Bunu Karaköy açıldığında Görevleri para ile yapıp loncasında ki insanlara Topladığınız materyalleri verin ben tılsım ürettikten sonra size dönelim diyen ve 10 gün sonra loncasında ki adamın zırhını çalan kişi mi diyor
Topla Kazan hk.
- ByNSeMPaTiK
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Tom And Jerry
Re: Topla Kazan hk.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Tılsım üretiminde salgı peptit vs destek verenler (kardeşim ve 15 yıllık arkadaşlarım) üretilen tılsımları kendi tılsımı gibi kullandı hatta ben oyuna girmediğim için tılsımları satmışlar. Bizim loncamızda böyle şeylerin lafı yapılmaz. Senin arkadaşın senin tılsımlarını satacak ve sen canın sağolsun diyeceksin aklın alıyor mu? İşte bu yüzden böyle yok zırhını çalmış yok meranda loncasını soymuş vs vs gibi yalanlara başvuruyorsunuz. Yıl olmuş 2025 kimin hangi çöpünü çalmışım allah aşkına bir kanıt göster ben de kendi adıma utanayım artık. Benim dini ve ahlaki değerlerim çalma çırpmaya müsaade etmez. Dur tahmin edeyim sen Hatay, Antep veya Urfa'lısın doğru mudur?ByNSeMPaTiK yazdı: ↑14 Mar 2025 13:59Bunu Karaköy açıldığında Görevleri para ile yapıp loncasında ki insanlara Topladığınız materyalleri verin ben tılsım ürettikten sonra size dönelim diyen ve 10 gün sonra loncasında ki adamın zırhını çalan kişi mi diyor![]()
Saçma bir cevap . adam yazar adam oyuncu adam adam adam. Öncelikle dediğimin farkındamısın ŞerrrrRUH. Bu arada meclisi sevmem 10 tanesini topla 1 tl etmez gözümde. ama senide sevmem . ve sen onlara istinaden daha sorunlu bir tipsin