Bende post kasmak için önüne gelen her şeye saçma sapan şeyler yazdigin için kınıyorum bak sinirlendim yine
Sunuculardakı Yaratıkların Hızı
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Re: Sunuculardakı Yaratıkların Hızı
Gizlenmiş İçerikGöster

- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Tamam sığınakları 1 y2 tek başına kesmesin eyvallah ta.. Çemberli taş ta ne yapacaz ? Tanklı giriyoruz zaten bir taaruz için tanktan hs mi bekliyecez...bazen hiç vurmadan yakalıyor slotlar. Bari bölgeye göre bir hız düzenlemesi yapsaydınız.Delpize yazdı: ↑08 Şub 2018 15:23 Merhaba,
Oyun dünyasında grup bölgeleri veya diğer bölgelerde yaratıkların hızlı olması, sunucu tabanlı bir durumdur ve yaratık hızları da şu an normal durumdadır. Yapılan bakım çalışması sonrası da tüm sunucularda bu durum stabil hale getirilmiştir. Grup bölgeleri, sadece büyücülerin tüm bölgeyi bitireceği şekilde tasarlanmamıştır.
Bilgi ve dikkatinize.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Öyle yapma gibi bir niyetim olsa İfade bırakır çıkarım oldu ki yapıyorum bu seni alakadar etmezSakirpasali yazdı: ↑08 Şub 2018 18:41Bende post kasmak için önüne gelen her şeye saçma sapan şeyler yazdigin için kınıyorum bak sinirlendim yine
Sinirlenmene de gelirsek kaldıramıyorsan git süt iç ne diyebiliriz yani önüne gelen yönetmeliği eleştirecek
utanmasa Argo cümlelerden bile kaçınmayacak ve oyunun düzeninden söz edecek bence siz ve sizi gibi
sayko kafalılara engel koymak lazım !
Herkezin isteğine göre hareket etselerdi ohooooo 
Ben kendi kendimle aklım karışık..
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Son Kaptan
Konuya saçma diyenleri takip ediyorum her açılan konuyu eleştiriyorlar çok merak ediyorum foruma neden girdiklerini.. Sanırım post kasmak ve muhalefet etmek
Kimse mükemmel değildir internet ve PC iyi olmasına rağmen cs:go da donma kasma meydana geliyor burada kimse üstünde değil hop şunu istiyom bu olsun diye , bu oyun laglarıyla güzel donmalarıyla güzel ,gir çık gir çık ne anladım bu işten
En son LadyGAGA tarafından 08 Şub 2018 19:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- scorper
- Demirci Çırağı

bencede kendileri çok mutlu sanırım oyun hayatlarından
eleştiriyi yetkiliye görmeleri için yapıyorum zaten ilk başlığımdaki yazıyı anlayan anladı zaten oyuna demekki ilgilenilmiyor anca düşünülmüş bir şey zaten oyun adaletli değilki kardeşim madem böyle bir şey olcaktı bende diyorumki 5 savaşçı 1 şifacı girsin 6 şifa girsin 5 büyü 1 şifa girsin bu sistemde olsaydı tüm sınıflar eşit ve adaletli olurdu ama bu hız olmadan önce herkes büyüydü zaten büyüsüz bişey yapılamazki adaletten bahsederler ozaman y2 tılsımı niye çıkardınız. Bence yapılması gereken madem böyle bu düzen hız düşürülmeli büyücüler sınıfları dizmeli
- Boribars
- Cin Avcısı

- Lonca: Jitem
Iki tarafında haklı yönleri var elbette lakin tüm sınıfların grup bölgesinde olması gerektiği ile bu konuyu açan arkadaşın bahsettiği olay farklı. Oyunda yapılacak başka bir düzenleme olabilir sadece yaratıkların hızları düşünülemez ise buz yeteneği de bir tılsım ile beraber çok az da olsa tüm hedefleri yavaşlatabilir böylelikle buz yeteneği yan yetenek olmaktan da çıkarılabilir.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Yok
Herkes yönetimin hatalarını görmezden gelmez eleştirenler olmaz ise hatalar düzelmez düzen hep aynı gider eleştirmekte yönetimin ilgilenmesi gereken noktalara vurgu yapılıyor.. Ve eleştirenlerin çoğu kişi buna bendr dahil olmak üzere sebepleri var bazılarımızın kişisel bazılarımızın oyun geneli sebeplerden ötürü eleştiriyor
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk