlar buraya gelmiş Tıp yazıyor. Kadir abi bile inanmıyor beyler artık yıl 2014 ahahaha![]()
Biri şuna her şeyin ders çalışmak olmadığını; bazı insanların Allah'a çok şükür beyne sahip olduğunu anlatsın
xLuCaGox yazdı:Homm 7/24 xenotim kasan insanlar buraya gelmiş Tıp yazıyor. Kadir abi bile inanmıyor beyler artık yıl 2014 ahahaha![]()
:mrgreen:turkoxHAMSTER yazdı:xLuCaGox yazdı:Homm 7/24 xenotim kasan insanlar buraya gelmiş Tıp yazıyor. Kadir abi bile inanmıyor beyler artık yıl 2014 ahahaha![]()
Biri şuna her şeyin ders çalışmak olmadığını; bazı insanların Allah'a çok şükür beyne sahip olduğunu anlatsın![]()
Herşey calismakla olur kardeşim zeka bi yere kadar goturur sonrasi calismaktir cok zekiysen 3 saat calisirsin normal zekasan 10 saat calisirsin einstein bile gelse calismadan düzgün bir yer kazanamazturkoxHAMSTER yazdı:xLuCaGox yazdı:Homm 7/24 xenotim kasan insanlar buraya gelmiş Tıp yazıyor. Kadir abi bile inanmıyor beyler artık yıl 2014 ahahaha![]()
Biri şuna her şeyin ders çalışmak olmadığını; bazı insanların Allah'a çok şükür beyne sahip olduğunu anlatsın![]()
Bloodmage yazdı:Herşey calismakla olur kardeşim zeka bi yere kadar goturur sonrasi calismaktir cok zekiysen 3 saat calisirsin normal zekasan 10 saat calisirsin einstein bile gelse calismadan düzgün bir yer kazanamazturkoxHAMSTER yazdı:xLuCaGox yazdı:Homm 7/24 xenotim kasan insanlar buraya gelmiş Tıp yazıyor. Kadir abi bile inanmıyor beyler artık yıl 2014 ahahaha![]()