KatılıyorumBarbarosxhizir yazdı:Dünyanın en büyük oyunu olmasada eski oyuncularını kazansın yeterli olur benim açımdan
Oyun BİTTİ Agah AMCA !
Re: Oyun BİTTİ Agah AMCA !
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
25.10.2015 tarihini bekleyin diyen arkadaşlara sesleniyorum. Nerede yeğenler yenilikler cartlar curtlar. Yönetim bile size gelip söyliyor sözde.
Yönetimin kendine hayrı yok gelip size yenilik gelecek desin.
Daha Lp'ler güncellenmezken bu oyunda nasıl güncelleme gelceğini düşünüyorsunuz acaba. ?
Desteğe bişey yazıyorsun 3 hafta cevap gelmez, Lp'ler güncellenmez, Lag sorunları çözülmez, Forumlarda bas bas bağırırsın yenilik olacak mı olmayacak mı. ? diye GMler bile '' bunu bizlerde bilmiyoruz ilerliyen günlerde göreceğiz.'' diyorlar ne gülüyorum yahu ahuahauahauahua
GM de bişey bilmiyorsa artık
Ben şahsen yenilik felan beklemiyorum altını çizerek açık açık yazayım. Sadece yönetim ekibinin ilgisizliğinden girmiyorum oyuna. Sırf onların kibirlilikleri, şımarıklıkları, İlgisiz tavırları yüzünden başka online oyunlar oynuyorum. Lol, Karahan vs.. Şimdi siz oturun yenilik bekleyin yok LAHMACUN TTNET'i aramışta yeter artık be felan demişte ohoooooo
Aynen dediklerine katılıyorum yenilik felan gelmez artık ama en azından oyundaki hataları düzeltseleracarrr yazdı:25.10.2015 tarihini bekleyin diyen arkadaşlara sesleniyorum. Nerede yeğenler yenilikler cartlar curtlar. Yönetim bile size gelip söyliyor sözde.Yönetimin kendine hayrı yok gelip size yenilik gelecek desin.
Daha Lp'ler güncellenmezken bu oyunda nasıl güncelleme gelceğini düşünüyorsunuz acaba. ?
Desteğe bişey yazıyorsun 3 hafta cevap gelmez, Lp'ler güncellenmez, Lag sorunları çözülmez, Forumlarda bas bas bağırırsın yenilik olacak mı olmayacak mı. ? diye GMler bile '' bunu bizlerde bilmiyoruz ilerliyen günlerde göreceğiz.'' diyorlar ne gülüyorum yahu ahuahauahauahua
Ben şahsen yenilik felan beklemiyorum altını çizerek açık açık yazayım. Sadece yönetim ekibinin ilgisizliğinden girmiyorum oyuna. Sırf onların kibirlilikleri, şımarıklıkları, İlgisiz tavırları yüzünden başka online oyunlar oynuyorum. Lol, Karahan vs.. Şimdi siz oturun yenilik bekleyin yok LAHMACUN TTNET'i aramışta yeter artık be felan demişte ohoooooo
![]()
![]()
![]()
W0IkaN yazdı:Aynen dediklerine katılıyorum yenilik felan gelmez artık ama en azından oyundaki hataları düzeltseleracarrr yazdı:25.10.2015 tarihini bekleyin diyen arkadaşlara sesleniyorum. Nerede yeğenler yenilikler cartlar curtlar. Yönetim bile size gelip söyliyor sözde.Yönetimin kendine hayrı yok gelip size yenilik gelecek desin.
![]()
![]()
![]()
WesTSooN
GM'lerin güncelleme ile bir alakasının olmadığını geçtiğimiz 10 yıl içerisinde anlamış olmalıydınız.Sadece CaptainATX bilirdi güncellemeyi GM'lerden.Onun dışında sadece Developer'lar bilgili bu konuda.Gm'lerde bir şey diyemez yani gelecek diye,sadece üstlerden gelir bu şey.acarrr yazdı:25.10.2015 tarihini bekleyin diyen arkadaşlara sesleniyorum. Nerede yeğenler yenilikler cartlar curtlar. Yönetim bile size gelip söyliyor sözde.Yönetimin kendine hayrı yok gelip size yenilik gelecek desin.
![]()
![]()
![]()

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Yenilik gelirmi gelmezmi o devlet sirri olmus
gelmese gelmesin cokta ....
Carpie Diem
TabipYarbay yazdı: Yenilik gelirmi gelmezmi o devlet sirri olmusgelmese gelmesin cokta ....
![]()