SyLv3sTeR yazdı:YALANDAN KiM Ölmüş
hangisinden bahsediyorsun ?
SyLv3sTeR yazdı:YALANDAN KiM Ölmüş
Senin bizim düşünce yapımızdakı yanlışı yuzumuze carpman ıcın once zeka sevıyeni bizim zeka seviyemize yükseltmen gerekiyor ki, önce askrelik yapmış olamn lazım bununla bırlıkte pembe teskerenle bırlıkte muhtarlıktan ıkametgah alıp bıze oyle cevap vermen gerekıyor.PROFx yazdı:Ben hayatın anlamını oyunda aramıyorum bu yüzdendir ki oyuna para yatırmıyorumsizde silah yükseltmeyen var mı
ben gerçek yaşantımda kendimi ispatlamış bir birey olarak sizin düşünce yapınızdaki yanlışı yüzünüze çarpıyorum ama anlayan çıkmadı daha.
Mkaloncabaskan yazdı:Senin bizim düşünce yapımızdakı yanlışı yuzumuze carpman ıcın once zeka sevıyeni bizim zeka seviyemize yükseltmen gerekiyor ki, önce askrelik yapmış olamn lazım bununla bırlıkte pembe teskerenle bırlıkte muhtarlıktan ıkametgah alıp bıze oyle cevap vermen gerekıyor.
SOVE yazdı:Zaman sadece armutları olgunlaştırır, bilgisiz ve kültürsüz bir şekilde olgunlaşan herkes benim için armuttur.
Yeni açılan okul, park ve cadde isimlerine konulan bir isim. Milyonlarca Mustafa Kemal ismi var bu ülkede. Rahatsızlık duyan kişilerin Türk kimliğinden şüphe ederim.
Küfür edenlerde sizsiniz, küfür ediyorlar diye bu ismi kullanmayan diyende sizsiniz.
MKA loncası üyelerinin dikkatine! yarın tüm üyeler askerlik durum belgesi alıp profa baş vursun![]()
Çok sıktı bu konu ya, kabak tadı vermeye başladı. Konunun kilitlenmesini talep ediyorum.
PROF, MKA adını ağzını alma bir daha. Açık ve net mi? Sevmeye bilirsin, ama ağzına alma. ağzına alıyorsan da arada dişlerini değdir, daha hoş oluyor. Üslubumu bozmaya zorluyorsun zira.
SOVE yazdı:Yeterince açık ve net değil sanırım? Konumuza yazma diyoz bu ne yüzsüzlüktür anlamadım. Sana askerde EMREDERSİNİZ KOMUTANIM demeyi öğretmediler mi?
Anlaşıldımı asker? Konumuza yazma, istenmiyorsun.
Burdan bakınca X Köy Kahvehanesinin Poker Masası ve Okey Kanunları bölümünden taktir almış gibi görünüyorsun. Askerlik yapmışsın ama askere gidenler adam olup döner derler sen nasıl girdinse öyle kalmışsın. Torpil mi uygulattın, doğru söylePROFx yazdı:Mkaloncabaskan yazdı:Senin bizim düşünce yapımızdakı yanlışı yuzumuze carpman ıcın once zeka sevıyeni bizim zeka seviyemize yükseltmen gerekiyor ki, önce askrelik yapmış olamn lazım bununla bırlıkte pembe teskerenle bırlıkte muhtarlıktan ıkametgah alıp bıze oyle cevap vermen gerekıyor.
seviye yerlerde hiç yakıştıramadımsiz ki Atatürkçü düşünceyi misyon edinmiş bir lonca
arkadaşım ben 2009 ağustosta takdir belgesiyle beraber terhis oldum askerliğimi İkmal Çavuş olarak Erzurum'da yaptım. Bilgin olsun. Zeka seviyemle ilgili söylediğin belki de doğrudur bilemiyorum ama karşılık olarak isimle ilgili mantıklı bir açıklama, benim görüşlerimi bitirecek bir yorum da görmedim.
onu ben de anlamadım bize de dediler askere gidenler adam olur döner diye bende bi değişiklik yok sen git de bakalım inşallah sen adam olursunMkaloncabaskan yazdı:Burdan bakınca X Köy Kahvehanesinin Poker Masası ve Okey Kanunları bölümünden taktir almış gibi görünüyorsun. Askerlik yapmışsın ama askere gidenler adam olup döner derler sen nasıl girdinse öyle kalmışsın. Torpil mi uygulattın, doğru söyle