Oyun BİTTİ Agah AMCA !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Oyun BİTTİ Agah AMCA !

Mesaj gönderen Sora »

Barbarosxhizir yazdı:Dünyanın en büyük oyunu olmasada eski oyuncularını kazansın yeterli olur benim açımdan
Katılıyorum
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

25.10.2015 tarihini bekleyin diyen arkadaşlara sesleniyorum. Nerede yeğenler yenilikler cartlar curtlar. Yönetim bile size gelip söyliyor sözde. :) Yönetimin kendine hayrı yok gelip size yenilik gelecek desin. :) Daha Lp'ler güncellenmezken bu oyunda nasıl güncelleme gelceğini düşünüyorsunuz acaba. ? :) Desteğe bişey yazıyorsun 3 hafta cevap gelmez, Lp'ler güncellenmez, Lag sorunları çözülmez, Forumlarda bas bas bağırırsın yenilik olacak mı olmayacak mı. ? diye GMler bile '' bunu bizlerde bilmiyoruz ilerliyen günlerde göreceğiz.'' diyorlar ne gülüyorum yahu ahuahauahauahua :) GM de bişey bilmiyorsa artık :D Ben şahsen yenilik felan beklemiyorum altını çizerek açık açık yazayım. Sadece yönetim ekibinin ilgisizliğinden girmiyorum oyuna. Sırf onların kibirlilikleri, şımarıklıkları, İlgisiz tavırları yüzünden başka online oyunlar oynuyorum. Lol, Karahan vs.. Şimdi siz oturun yenilik bekleyin yok LAHMACUN TTNET'i aramışta yeter artık be felan demişte ohoooooo :D :D :D
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

acarrr yazdı:25.10.2015 tarihini bekleyin diyen arkadaşlara sesleniyorum. Nerede yeğenler yenilikler cartlar curtlar. Yönetim bile size gelip söyliyor sözde. :) Yönetimin kendine hayrı yok gelip size yenilik gelecek desin. :) Daha Lp'ler güncellenmezken bu oyunda nasıl güncelleme gelceğini düşünüyorsunuz acaba. ? :) Desteğe bişey yazıyorsun 3 hafta cevap gelmez, Lp'ler güncellenmez, Lag sorunları çözülmez, Forumlarda bas bas bağırırsın yenilik olacak mı olmayacak mı. ? diye GMler bile '' bunu bizlerde bilmiyoruz ilerliyen günlerde göreceğiz.'' diyorlar ne gülüyorum yahu ahuahauahauahua :) GM de bişey bilmiyorsa artık :D Ben şahsen yenilik felan beklemiyorum altını çizerek açık açık yazayım. Sadece yönetim ekibinin ilgisizliğinden girmiyorum oyuna. Sırf onların kibirlilikleri, şımarıklıkları, İlgisiz tavırları yüzünden başka online oyunlar oynuyorum. Lol, Karahan vs.. Şimdi siz oturun yenilik bekleyin yok LAHMACUN TTNET'i aramışta yeter artık be felan demişte ohoooooo :D :D :D
Aynen dediklerine katılıyorum yenilik felan gelmez artık ama en azından oyundaki hataları düzeltseler
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

W0IkaN yazdı:
acarrr yazdı:25.10.2015 tarihini bekleyin diyen arkadaşlara sesleniyorum. Nerede yeğenler yenilikler cartlar curtlar. Yönetim bile size gelip söyliyor sözde. :) Yönetimin kendine hayrı yok gelip size yenilik gelecek desin. :) Daha Lp'ler güncellenmezken bu oyunda nasıl güncelleme gelceğini düşünüyorsunuz acaba. ? :) Desteğe bişey yazıyorsun 3 hafta cevap gelmez, Lp'ler güncellenmez, Lag sorunları çözülmez, Forumlarda bas bas bağırırsın yenilik olacak mı olmayacak mı. ? diye GMler bile '' bunu bizlerde bilmiyoruz ilerliyen günlerde göreceğiz.'' diyorlar ne gülüyorum yahu ahuahauahauahua :) GM de bişey bilmiyorsa artık :D Ben şahsen yenilik felan beklemiyorum altını çizerek açık açık yazayım. Sadece yönetim ekibinin ilgisizliğinden girmiyorum oyuna. Sırf onların kibirlilikleri, şımarıklıkları, İlgisiz tavırları yüzünden başka online oyunlar oynuyorum. Lol, Karahan vs.. Şimdi siz oturun yenilik bekleyin yok LAHMACUN TTNET'i aramışta yeter artık be felan demişte ohoooooo :D :D :D
Aynen dediklerine katılıyorum yenilik felan gelmez artık ama en azından oyundaki hataları düzeltseler
:D :D
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

GM'lerin güncelleme ile bir alakasının olmadığını geçtiğimiz 10 yıl içerisinde anlamış olmalıydınız.Sadece CaptainATX bilirdi güncellemeyi GM'lerden.Onun dışında sadece Developer'lar bilgili bu konuda.Gm'lerde bir şey diyemez yani gelecek diye,sadece üstlerden gelir bu şey.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Yenilik gelirmi gelmezmi o devlet sirri olmus :D gelmese gelmesin cokta .... :D
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

TabipYarbay yazdı: Yenilik gelirmi gelmezmi o devlet sirri olmus :D gelmese gelmesin cokta .... :D

:D devlet sırrı gerçekten

“Genel Etkileşim” sayfasına dön