Topla Kazan hk.
Topla Kazan hk.
Yarışmayı x karakteri ile kazandım diyelim. Y karakteri için nadide asa isteyebilir miyim. Çünkü malum maden toplamak için büyücü ve şifacı karakterleri çok yavaş kalıyor. Bununla ilgili bir bilgi paylaşımı yapıldı mı acaba?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Re: Topla Kazan hk.
Son maddeyi okuyabilirsin. Aynı hesapta yer alıyorsa isteyebilirsin.
Topladığımız madenleri nereye teslim ediyoruz?
- Erronblack
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Solo Turk
Materyalleri ya da madenleri teslim etmene gerek yok. Kendileri kazananı tespit edip gün gün açıklıyor. Başlık burada >>
https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=175098
AnkarasızNamık
teşekkürler 
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Karaköy sunucusunda hile ile maden topluyorlar. Videolarını aldım desteğe göndereceğim.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Sabahın köründe ks atmaya gelip " chat kısmını göstermeden " video çekip makro mu dedin? chatte din tartışması yapıyordun benimle ondan mı utandın diyeceğim ama sende utanacak yüz olduğunu sanmıyorum. Sen yayıncı arkadaşımın şifresini yayında görüp charındaki itemleri aktarırken yakaladığım çocuk değil misin? Yakaladım videosunu aldım dediğimde sanki chardaki itemleri hiç almamış gibi çaktırmadan geri aktaran çocuk? sonra da bir şeyini çalmadık diye video falan yapıp ört pas eden? Söylediğin saatteki chat kayıtlarına bakmazlar mı sanıyorsun? Tarihi keşke chate yazsaydın demezler mi adama? telefon kamerasıyla kasıtlı açıya almayıp akıllı olduğunu sanman ne kadar büyük bir ironi bir bilsen. Oyunda da söylediğim gibi sen çeyrek oyuncusun senden 4 tane daha gelmesi lazım... Rabbim şu mübarek ayda elini harama uzatanları doğru yola soksun inşallah.
https://youtu.be/Pq2wVLwtCzw
kuyruk acısı baya kötü. 1.si Chatte herhangi bir tartışma yapmadım seninle her yerde beni görüyorsun herhalde hayalperest. 2.si bu makro videosunu ben çekmedim rastgele gördüm zaten makrodan 999 gün blok cezası aldın yalvararak açtırdın hesabını bunu bilmeyen yoktur. 3.sü racon videosunda herşey açık dileyen herkes izleyebilir aşağıya bıraktımSeRRuh yazdı: ↑10 Mar 2025 18:27Sabahın köründe ks atmaya gelip " chat kısmını göstermeden " video çekip makro mu dedin? chatte din tartışması yapıyordun benimle ondan mı utandın diyeceğim ama sende utanacak yüz olduğunu sanmıyorum. Sen yayıncı arkadaşımın şifresini yayında görüp charındaki itemleri aktarırken yakaladığım çocuk değil misin? Yakaladım videosunu aldım dediğimde sanki chardaki itemleri hiç almamış gibi çaktırmadan geri aktaran çocuk? sonra da bir şeyini çalmadık diye video falan yapıp ört pas eden? Söylediğin saatteki chat kayıtlarına bakmazlar mı sanıyorsun? Tarihi keşke chate yazsaydın demezler mi adama? telefon kamerasıyla kasıtlı açıya almayıp akıllı olduğunu sanman ne kadar büyük bir ironi bir bilsen. Oyunda da söylediğim gibi sen çeyrek oyuncusun senden 4 tane daha gelmesi lazım... Rabbim şu mübarek ayda elini harama uzatanları doğru yola soksun inşallah.
https://youtu.be/Pq2wVLwtCzw