MKA loncasının adı bian önce değiştirilmelidir..!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
duses088
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

MKA loncasının adı bian önce değiştirilmelidir..!

Mesaj gönderen duses088 »

Konuyu, yaşanan gereksiz olayı hiç de alakası olmayan yerlere çekerek kendinizi gereksiz yere yıpratmayın. Eminim olay, Sizin anlatamaya ve sevketmeye çalıştığınız ciddiyet değil. Konunun sürdürülmesi ve/veya sündürülmesi durumda konu kilitlemekten ziyade müdahaler yapılacaktır.

Bilginize.

kızıl
bey
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Kullanıcı avatarı
muzooo1977
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: MKA loncasının adı bian önce değiştirilmelidir..!

Mesaj gönderen muzooo1977 »

Benim adımda mustafa bana küfür edenler Atatürkemi küfür etmiş oluyor ozman bende ismimi değiştireyim. asıl sen kirletiyorsun o ismi böyle konular açarak.
Teşkilat Sunucusu MkaMuHaFıZı
Kullanıcı avatarı
muzooo1977
İskele Babası
İskele Babası

Mka loncasının açılım Mustafa Kemalin Askerleri oluyor Mustafa Kemal Atatürk değil
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

muzooo1977 yazdı:Benim adımda mustafa bana küfür edenler Atatürkemi küfür etmiş oluyor ozman bende ismimi değiştireyim. asıl sen kirletiyorsun o ismi böyle konular açarak.
muzooo1977 yazdı:Mka loncasının açılım Mustafa Kemalin Askerleri oluyor Mustafa Kemal Atatürk değil
buradaki mantık nedir? grup üyelerinin savunduğu kadarıyla Ulu Önderimizin ismini taşımaktan onur duyuyorsunuz. Atatürk yaşasaydı isminin sanal bir dünyada bir kaç çocuk/genç tarafından bu şekilde kullanıldığını duysaydı ne hissederdi?
Mustafa tek başına bir şey ifade etmiyor o yüzden sana çok rahat sövebiliriz.
İsim değişikliği vs. bir şey beklemiyorum. Ancak böyle bir isim taşıyorsanız bu isme uygun davranışlar sergileyin. Benim gözümde bir kez hata yapmış kişi bitmiş demektir. İçinizden birisi arkadaşıma küfür etmişti. Ben hala bunun kinini tutuyorum. Grup üyeleriyle defalarca oyun içi klan kanalından tartışmış olmama rağmen bu kişi diğer karakteriyle oyundayken bana grup atıp savaşa davet edecek kadar unutkan. Grubun isme layık olması için muhtemelen 4-5 yıl bekleyip grup üyelerinin büyümesini temenni etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
muzooo1977
İskele Babası
İskele Babası

Mustafa Kemal'in Askerleri

Paltomuz yok diye üşüdük sanma;

Güneşten de sıcak düşlerimiz var!

Tibet Yaylası’ndan, Sarıkamış’tan,

Daha soğuk geçen kışlarımız var!

Dünya kumarında zarar eyleriz.

Gölgemiz dışına yarar eyleriz.

Ta ezelden aşkta karar eyleriz.

Akıl, sır ermeyen işlerimiz var...

Bizleriz Yunus’un halinden bilen,

Ahi sofrasında nimeti bölen,

Şehit Şerife’nin göğsünden gelen

Ana sütüne eş, aşlarımız var!...

Uygarlığın zirvesine uzandık!

Tepeden tırnağa al kan bezendik!

Bu vatanı biz nasıl mı kazandık?

Tırnaklarımız var, dişlerimiz var...

Öldü sanma gafil, bizler diriyiz!

Ne devşirme, ne de yeniçeriyiz!

Mustafa Kemal’in askerleriyiz!

Dokuzdan dokuza yaşlarımız var...

Paltomuz yok diye üşüdük sanma;

Güneşten de sıcak düşlerimiz var!

Toprak bir tepeyiz Arıburnu’nda

Afyon’dan İzmir’e taşlarımız var...

Tibet Yaylası’ndan, Sarıkamış’tan,

Daha soğuk geçen kışlarımız var...

Bizleri rast gele yaşıyor sanma;

Akıl, sır ermeyen işlerimiz var!

orhan seyfi şirin
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

Azeri iş adamı Reza Zarrab, hamile olan eşi Ebru Gündeş için 48 milyon Euro'ya otel alıyor.

Reza Zarrab, Ebru Gündeş için kesenin ağzını açtı. 2 aylık hamile olan ünlü sanatçıya, unutamayacağı bir doğum hediyesi vermek isteyen Azeri iş adamı, geçtiğimiz günlerde Antalya'daydı.

Takvim gazetesinin haberine göre; Belek'te satılık bir otel bulan Zarrab, Gündeş'e burayı armağan etmek için yetkililerle görüştü.

Doğum hediyesi olacak bu otel, 60 bin metrekarelik bir alanda bulunuyor. 360 odalı ve denize sıfır konumdaki 5 yıldızlı otelin fiyatı ise 48 milyon Euro.

Gündeş, otelin her şeyiyle yakından ilgilenmeyi planlıyor.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

"Her Türk Asker Doğar" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının her biri askerdir. Doğal olarak her birey, Mustafa Kemal'in askeridir.

Kahraman bir milletin, kahraman bir komutanını kendimize isim yapmış olmamızdan neden bu kadar rahatsız oldunuz?

Zaman sadece armutları olgunlaştırır. Zeka ve karakteri yaşla sınırlayan bir mantığın IQ seviyesini net olarak söyleyebilirim.

Loncamız genişliyor, bu gibi karalama kampanyalarının olması gayet doğal. Baş rollerde prof olmak üzere, nereden nasıl saldırayım diye düşünen arkadaşlara kolay gelsin. Daha çok çalışmanız lazım.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
duses088
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen duses088 »

SOVE yazdı:"Her Türk Asker Doğar" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının her biri askerdir. Doğal olarak her birey, Mustafa Kemal'in askeridir.

Kahraman bir milletin, kahraman bir komutanını kendimize isim yapmış olmamızdan neden bu kadar rahatsız oldunuz?

Zaman sadece armutları olgunlaştırır. Zeka ve karakteri yaşla sınırlayan bir mantığın IQ seviyesini net olarak söyleyebilirim.

Loncamız genişliyor, bu gibi karalama kampanyalarının olması gayet doğal. Baş rollerde prof olmak üzere, nereden nasıl saldırayım diye düşünen arkadaşlara kolay gelsin. Daha çok çalışmanız lazım.
SOVE sen benim demek istediğimi kavrayabildin mi ? Ben sizin loncaya koyduğunuz isimle MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e de küfür geliyor siz farkında değilsiniz sanırım. Nasıl bir TÜRK'sün sen..!
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Kullanıcı avatarı
Mkayargi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mkayargi »

Senin kuyruğuna çok bastık heralde söyle bakalım bu kadar ne yaptık sana...
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.

Resim

MkaYaRGı MkaNABIZ
Kullanıcı avatarı
SyLv3sTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SyLv3sTeR »

Para Karşılığımı Yapıyorsunuz Bunlarıda Bu seviyeye Kadar Düşüyorsunuz Anlamış Değilim Arkadaşıma Küfür Etmiş Yazmış sanırım Prof Efendi Güleyim Bari 1 Saat Boyunca Klandan Ağıza Alınmayacak Küfürler Sarf edip Kendilerine Küçük Düşürücü Sözler Söyleyenler mi yoksa Haksız Olduklarını söyleyenler yani Bizlermi Bu Konumda Suçlu Oluyoruz Anlamış Değilim Loncanın Açılmasından Beri bazı At Gözlüğü Takıp dünyaya Bu şekilde bakmaya devam eden oyuncu arkadaşlarımız Zamanında cahil olarak adlandırılan kısma giriyorlar siz bir kararı koymuşsunuz kafanıza ve herhangi bir düşünce ile bunun değişmeyeceğine inanıyorsunuz haklısınız devam edin Mustafa Kemalin Askerleri Lonca Üyeleri Olarak Yapılan Bu İspatsız Suçlamanın Saçma Olduğunu Sadece Kıskanma Çekememezlik Gibi bir Çok Aşağılık Kompleksine sahip Olan İnsanlar Yakında Size Muhtardan Aldığımız Dilekçeleri de Yollayalım Hani Sözüm Yerine ulaşır İnşallah O Dilekçeleri Aldıktan Sonra Sobee Yapımcılarına Yollar Mka İsmini Kullanabilirmiyiz İzni Alıp Lonca Açarız Bir dahakine Aman Kusura Bakmayın Ama Bilesiniz ki Sizin Bu Aşağllık Suçlamalarınızla Biz Yücelirken Siz düşüyorsunuz Bir Yola Baş Koyduk Bizi Ya Ölüm Durdurur Ya da Allah .
Resim
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön