Sunuculardakı Yaratıkların Hızı
- hergele974
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Sunuculardakı Yaratıkların Hızı
hemen hemen tum sunucularda yaraıklar aşırı derecede cok hızlı cıft mor maraton göz ve ayakkabı gıyılmesine rağmen yaratıklar gene yakalıyor.yetmiyor ustune bır de 35 lvl lik Antilop iksir ıcıyoruz o bıle yetmıyor kac ay oldu yıl mı oldu dıyelım anlatamdım gıttı ufack bır sorunu bıle yapamıyorsunuz .... bu kadar basıt bır oyunda bıle bu gıbı hataları sorunları cozemıyorsunuz..........

Re: Sunuculardakı Yaratıkların Hızı
Merhaba,
Oyun dünyasında grup bölgeleri veya diğer bölgelerde yaratıkların hızlı olması, sunucu tabanlı bir durumdur ve yaratık hızları da şu an normal durumdadır. Yapılan bakım çalışması sonrası da tüm sunucularda bu durum stabil hale getirilmiştir. Grup bölgeleri, sadece büyücülerin tüm bölgeyi bitireceği şekilde tasarlanmamıştır.
Bilgi ve dikkatinize.
Oyun dünyasında grup bölgeleri veya diğer bölgelerde yaratıkların hızlı olması, sunucu tabanlı bir durumdur ve yaratık hızları da şu an normal durumdadır. Yapılan bakım çalışması sonrası da tüm sunucularda bu durum stabil hale getirilmiştir. Grup bölgeleri, sadece büyücülerin tüm bölgeyi bitireceği şekilde tasarlanmamıştır.
Bilgi ve dikkatinize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- hergele974
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
Merhaba,
Bu benım soruma cevap olmadı gene dıye dusunuyorum çünkü yaratıklar nasıl benden daha hızlı olabılır ?
grup bolgelerınde aldıgımız ıtemler boşamı ?
grup bolgelerıne bosa mı gırıyoruz onlardan daha ustun olabılmek ıcın gıryoruz ama bakıyorum ole degıl...
Bu benım soruma cevap olmadı gene dıye dusunuyorum çünkü yaratıklar nasıl benden daha hızlı olabılır ?
grup bolgelerınde aldıgımız ıtemler boşamı ?
grup bolgelerıne bosa mı gırıyoruz onlardan daha ustun olabılmek ıcın gıryoruz ama bakıyorum ole degıl...
oyun hatasını biz büyücüye göre tasarlamadık diyerek başka bi yere yontmaya çalışıyolar
hahahaha
edit:taktiğin güzel ama geliştirmen lazım delpize
edit:taktiğin güzel ama geliştirmen lazım delpize
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Tu Veni Adme
SimerTektim e ilk defa katılıyorum. Adı üstünde grup bölgesi. Tek bir büyücünün bitirmesi için yapılmamış. O zaman biz savaşçılar da muazzam süpürme vuruşu hasarı isteyelim tank olup tek keselim dimi ?
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Maşallah tazı gibiler oyun zaten zor niye şimdi hızlandırdınız önceden değilde neden şimdi yazık günah millete silmeyin yazımı
En son Delpize tarafından 08 Şub 2018 19:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: birleştirilen başlığın ismi değiştirildi.
Sebep: birleştirilen başlığın ismi değiştirildi.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Üstte modun dediğini aynen söylemiştim.Slotlar siz y2 ile çevirip hepsini kesin diye tasarlanmadı.Sunucu ne kadar akıcı ise onlarda o kadar normal hızdadır.Lag olunca lag var dersiniz lag olmayınca slot hızlı.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Yazılım silme söz konusu olamaz lakin yapılan kodlarda hatta mevcut olabiliyor.
Bildiğimiz üzere '' Hergün 06:00 ''sularında sunucu güncellemesi oluyor, olmasa zaten oyun ayata duramaz.
Bundan dolayıda tahmin edeceğimiz üzere kontolden çıkan hattalar olabiliyor
Bildiğimiz üzere '' Hergün 06:00 ''sularında sunucu güncellemesi oluyor, olmasa zaten oyun ayata duramaz.
Bundan dolayıda tahmin edeceğimiz üzere kontolden çıkan hattalar olabiliyor
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Kardeş ful olmayan insanlar var bölgede onlar napıcak herkes çift ma değilki benlik sıkıntı yok olmayan arkadaşlar için yazdım inşallah şu hız düzeltilir herkes şikayetçi