Topla Kazan hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ByNSeMPaTiK
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Tom And Jerry

Re: Topla Kazan hk.

Mesaj gönderen ByNSeMPaTiK »

SeRRuh yazdı: 14 Mar 2025 08:13 Siz düzen değil tezgah kurmuşsunuz. Hileyle maden, materyal, oyun parası satışı yaparak geçiminizi sağlıyorsunuz.
Bunu Karaköy açıldığında Görevleri para ile yapıp loncasında ki insanlara Topladığınız materyalleri verin ben tılsım ürettikten sonra size dönelim diyen ve 10 gün sonra loncasında ki adamın zırhını çalan kişi mi diyor 😂
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

ByNSeMPaTiK yazdı: 14 Mar 2025 13:59
SeRRuh yazdı: 14 Mar 2025 08:13 Siz düzen değil tezgah kurmuşsunuz. Hileyle maden, materyal, oyun parası satışı yaparak geçiminizi sağlıyorsunuz.
Bunu Karaköy açıldığında Görevleri para ile yapıp loncasında ki insanlara Topladığınız materyalleri verin ben tılsım ürettikten sonra size dönelim diyen ve 10 gün sonra loncasında ki adamın zırhını çalan kişi mi diyor 😂
Tılsım üretiminde salgı peptit vs destek verenler (kardeşim ve 15 yıllık arkadaşlarım) üretilen tılsımları kendi tılsımı gibi kullandı hatta ben oyuna girmediğim için tılsımları satmışlar. Bizim loncamızda böyle şeylerin lafı yapılmaz. Senin arkadaşın senin tılsımlarını satacak ve sen canın sağolsun diyeceksin aklın alıyor mu? İşte bu yüzden böyle yok zırhını çalmış yok meranda loncasını soymuş vs vs gibi yalanlara başvuruyorsunuz. Yıl olmuş 2025 kimin hangi çöpünü çalmışım allah aşkına bir kanıt göster ben de kendi adıma utanayım artık. Benim dini ve ahlaki değerlerim çalma çırpmaya müsaade etmez. Dur tahmin edeyim sen Hatay, Antep veya Urfa'lısın doğru mudur? :D Yazık valla sizin gibi iftiracı ladyboylara :')
Kullanıcı avatarı
makale34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen makale34 »

Saçma bir cevap . adam yazar adam oyuncu adam adam adam. Öncelikle dediğimin farkındamısın ŞerrrrRUH. Bu arada meclisi sevmem 10 tanesini topla 1 tl etmez gözümde. ama senide sevmem . ve sen onlara istinaden daha sorunlu bir tipsin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön