Oyun BİTTİ Agah AMCA !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ortepedikdernek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Oyun BİTTİ Agah AMCA !

Mesaj gönderen ortepedikdernek »

Evet.. oyunumuz 7 yılın en zevksiz döneminde peki neden ?

Oyundaki yetkililerin hepsi artık eskiden oyuncu olan kişiler, bunu oyunun başlangıcından beri oynayanlar bilir. Neden profesyoneller artık yok ? Evet onlar artık olmadığı için oyun gelişmiyor ve kolay kolay ge-liş-ti-ri-le-mez!

OYUNU GELİŞTİRECEK KİMSE VAR MI ya da KALDI MI ? sorusuna cevap verecek cesaretli bir yetkili arıyorum!

Başta Proje Lideri N.Özgür Soner olmak üzere Fevzi Altuncu, Yakup Demirden, Yasin Demirden, *Ö.Kürşat Karamahmutoğlu, *Ali Tunç, *Murat Afşar ekipte artık yoklar!

Mevlüt Dinç de malumunuz oyununun tüm hisselerini Türk Telekoma devrettiğini ve artık hiçbir şekilde oyuna müdehale edemeyeceğini açıkladı.

NE OLACAK BU İKV nin hali Nihat hoca ellerde BİM poşeti ile Pınar Mahallesinden İstinye Parka baka baka İTÜ Türk Telekom binasına gidince neler yapıyorsunuz çok merak ediyorum. :twisted:

http://www.sobee.com.tr/vfx.html --- *** Bulabilir misiniz ?

3D Görsel Efekt Sanatçısı, 3D Modelleme Sanatçısı, Oyun Programcısı, Web Uygulamaları Geliştiricisi, Araç Programcısı... Hangisini bulabildiniz ? :) Yarım kalmış bir projeyi devam ettirebilecekler mi gelen kişiler yoksa daha da mı BATIRACAKLAR ?

TÜRK Telekom orda mı ? heeey tık tık tık ... ülkemin en değerli şirketlerinden biriyken püfff diye uçan, SATILAN şirket sana diyorum.. SES VER! Bak biz bu oyunu gerçekten severek oynuyoruz. PARA mı derdin VERDİK VERİRİZ!!!
ORDA MISIN ?
:evil: :|

Agah AMCA ???
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Oyun BİTTİ Agah AMCA !

Mesaj gönderen Refresh »

Geçen Nihat beyi C dersi verirken gördüm Elektrik elektronik fakültesinde :lol:
Şaka şaka yok öyle bir şey hiç de rastlaşmıyoruz
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Oyun bitmedi daha! adamlar gecesini gündüzüne katarak harıl harıl çalışıyor. Geçen gün sobee stüdyoyu bir ziyaret edeyim dedim girdim içeri ve gördüğüm manzara çok hoşuma gitti çünkü adamlar çalışma masalarından kafalarını bile kaldırmıyordu ve yorgunluk yüzlerine sinmişti. O andan kareler almak istedim ve fotoğraflarını çektim.İşte o fotolar

3D tasarımcısı modelleme yaparken

Resim

Oyundaki lag hakkında bilgilendirme yapan sunucu uzmanı

Resim

Grafik tasarımı yapan tasarımcımız.

Resim

Ve tüm ekip toplantı yaparken toplu halde çektim fotolarını

Resim

:)
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kullgeretta »

ortepedikdernek yazdı:Evet.. oyunumuz 7 yılın en zevksiz döneminde peki neden ?

Oyundaki yetkililerin hepsi artık eskiden oyuncu olan kişiler, bunu oyunun başlangıcından beri oynayanlar bilir. Neden profesyoneller artık yok ? Evet onlar artık olmadığı için oyun gelişmiyor ve kolay kolay ge-liş-ti-ri-le-mez!

OYUNU GELİŞTİRECEK KİMSE VAR MI ya da KALDI MI ? sorusuna cevap verecek cesaretli bir yetkili arıyorum!

Başta Proje Lideri N.Özgür Soner olmak üzere Fevzi Altuncu, Yakup Demirden, Yasin Demirden, *Ö.Kürşat Karamahmutoğlu, *Ali Tunç, *Murat Afşar ekipte artık yoklar!

Mevlüt Dinç de malumunuz oyununun tüm hisselerini Türk Telekoma devrettiğini ve artık hiçbir şekilde oyuna müdehale edemeyeceğini açıkladı.

NE OLACAK BU İKV nin hali Nihat hoca ellerde BİM poşeti ile Pınar Mahallesinden İstinye Parka baka baka İTÜ Türk Telekom binasına gidince neler yapıyorsunuz çok merak ediyorum. :twisted:

http://www.sobee.com.tr/vfx.html --- *** Bulabilir misiniz ?

3D Görsel Efekt Sanatçısı, 3D Modelleme Sanatçısı, Oyun Programcısı, Web Uygulamaları Geliştiricisi, Araç Programcısı... Hangisini bulabildiniz ? :) Yarım kalmış bir projeyi devam ettirebilecekler mi gelen kişiler yoksa daha da mı BATIRACAKLAR ?

TÜRK Telekom orda mı ? heeey tık tık tık ... ülkemin en değerli şirketlerinden biriyken püfff diye uçan, SATILAN şirket sana diyorum.. SES VER! Bak biz bu oyunu gerçekten severek oynuyoruz. PARA mı derdin VERDİK VERİRİZ!!!
ORDA MISIN ?
:evil: :|

Agah AMCA ???

Yaşa kardeşim güzel özetlemişsin, Pınar Mahallesindeyim bende :D Bizim mahalle mi tutacak bu oyunu ayakta bilemedim, neyse bim poşeti yollayalım biz Sobee'ye... ;) ;) ;)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
GoVeRNoR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen GoVeRNoR »

Harikasınız ! Şİmdi egosu tavan yapmış günlük 12 bin kişinin giriş yaptığı (!) oyunun forum yetkilisi gelip, uyarı mesajları şutlar hepimize :) Şunu bilin ki arkadaş çok güzel yere değinmiş, oyunu geliştirin yeni bölgeler getirin o olsun bu olsun.. herşey güzel hepsi olsunda bunları yapacak vasıflı adam yok ki sizden kimden bekliyorsunuz bölgeleri efsanevi game masterlardan (!) onlar kadar efsanevi (İnsanlara cevap vermeye bile tenezzül etmeyen) GM-A'lar mı yapmayın ama burda konuşup isyan edip hala oyuna para yatırıyorsunuz.Arkadaşın dediği gibi Oyun bitti Agah Bey !
Resim

GoVeRNoR - Kuklacı

GoVeRNoR - Anka
Kullanıcı avatarı
ortepedikdernek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ortepedikdernek »

Betbah yazdı:Oyun bitmedi daha! adamlar gecesini gündüzüne katarak harıl harıl çalışıyor. Geçen gün sobee stüdyoyu bir ziyaret edeyim dedim girdim içeri ve gördüğüm manzara çok hoşuma gitti çünkü adamlar çalışma masalarından kafalarını bile kaldırmıyordu ve yorgunluk yüzlerine sinmişti. O andan kareler almak istedim ve fotoğraflarını çektim.İşte o fotolar

3D tasarımcısı modelleme yaparken

Resim

Oyundaki lag hakkında bilgilendirme yapan sunucu uzmanı

Resim

Grafik tasarımı yapan tasarımcımız.

Resim

Ve tüm ekip toplantı yaparken toplu halde çektim fotolarını

Resim

:)

Süper bi yorum :twisted: Teşekkürler :D

Dün konuyu açarken içimde az da olsa bi umut vardı ama 24 saattir konuya herhangi bi yeşilliden ya da kırmızılıdan hadi olmadı maviliden cevap gelmeyince anladım yazdıklarımda gerçekten haklılık payı olduğunu..

İngilizce yazsam anlarlar mı sermaye el değişti ya hani ;)

Game OVER Agah Uncle !!! :roll:
Kullanıcı avatarı
BlackKabus
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BlackKabus »

Sonuna Kadar haklısınız Oyunun Tek geliri plus paketken (39LW) Daha çok geliştiriliyordu ve daha çok eğleniyorduk . En azından emek vardı eğlence vardı yetkililer ilgileniyordu şimdi ne oldu peki ? Eskisinin en az elli katı para kazanıyor ne mi gelişti 0 Herşey para üzerine kuruldu şunuda söyleyeyim paraysa para sonuna kadar veririm ama yeterki oyuncuları görmezden gelmesinler. Yetkililerin tek yaptığı şey gelirleri cebine atmak eğer sadece ikv nin 1 aylık gelirini oyuna yatırsalardı şuan oyun bambaşka bölgelere , heyecanlara ve geniş bi kitleye sahip olurdu en kalabalık sunucu eminönünde bile oyuncu yok eskiden 39 lw de oyuna bile zor girerdik heryer insan doluydu klansavaşlarında okadar kişi olurduki en son sistem Pc ler bile kasardı şimdi öylemi tek tük karşı klandan oyuncu bulmaya çalışıyoruz. Oyun Bitti Anlatılacak okadar şey var ama bahsettiğimiz ikv kime konuşuyoruzki ?

GAME OVER

OYUN BİTTİ
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

39 level dönemini geri getirseler tüm olan biteni unutun deseler ve bunun içinde oyuncu başına şu kadar para düşüyo deseler gözümü kırpmadan veririm. anlatırken bile heycanlandığım uçak vsleri klan savaşları artık yok uçakta her iki grubunda karşı tarafın bir yanlış yapmasını beklemek okadar keyifliydiki .. sırf bu yüzden boşu boşuna ödediğim paraları ' kardeşim siz hiç ellemeyin oyunu yenilik falanda istemiyorum zaten yapmıyorsunuzda 39 döneminde kalsın ' diyerekten verebilirdim ama ne çare ,, bi çaree
hepsi mazide kaldı dostluklar arkadaşlıklar :( :( :( :(

GAME OVER
OYUN BİTTİ

KENDİNE İYİ BAK AGAH EFENDİ SENDE ELBET Bİ GÜN KARANLIĞIN YOKLUĞUN İÇİNE KARIŞIP GİDİCEKSİN :cry: :cry:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SedaT03 »

Bu yazıları görüpte ilgisiz kalıyorlar ve oyun gelişmesinde engel olan sanırım Nihat beyin oyundan uzaklaşması, küçük cocuğu var onla vakit geciriyor ki doğru. Bişey daha madem yapmıcaksın ilgilenmiceksin bu oyunculara eziyet cektirmek neden? Başkasına devredin adam gibi yaparlar. Hani derler ya gelen gideni aratır die. AH be MEVLÜT BEY nerdesin :cry:
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bu oyunun daha ileriye gitmesi mümkün gözükmüyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön