MKA loncasının adı bian önce değiştirilmelidir..!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: MKA loncasının adı bian önce değiştirilmelidir..!

Mesaj gönderen PROFx »

SyLv3sTeR yazdı:YALANDAN KiM Ölmüş

hangisinden bahsediyorsun ?
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

PROFx yazdı:Ben hayatın anlamını oyunda aramıyorum bu yüzdendir ki oyuna para yatırmıyorum :) sizde silah yükseltmeyen var mı :) ben gerçek yaşantımda kendimi ispatlamış bir birey olarak sizin düşünce yapınızdaki yanlışı yüzünüze çarpıyorum ama anlayan çıkmadı daha.
Senin bizim düşünce yapımızdakı yanlışı yuzumuze carpman ıcın once zeka sevıyeni bizim zeka seviyemize yükseltmen gerekiyor ki, önce askrelik yapmış olamn lazım bununla bırlıkte pembe teskerenle bırlıkte muhtarlıktan ıkametgah alıp bıze oyle cevap vermen gerekıyor.
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
SyLv3sTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SyLv3sTeR »

İşten Çıkıyorum Yazan Arkadaşa Diyorum
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

Mkaloncabaskan yazdı:Senin bizim düşünce yapımızdakı yanlışı yuzumuze carpman ıcın once zeka sevıyeni bizim zeka seviyemize yükseltmen gerekiyor ki, önce askrelik yapmış olamn lazım bununla bırlıkte pembe teskerenle bırlıkte muhtarlıktan ıkametgah alıp bıze oyle cevap vermen gerekıyor.

seviye yerlerde hiç yakıştıramadım :) siz ki Atatürkçü düşünceyi misyon edinmiş bir lonca :P

arkadaşım ben 2009 ağustosta takdir belgesiyle beraber terhis oldum askerliğimi İkmal Çavuş olarak Erzurum'da yaptım. Bilgin olsun. Zeka seviyemle ilgili söylediğin belki de doğrudur bilemiyorum ama karşılık olarak isimle ilgili mantıklı bir açıklama, benim görüşlerimi bitirecek bir yorum da görmedim.

Resim
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

SOVE yazdı:Zaman sadece armutları olgunlaştırır, bilgisiz ve kültürsüz bir şekilde olgunlaşan herkes benim için armuttur.

Yeni açılan okul, park ve cadde isimlerine konulan bir isim. Milyonlarca Mustafa Kemal ismi var bu ülkede. Rahatsızlık duyan kişilerin Türk kimliğinden şüphe ederim.

Küfür edenlerde sizsiniz, küfür ediyorlar diye bu ismi kullanmayan diyende sizsiniz.

MKA loncası üyelerinin dikkatine! yarın tüm üyeler askerlik durum belgesi alıp profa baş vursun ;)

Çok sıktı bu konu ya, kabak tadı vermeye başladı. Konunun kilitlenmesini talep ediyorum.

PROF, MKA adını ağzını alma bir daha. Açık ve net mi? Sevmeye bilirsin, ama ağzına alma. ağzına alıyorsan da arada dişlerini değdir, daha hoş oluyor. Üslubumu bozmaya zorluyorsun zira.

Yeterince açık ve net değil sanırım? Konumuza yazma diyoz bu ne yüzsüzlüktür anlamadım. Sana askerde EMREDERSİNİZ KOMUTANIM demeyi öğretmediler mi?

Anlaşıldımı asker? Konumuza yazma, istenmiyorsun.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

SOVE yazdı:Yeterince açık ve net değil sanırım? Konumuza yazma diyoz bu ne yüzsüzlüktür anlamadım. Sana askerde EMREDERSİNİZ KOMUTANIM demeyi öğretmediler mi?

Anlaşıldımı asker? Konumuza yazma, istenmiyorsun.

keşke hayat senin sandığın kadar kolay olsa :)
engel olabiliyorsan buyur :) yoksa konuşma :)

Resim
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

PROFx yazdı:
Mkaloncabaskan yazdı:Senin bizim düşünce yapımızdakı yanlışı yuzumuze carpman ıcın once zeka sevıyeni bizim zeka seviyemize yükseltmen gerekiyor ki, önce askrelik yapmış olamn lazım bununla bırlıkte pembe teskerenle bırlıkte muhtarlıktan ıkametgah alıp bıze oyle cevap vermen gerekıyor.

seviye yerlerde hiç yakıştıramadım :) siz ki Atatürkçü düşünceyi misyon edinmiş bir lonca :P

arkadaşım ben 2009 ağustosta takdir belgesiyle beraber terhis oldum askerliğimi İkmal Çavuş olarak Erzurum'da yaptım. Bilgin olsun. Zeka seviyemle ilgili söylediğin belki de doğrudur bilemiyorum ama karşılık olarak isimle ilgili mantıklı bir açıklama, benim görüşlerimi bitirecek bir yorum da görmedim.
Burdan bakınca X Köy Kahvehanesinin Poker Masası ve Okey Kanunları bölümünden taktir almış gibi görünüyorsun. Askerlik yapmışsın ama askere gidenler adam olup döner derler sen nasıl girdinse öyle kalmışsın. Torpil mi uygulattın, doğru söyle :D
Göster
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

Mkaloncabaskan yazdı:Burdan bakınca X Köy Kahvehanesinin Poker Masası ve Okey Kanunları bölümünden taktir almış gibi görünüyorsun. Askerlik yapmışsın ama askere gidenler adam olup döner derler sen nasıl girdinse öyle kalmışsın. Torpil mi uygulattın, doğru söyle :D
onu ben de anlamadım bize de dediler askere gidenler adam olur döner diye bende bi değişiklik yok sen git de bakalım inşallah sen adam olursun

Resim
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Bu konuda sevdiğim arkadaşların atışmasını görmek beni üzdü :?
Birtan aklı başında , deli dolu bi arkadaştır.. Ancak Atatürk'e hakaret edecek bir insan olduğunu sanmıyorum..
Mete iyi bir insandır.. Koyu Atatürkçüdür.. Onun da Atatürk'e laf ettirmeyeceğini biliyorum..

İkinizi de iyi tanıyan bir abiniz mi deyim kardeşiniz mi deyim neyiniz olarak alırsanız ; yanlış anlaşıyorsunuz ve bunu çok uzatıyorsunuz.. Tartışmaya dönüşmüş bu konunun kilitlenmesi dileği ile ..
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Volkan abi 2 gun once logo yarışması duzenleyelım dedık Mustafa Kemal İçerikli bir logo ıstedık ve sevgili PROF Bizım actıgımız Konuya Eşşek logosu koyup kendi seviyesini belli ettı konu farklı yerlere taşınmasın dıye konuyu kılıtlettırdım; ancak PROF arkadaşın kuyruk acısı fenaymış ki bununla bırlıkte kalmayıp başka konular açıp konuyu farklı yerlere taşıyarak kavga ettirmeyi sürdürdü. Benim diyecek başka bişeyim yoktur, yapılan kötü şeyler ne kadar yeriliyorsa yapılan iyi şeyler o kadar yüceltilmeli. Kıskançlık bir yere kadardır.
Göster
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön